Què és l’actualització NEO 3.0 i com canviarà el món criptogràfic?

El 10 de juliol, NEO va anunciar una versió més detallada dels canvis que implementarà a la seva xarxa en els propers mesos. Estem parlant de l’actualització de NEO 3.0 dissenyada per fer accessible NEO a empreses importants.

NEO 3.0

L’actualització NEO 3.0 és una de les actualitzacions més importants de la NEO Smart Economy. Serà una plataforma completament nova que se centrarà en empreses de gran escala. La intenció principal és oferir escalabilitat, una economia optimitzada i molt més.

Erik Zhang, cofundador de NEO, va explicar:

“NEO 3.0 serà una versió completament nova de la plataforma NEO, creada per a casos d’ús empresarial a gran escala. Proporcionarà TPS i estabilitat més elevats, API ampliades per a contractes intel·ligents, models econòmics i de preus optimitzats i molt més. El més important és que redissenyarem completament els mòduls bàsics de NEO “.

Un dels canvis més importants que es realitzaran a la xarxa està relacionat amb les transaccions. Hi haurà un augment del nombre de transaccions per segon (TPS) que accelerarà tota la xarxa. De moment, NEO és capaç de gestionar més de 1.000 TPS alhora. 

Aquesta és ja una gran quantitat si la comparem amb Ethereum i Bitcoin. Tots dos poden gestionar una quantitat molt limitada de transaccions: Bitcoin pot gestionar-ne 7 i Ethereum 25.

Però 1.000 transaccions per segon encara estan sota el nombre ideal i òptim de TPS. Si les empreses importants i a gran escala volen entrar al mercat, NEO haurà d’oferir un millor rendiment. Les empreses financeres tradicionals, inclosa VISA, poden processar més de 20.000 transaccions per segon durant els nivells màxims.

Per tal d’augmentar el TPS, NEO vol refactoritzar els mòduls de codi i de nucli, optimitzar el protocol de xarxa, implementar el sistema de manifest i permís de funcions per a NeoContract i preparar-se per a la compartició dinàmica..

És important esmentar que el model econòmic també s’ajustarà per oferir un millor servei i plataforma per a les empreses de gran escala. De moment, NEO és una criptomoneda indivisible, cosa que significa que els inversors no poden comprar una fracció de NEO, sinó que han de comprar una moneda sencera..

A més, la xarxa NEO s’alimenta de GAS i no es pot dividir en pagar les taxes. Però hi ha noves actualitzacions i solucions proposades que pretenen acabar amb aquest sistema. Hi haurà un petit augment de l’oferta de GAS cada any, es premiaran els nodes de consens, les monedes NEO seran divisibles i es podrà utilitzar la part decimal de GAS per pagar les taxes del sistema..

Per descomptat, la gent va fer comentaris sobre aquestes propostes. Malcom Lerider, director sènior d’investigació i desenvolupament de NEO, va suggerir que un augment de l’oferta de GAS cada vegada que s’atorguessin nodes consensuats pot ser potencialment perjudicial. Per què? Com que l’interès dels nodes consensuats pot canviar i manipular el preu del GAS per obtenir els màxims beneficis.

Els nodes de consens són una part important de la xarxa NEO, però actualment no tenen cap incentiu econòmic. Generen blocs i determinen les tarifes de servei. Els nodes de consens són votats pels titulars de NEO i, en general, els votants tendeixen a triar nodes de consens que proporcionen taxes de servei baixes. Es voten els nodes que comencen a augmentar les taxes.

A més, els nodes de consens reben fons d’alguns titulars de NEO que decideixen fer-los una donació. Si s’utilitza GAS per premiar els nodes de consens, seria perjudicial per als titulars de NEO.

Per descomptat, hi ha alguns experts que creuen que els canvis proposats són molt positius per a l’economia intel·ligent i l’ecosistema. Per exemple, l’usuari Saltyskip va dir que el GAS, com a moneda deflacionista, motiva els titulars a emmagatzemar el seu GAS en lloc d’utilitzar-lo. I GAS s’ha creat un testimoni d’utilitat per a la plataforma NEO.


Si hi ha un augment de l’oferta de GAS, hauria de permetre que la xarxa augmenti la velocitat, beneficiant-se així a aquells que tinguin NEO com a moneda.

Conclusió

El debat sobre l’actualització de NEO 3.0 està obert i s’està debatent entre els entusiastes i la comunitat NEO. Però la intenció d’aquesta nova actualització és servir millor tota l’economia intel·ligent que NEO ha estat construint en els darrers temps.

El comunicat de premsa penjat per NEO explica:

“NEO 3.0 serà una versió completament nova de la plataforma NEO, creada per a casos d’ús empresarial a gran escala. Proporcionarà TPS i estabilitat més elevats, API ampliades per a contractes intel·ligents, models econòmics i de preus optimitzats i molt més. El més important és que redissenyarem completament els mòduls bàsics de NEO “.

Amb les darreres propostes, NEO hauria de ser molt més accessible per a empreses i empreses de gran escala que cerquen plataformes blockchain per oferir millors serveis i productes. Però el més important és que totes les actualitzacions que es realitzaran seran beneficioses per a la comunitat NEO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map