Prime XBT Cryptocurrency Trading Platform Review

Prime XBT és una de les plataformes de comerç de criptomonedes més avançades de la indústria. Fundada el 2018, aquesta empresa ofereix serveis de negociació per a més de 30 monedes virtuals diferents amb un volum diari mitjà de negociació de 545 milions de dòlars. 

L’empresa opera ara amb més de 40 empleats i tres oficines a tot el món. Actualment ofereixen operacions de palanquejament per a Bitcoin (BTC), la criptomoneda més gran del mercat i altres monedes altcoins. Aquests actius digitals inclouen Ethereum (ETH), XRP i Litecoin (LTC), que també són reconeguts com uns dels més grans del món. 

Prime XBT també ofereix als clients accés a liquiditat i diverses eines comercials que tenen com a objectiu ajudar els usuaris a executar les seves estratègies comercials tal com estava previst. Totes les solucions que proporciona la plataforma es basen en els estàndards de seguretat que ajuden les persones a sentir-se segures i gaudir de sistemes eficients. 

Interfície fàcil d’utilitzar i clara per als comerciants

Una de les coses més importants per als usuaris és tenir una plataforma clara i fàcil d’utilitzar. Això inclou una interfície que s’ha desenvolupat per fer que els usuaris tinguin un ús clar de la plataforma. Com més fàcil sigui trobar totes les eines necessàries per operar, millor serà l’experiència general per a l’usuari. 

A més, tenen comptes 100% anònims per a l’usuari sense verificacions KYC. Això és bo per a molts comerciants que vulguin evitar proporcionar informació a moltes plataformes de l’espai. 

La plataforma també ofereix CFD, divises i altres índexs. Hi ha parells de divises principals i menors disponibles. A més, hi ha diversos índexs, inclòs el FTSE 100 o el S&P 500, entre d’altres. Això proporcionaria a les persones la possibilitat de negociar en diversos mercats en lloc de només en criptomonedes. 

Els usuaris haurien de proporcionar un correu electrònic i una contrasenya per registrar-se en aquesta plataforma. Tindreu la possibilitat de començar a dipositar els vostres fons i gestionar la vostra cartera en uns quants senzills passos. Altres intercanvis requereixen que els seus equips de suport controlin els documents proporcionats i les imatges presentades. 

Per això, Prime XBT s’ha de considerar una plataforma fantàstica i fàcil d’utilitzar per als comerciants i usuaris de criptografia. De fet, l’intercanvi diu que els usuaris poden començar a operar en tan sols 40 segons després de registrar-se. 

A la part esquerra de la pantalla, els comerciants tindran tota la informació necessària relacionada amb els diferents parells de negociació disponibles per a la negociació. És fantàstic cercar les operacions més importants i tenir una visió general dels preus generals del mercat de criptomonedes. L’interessant d’això és que podeu tenir tant parells comercials de divises com actius digitals a la mateixa interfície, cosa que el fa molt útil per als comerciants professionals que operen amb diferents parells i mercats.. 

Al centre de la pantalla, tindrem un gràfic que es pot modificar segons les necessitats de cada usuari. Això és fantàstic per als analistes tècnics que necessiten i requereixen diverses eines per funcionar. Amb totes les eines disponibles en aquesta plataforma, sens dubte seria còmode que les persones comencessin a planificar les seves estratègies comercials i a col·locar les operacions que necessiten. 

La pantalla principal també compartirà amb els comerciants tota la informació relacionada amb el seu saldo, el patrimoni net que tenen, el PLN no realitzat, el marge utilitzat i el marge disponible, entre altres coses. Això, i totes les eines comercials i tècniques disponibles per als comerciants, convertirien Prime XBT en una de les plataformes més avançades per negociar actius digitals i en altres mercats tradicionals.. 

Prime XBT també treballa amb productes bàsics. Això és fantàstic tenint en compte que es va convertir en una de les poques plataformes que ofereix un gran nombre d’eines als comerciants per millorar les seves estratègies comercials. 

Alguns dels productes bàsics que es poden trobar a Prime XBT inclouen els següents:

  • Gas Natural
  • Oli Brent
  • Cru
  • Or
  • Tarifes

Tecnologia i oficis Prime XBT

Tant els nouvinguts com els comerciants professionals del mercat de criptografia poden gaudir dels millors serveis oferts per Prime XBT: els usuaris disposaran de dades de mercat altament fiables que també es poden reflectir en el rendiment d’aquesta plataforma.. 

L’equip d’experts que ha impulsat aquest intercanvi ha desenvolupat un sistema d’execució d’ordres ultra-ràpid que permet executar operacions < 7,12 ms de mitjana. Aquest és un dels temps d’execució més ràpids de tota la indústria de les criptomonedes, que compta amb diversos intercanvis i plataformes per realitzar activitats comercials. 

A més, també ofereixen als comerciants un motor comercial que té una implementació de gestió de riscos en temps real que és compatible amb la infraestructura d’Amazon AWS. A causa del fet que l’intercanvi està connectat a un gran nombre de proveïdors de liquiditat, hi ha una latència baixa i els preus es mostren de manera fiable a la plataforma. 

Segons les dades proporcionades per l’intercanvi, el 74,1% de les ordres de mercat dels clients es van executar al preu que esperaven. Això és molt superior als intercanvis criptogràfics tradicionals, que poden oferir sistemes de concordança menys eficients. El 20,8% dels usuaris va experimentar una cotització positiva per a la seva comanda de mercat i només el 5,1% va resultar en un resultat negatiu. Aquest és un dels números més baixos de tot el mercat. 

Cadascun dels comerços realitzats pels usuaris tindrà tarifes que ajudarien a l’intercanvi a guanyar diners amb els serveis que proporcionen. La comissió de negociació és mínima, igual al 0,05% per a la majoria dels parells de negociació, inclosos BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, XRP / USD i EOS / USD. 

Les posicions llargues que utilitzen palanquejament també haurien de pagar comissions. No obstant això, les comissions són diferents segons els actius digitals que es negocien. A més, si no teniu cap mercat, el finançament diari també seria diferent que si obriu una posició llarga. 

A més, hi ha comissions de retirada que pagarien els usuaris que utilitzen els seus fons a la borsa. De moment, els usuaris només poden dipositar Bitcoin a la cartera Prime XBT. El mateix passa amb les retirades que fan els usuaris. 

Els usuaris també tindran la possibilitat de rebre recompenses a través del programa d’afiliació. Com més usuaris rebin referències, millor guanyaran més diners. Les primeres referències directes us proporcionarien un 20% d’ingressos, un 15% d’ingressos el segon nivell de referència, un 10% el tercer nivell de referència i un 5% l’últim. Aquesta és una de les millors maneres de promocionar la plataforma i també guanyar alguns fons amb l’intercanvi. 

Inversió constant en R&D i Seguretat

Prime XBT ha invertit en R&D i noves solucions per als usuaris. Aquesta és una de les coses que fan d’aquesta plataforma una de les millors del mercat.

Tal com expliquen al seu lloc web oficial, mostren el dinamisme que tenen i com sempre treballen per atendre el millor interès dels seus clients. A més, volen avançar en els propers anys com la plataforma més innovadora del món, redefinint els seus serveis periòdicament i permetent als comerciants satisfer les seves necessitats. 

Els intercanvis han estat afectats moltes vegades per pirates informàtics i atacs de partits maliciosos. La indústria criptogràfica tenia en el passat uns estàndards de seguretat molt pobres, per això els intercanvis han invertit grans quantitats de diners per tal de ser més segurs per als comerciants i els inversors.. 

La majoria dels fons que té la plataforma s’emmagatzemaran a un dipòsit frigorífic. Això vol dir que no poden ser afectats pels pirates informàtics en línia i que els fons estan protegits contra el malware i altres estafes de pesca. La cartera calenta que utilitza la borsa s’acaba de finançar amb algunes monedes per proporcionar liquiditat als comerciants. 

També utilitzen la tecnologia de Cloudflare per evitar atacs de denegació de servei distribuïts (DDoS) que han estat molt habituals a la indústria criptogràfica en els darrers anys.. 

Bàsicament, l’intercanvi està prenent totes les mesures necessàries per protegir els usuaris i els seus fons contra intents maliciosos d’atacs i pirates informàtics. Això s’ha de considerar una cosa molt positiva en comparació amb altres intercanvis que continuen mantenint una gran quantitat d’actius digitals a les seves carteres en línia. 

A més, tenen un xifratge SSL que protegeix tota la informació que envieu a través de l’intercanvi. D’aquesta manera, no seria possible que les parts malintencionades s’aprofitessin o robessin les vostres dades. A més, la pàgina utilitza un algorisme “bcrypt” per reduir els efectes negatius d’un atac extern. 

Sempre es recomana activar el 2FA per reduir les possibilitats que un tercer tingui accés al vostre compte i, en conseqüència, als vostres fons. Tot i que aquesta és una característica de seguretat estàndard en els intercanvis actuals, no totes les plataformes ofereixen aquesta solució. 

Conclusió

Prime XBT és una de les plataformes d’intercanvi més avançades que s’ha desenvolupat al mercat de criptomonedes per als comerciants. Els usuaris tindran la possibilitat de gaudir dels millors serveis que ofereix aquest intercanvi. A més, els usuaris també tindran la possibilitat de gaudir d’un dels sistemes de concordança comercial més avançats que proporcionarien als usuaris els millors serveis d’intercanvi. 

Finalment, també han desenvolupat un gran sistema de seguretat perquè els comerciants puguin estar segurs dels fons que dipositen a la plataforma. Els intercanvis s’han vist afectats per pirates informàtics i altres problemes i Prime XBT està prenent totes les mesures necessàries per reduir aquests problemes. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me