3Commas: una eina obligatòria de negociació de criptomonedes per a inversors

Introducció

3 Comas és una de les eines de comerç de criptomonedes més completes disponibles al mercat. Si esteu pensant en invertir o negociar criptomonedes, 3Commas us ajudarà a minimitzar els riscos i maximitzar els vostres beneficis. Si no sabeu com començar a negociar o no us sentiu prou segur, 3Commas us ajudarà definitivament.

Com funciona 3Commas?

La plataforma llançada el desembre del 2017 us ajudarà si sou un usuari nou. Quan us registreu a 3Commas com a nou usuari, obtindreu una bonificació de benvinguda de 10 dòlars.

Un cop registrat, podreu operar a les borses de criptomonedes més importants (s’admeten Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin i Poloniex). 3Commas es connecta amb el vostre intercanvi de criptomonedes preferit mitjançant l’API. Però no us preocupeu! Els vostres fons són segurs. Quan configureu una clau API, heu de desactivar les retirades. D’aquesta manera, 3Commas no podrà retirar els seus fons i només podrà realitzar accions comercials.

Quan ja hàgiu establert una connexió entre el vostre intercanvi de criptomonedes i 3Commas, tindreu la possibilitat de negociar amb totes les eines proporcionades per l’empresa..

Si voleu una capa de seguretat addicional, 3Commas us ofereix la possibilitat d’establir un codi d’autenticació de 2 factors com molts altres intercanvis de criptomoneda, carteres i plataformes del mercat..

Funcions clau de 3Commas: comerç intel·ligent, carteres i programa de referència múltiple

Una de les funcions més importants disponibles a 3Commas és la funció SmartTrading. Amb SmartTrading, els inversors poden utilitzar les eines TakeProfit i StopLoss. Aquesta opció està disponible simultàniament en diversos intercanvis de criptomonedes. Això permetria al comerciant maximitzar els beneficis personalitzant la cartera amb diferents comandes per comprar o vendre a determinats preus.

Els inversors van crear un Parar perdues quan el preu cau per sota del preu fixat. Si heu comprat 1 ETH per 100 dòlars i estableix un Stop Loss del -10%, llavors, si l’ETH arriba als 90 $, el Stop Loss ven automàticament l’ETH al mercat.

Si utilitzeu el fitxer Agafa beneficis eina, funciona de manera similar a la Stop Loss. Si heu comprat 1 ETH per 100 dòlars i configureu Take Profit del 10%, quan ETH arribi als 110 dòlars, el sistema tanca automàticament l’operació.  

Les eines més populars són Stop Loss i Trailing Take Profit. Això us permet maximitzar els beneficis i minimitzar les pèrdues, però sempre seguint la mateixa estratègia inicial. Aquesta és una eina molt útil que la majoria de plataformes comercials no ofereixen. En general, altres intercanvis de criptomonedes només poden proporcionar a l’usuari un stop loss o obtenir beneficis. 3Commas ha decidit millorar aquest sistema incloent el Trailing Stop Loss i el Trailing Take Profit.

Una altra eina important que té 3Commas són les carteres. Amb aquestes carteres, podeu triar una varietat de criptomonedes que voleu mantenir o seguir. Funciona de manera similar als ETF. Podeu invertir en una cartera creada prèviament per un altre usuari o podeu crear la vostra pròpia cartera amb diferents monedes virtuals.


Si sou inversor, les carteres us poden ajudar a diversificar els actius que teniu i combinar-los amb altres més rendibles. Podeu seguir aquestes carteres i adoptar estratègies similars a elles o simplement per elles directament a la plataforma. 

3Commas ofereix un programa de referència multinivell que consten de tres nivells. Si envieu un altre inversor amb el vostre enllaç de referència, rebreu el 7% dels seus dipòsits. Si aquesta referència convida un usuari nou, rebreu el 2% dels seus dipòsits. I si la segona referència afegeix un usuari nou a la plataforma, rebreu l’1% dels seus ingressos al vostre compte.

Conclusió

3Commas és una plataforma d’inversió fàcil d’utilitzar que permet a individus i inversors maximitzar els beneficis comercials i reduir les pèrdues comercials. Amb la varietat d’eines que proporciona la plataforma, l’inversor podrà provar les millors estratègies de negociació reduint el risc inherent de negociar amb criptomonedes volàtils..

La plataforma recentment llançada ajudarà els comerciants amb les seves estratègies d’inversió a maximitzar els seus beneficis. A més, per als comerciants que necessiten estar connectats tot el temps amb les seves inversions, 3Commas ofereix un Aplicació iOS que es pot descarregar gratuïtament de l’App Store.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map