Penny Stocks a Robinhood

Investopedia descriu una acció de cèntim com una acció d’una empresa petita que normalment es cotitza per menys de 5 dòlars per acció. Normalment, el comerç d’estocs de cèntim es produeix com a accions OTC mitjançant transaccions sense recepta (OTC), tot i que hi ha algunes accions de cèntim que es cotitzen a grans borses de valors com la NYSE i el Nasdaq. 

Des de les existències d’or fins a les de cànnabis, les principals existències de cèntims no es limiten a cap indústria en particular.

Tot i que podeu obtenir guanys importants comercialitzant accions de cèntims, aquestes accions barates corren el risc de perdre una quantitat important de la vostra inversió en un període curt.

Les accions de Penny són populars, ja que no tenen barreres d’entrada i són força atractives per als comerciants principiants que poden trobar-se amb pocs capitals.

Actualment, algunes de les existències més calentes en línia inclouen accions de biotecnologia, accions d’energia, accions de marihuana i accions de tecnologia.

Gràcies a les accions de cèntim de Robinhood, aquests operadors poden accedir a accions econòmiques mentre se’ls cobra zero comissions comercials

En aquesta peça, ens centrarem en dues accions que pertanyen a la categoria d’estocs de Robinhood Penny que hauríeu de tenir en compte el 2020.

LightInTheBox (NYSE: LITB) – Un estoc de Penny per veure

LITB, també coneguda completament com LightInTheBox Holding Co., Ltd, és una empresa minorista internacional basada en línia que ofereix els seus productes als consumidors que tenen la seva seu a més de 200 països del món.. 

Amb seu a Beijing, Xina, la companyia es va fundar el 2007. Actualment és una opció per al comerç de cèntims, ja que les seves accions es cotitzen per uns 90 cèntims..

Atrau els consumidors mostrant els seus productes d’estil de vida a través de diversos llocs web, inclosos MinilnTheBox.com, LightInTheBox.com i alguns altres llocs web disponibles en més de 26 idiomes principals..

Per què LITB faria grans accions a la vostra cartera

La llista de cèntims d’estocs que cal veure, especialment les de menys d’1 dòlar, és bastant llarga. No obstant això, cap altre ofereix rendibilitats potencials com LITB. 

Actualment, a un preu de 0,90 dòlars, les accions es beneficiaran dels canvis que la companyia ha estat implementant per millorar l’eficiència operativa, els controls de costos i l’optimització del producte.. 

Les millores ja són visibles als darrers resultats financers i han ajudat l’empresa a registrar el seu primer trimestre GAAP rendible des del 2014.


Segons el Sr. Jian He, el CEO de LightInTheBox, el “enfocament a millorar l’optimització del producte, impulsar el compromís dels clients i ampliar la nostra escala de mercat ha estat fonamental per a l’èxit que hem vist fins ara. “

Per tant, si seleccioneu una acció en línia, especialment una acció xinesa, o entre una llarga llista d’accions tecnològiques, és important conèixer el mercat en què es troba. A causa d’aquesta posició, LITB figura a la llista d’accions de cèntims experts llista. Podria ser un estoc de creixement excel·lent en una cartera, tot i que comporta riscos (igual que tota l’activitat en accions de negociació)..

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

GPL: Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL) és una empresa intermèdia de mineria i exploració de plata i or. La companyia opera tres mines al Brasil, Perú i Mèxic. Recentment, Great Panther Mining Ltd va superar les estimacions de producció del quart trimestre després de produir 146.853 unces d’or. 

Aquesta xifra va suposar un important impuls per a l’empresa i ha contribuït significativament a estabilitzar el balanç de la companyia. A més, la millora prevista del flux de caixa reduirà el risc per a l’empresa i tindrà més inversors la temptació de comprar el cèntim. 

Actualment, GPL es troba entre les principals accions de cèntim per comprar, ja que cotitza a 0,60 dòlars per acció. Si busqueu un estoc barat que continuï augmentant a partir d’una producció més elevada i un augment dels preus de l’or, GPL és l’única opció que cal seguir. En cas que augmentés el preu de l’or, l’acció de les accions passaria a 1,20 dòlars, que és un fet probable. 

Això suposa un augment del 66% al 100% per a vosaltres. 

La volatilitat és una proporció de l’ampliació diària prevista, el rang on treballa un inversor informal. Una major volatilitat mostra un benefici més notable de la desgràcia. 

Després d’una anàlisi de volatilitat de les accions de GPL, es troba al 6,36%. Això apunta a rendibilitats més notables per als inversors que comprin aquest cèntim accions en breu. 

A més, la inflació potencialment més elevada, el recent brot de coronavirus a la Xina i l’augment de les tensions geopolítiques són alguns dels principals factors que empenyen els inversors cap a actius més segurs.. 

Un d’aquests actius més segurs són les accions de GPL. Com es va esmentar anteriorment, aquest és un dels principals valors de cèntim per comprar per als inversors, atès el seu alt percentatge potencial de retorn de la inversió. 

Per tant, si cerqueu un cèntim d’inversions, les accions de GPL haurien d’estar a la part superior de la vostra llista de clients potencials. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map