Millors existències menors de 5 dòlars

Les accions inferiors a 5 dòlars, també conegudes com a accions de cèntim, estan formades per accions de baix preu de petites empreses. Sovint són algunes de les accions més econòmiques que podeu comprar, a Robinhood o en altres llocs. Inclouen estocs d’energia, estocs de biotecnologia i altres. Les accions comercials de Penny són una manera d’invertir en aquelles empreses que no són convencionals.

Durant els darrers anys, les accions de cèntims comercials diàries s’han disparat a causa de la baixa barrera d’entrada, a més de la capacitat de convertir petites quantitats en guanys substancials. Si sou un inversor experimentat, aquestes accions de cèntim podrien ser una manera d’obtenir beneficis ràpids i amb risc. 

Gràcies a aplicacions comercials sense comissions com Robinhood, invertir en accions amb un preu inferior a 5 dòlars no ha estat més fàcil. Darrerament, l’aplicació d’inversió ha guanyat una gran popularitat, especialment entre els adults joves. Les accions de Penny a Robinhood representen algunes de les vostres opcions, però hi ha algunes bones per triar. 

Robinhood ofereix una gran varietat de productes que es poden aprofitar i guanyar diners, inclosos l’or, la gestió d’efectiu, les criptomonedes, el comerç d’opcions i, per descomptat, les accions per comprar.

En aquesta peça agafarem dues accions de Robinhood a un preu inferior a 5 dòlars

Limelight Network (NASDAQ: LLNW): un dels millors valors inferiors a 5 dòlars

Limelight Networks, Inc. va ser fundada el juny del 2001 per Allan M. Kaplan, Michael M. Gordon, William H. Rinehart i Nathan F. Raciborski. L’empresa té la seu a Temple, AZ. 

La companyia se centra a oferir serveis tecnològics i programari. Actualment dóna feina a uns 563 empleats. 

Al llarg dels anys, la companyia ha aconseguit establir-se com un proveïdor líder de serveis de seguretat al núvol, lliurament de contingut digital i informàtica de punta amb l’objectiu general de capacitar els clients per oferir experiències digitals excepcionals..

La plataforma de serveis de punta de l’empresa inclou programari intel·ligent juntament amb serveis exclusius d’assistència d’experts que fan possible els fluxos de treball actuals i futurs.

Limelight Networks, Inc cotitza com una de les accions tecnològiques del mercat de valors del Nasdaq, sota el botó LLNW. 

Resultats financers del tercer trimestre 

Recentment Limelight Networks, Inc va sortir amb el seu Informe de guanys del tercer trimestre. La companyia va poder igualar els guanys en línia de 0,01 dòlars per acció amb l’estimació del consens de Zacks. 

A més, la companyia va aconseguir registrar els seus ingressos més alts de la seva història en un sol trimestre. 

Limelight Networks, Inc va registrar ingressos de 51,32 milions de dòlars per al tercer trimestre, superant l’1,87% de l’estimació del consens de Zacks. En fer-ho, la companyia va poder superar les estimacions d’ingressos consensuades per primera vegada en més de quatre anys.


La millora es pot atribuir a la decisió estratègica de centrar-se en la computació de núvol de vora d’alta qualitat. Inicialment, la mesura va suposar una pèrdua d’ingressos nets significatius i també va suposar moments difícils per a les accions. 

Tot i això, l’equip executiu creu que l’aposta finalment comença a donar els seus fruits. Els serveis informàtics de punta de la plataforma van augmentar un 60% i el trànsit trimestral va assolir el punt més alt de la història.

Raons per les quals LLNW farà una gran acció per comprar

Actualment cotitza a 3,98 dòlars, les accions tecnològiques semblen experimentar guanys substancials i aviat podrien deixar l’estat de cèntim si tot va bé. La companyia preveu que els beneficis per acció augmentin un 500% el proper any, cosa que podria suposar un impuls significatiu de les accions de la companyia.

A més, segons un informe recent sobre “Estat del vídeo en línia”, la visualització de vídeo a través de la transmissió ha assolit un temps històric de 6h48 min a la setmana, amb la majoria dels espectadors que observen espectacles en línia. A mesura que creix la visualització en línia, també augmenta l’expectativa d’experiències de qualitat.

Segons per a Michael Milligan, el director sènior de LLNW, la clau de l’èxit per als proveïdors de contingut és l’adopció de serveis de punta amb vídeo per assegurar-se que ofereixen la millor experiència d’usuari als seus consumidors, i això els ajudarà a mantenir els seus clients.

“Per això, Limelight s’ha diferenciat invertint en ampliar la capacitat mundial, oferint vídeos en línia de la màxima qualitat i permetent experiències innovadores de visors interactius”. 

Com podeu veure més amunt, LLNW es dirigeix ​​cap als bons temps; per tant, si esteu considerant negociar accions de cèntims, hauríeu de plantejar-vos la compra d’accions LLNW.

A més, si consulteu les notícies sobre accions, us adonareu que els intermediaris i analistes en línia consideren que LLNW és un dels valors de cèntims de tecnologia més alta, tot i que reconeixem que LLNW no és l’acció més barata, és definitivament un estoc de creixement i entre els cèntims principals. vigilar.

LITB (NYSE: LITB): existències de LightInTheBox inferiors a 1 $

La idea de llançar LITB es va concebre quan els fundadors de l’empresa, Liang Zhang i Quji Guo, van intentar aprofitar la magnífica cadena de subministrament i fabricació de la Xina.. 

La setmana passada, LightInTheBox va anunciar els seus resultats financers del tercer trimestre, que van ser força impressionants i van assenyalar els bons avenços que està fent la companyia. 

En resum, els ingressos totals van recuperar un notable impuls de creixement augmentant un 34,6% interanual fins als 59,9 milions de dòlars. El marge brut va millorar un 27,2% del 15,1% al 42,3% en comparació amb el mateix trimestre de l’any passat. 

Els ingressos nets van ser de 10 milions de dòlars, la qual cosa va suposar una millora de més de 27 milions de dòlars després d’una pèrdua neta de 17,8 milions de dòlars registrada el tercer trimestre del 2018. Les accions a un preu inferior a un dòlar rarament tenen un ingrés net que es produeix com un gir com aquest pèrdua neta. 

I, finalment, el benefici brut va ser de 25,3 milions de dòlars, una millora de més de 18 milions de dòlars en comparació amb els 6,7 milions de dòlars registrats el tercer trimestre de l’any passat. 

A més, l’EBITDA ajustat va millorar des de la pèrdua de 17,3 milions de dòlars el tercer trimestre del 2018 fins als guanys de 0,5 milions de dòlars el tercer trimestre del 2019, cosa que va marcar el segon trimestre positiu de la companyia i va destacar la trajectòria de creixement de la companyia. Quan analitzem el cèntim i les existències de creixement, aquest tipus de mètriques són molt importants. 

Com hem vist pels resultats financers anteriors, LITB és una empresa que guanya diners. També compta amb actius substancials i té una estratègia de creixement, que són ingredients crucials per convertir un cèntim en un guanyador de diners..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map