Corredors de divises de Singapur

Corredors de divises de Singapur

Hem revisat nombrosos corredors de divises a Singapur; hi ha els cinc millors corredors que han complert les nostres directrius de qualitat i accepten residents a Singapur. Us recomanem el següent:

Corredors de divises de Singapur

Fundada el 2016, Capital.com és un dels corredors de CFD més grans que atén els residents a Singapur. Opera una plataforma de comerç internacional amb més de 788.000 clients, amb més de 100 milions de dòlars en dipòsits i ha registrat un volum de negociació de 88.000 milions de dòlars. Les seves oficines es troben a Londres, Gibraltar, Limassol i Minsk.

Amb l’objectiu de fer el món de les inversions més atractiu i accessible, Capital.com ha creat una plataforma financera avançada però fàcil d’utilitzar que s’adapti tant als professionals com als novells. Des de materials educatius i gràfics senzills fins a una àmplia gamma d’indicadors tècnics avançats i eines de dibuix, Capital.com cobreix les necessitats de tots els comerciants..

Autoritzat i regulat pels principals gossos de vigilància financera del món, Capital.com és el lloc per negociar els actius més populars i líquids, inclosos els títols de renda variable, índexs, divises, productes bàsics i criptomonedes..

Llegiu la nostra revisió detallada de Capital.com

Visiteu Capital.com

Advertiment: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament a causa del palanquejament. El 72,6% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Les transaccions amb instruments sense recepta que no es poden lliurar són una activitat de risc i poden produir no només beneficis, sinó també pèrdues. La mida de la pèrdua potencial es limita a la mida del dipòsit. Els beneficis passats no garanteixen els beneficis futurs. Utilitzeu els serveis de formació de Capital.com per entendre els riscos abans de començar les operacions.

Corredors de divises de Singapur

XM es va fundar el 2009 i és la nostra primera recomanació per als residents a Singapur. En el període transcorregut, han aconseguit convertir-se en un dels noms més reconeguts a l’instant en el comerç de divises i, a més, són la nostra corredoria mundial de divises. Això no només es deu al seu excel·lent compliment normatiu a tot el món, sinó que també estan regulats per CySEC i ASIC, així com per altres dos reguladors de primer nivell..

El broker atén les necessitats del mercat de divises a més de 196 països. Això els converteix en un dels corredors més globals de la indústria a tots els nivells de comerciant. Combineu-ho amb una secció d’educació excepcional i una gran varietat d’actius per negociar, i teniu una combinació guanyadora amb XM.

Llegiu la nostra revisió detallada de XM

Visiteu XM

Advertiment: El comerç de divises i instruments financers apalancats comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. No heu d’invertir més del que us podeu permetre perdre i heu d’assegurar-vos que enteneu plenament els riscos que comporta. És possible que el comerç de productes apalancats no sigui adequat per a tots els inversors. El comerç de productes sense apalancament, com ara accions, també comporta un risc, ja que el valor de les accions pot disminuir i augmentar, cosa que pot significar recuperar menys del que vau introduir originalment. El rendiment passat no és cap garantia de resultats futurs..

Corredors de divises de Singapur

AvaTrade és una de les millors opcions per als residents a Singapur. Tot i que es van fundar el 2006 a Irlanda, des de llavors han crescut fins a convertir-se en un dels millors corredors de divises del sector.

Un requisit mínim de dipòsit mínim de només 100 dòlars per a la majoria dels tipus de comptes disponibles, juntament amb la respectada regulació de diversos organismes de tot el món, converteixen AvaTrade en una opció popular per als comerciants de Singapur nous i experimentats..

El broker ofereix una àmplia gamma d’actius per operar, que inclou més de 60 parells de divises i altres mercats per negociar accions, ETF, criptografia i molt més. Els usuaris d’AvaTrade també poden disposar d’una àmplia gamma de continguts educatius amb material intel·ligent per adaptar-se a tots els nivells de comerciants.

Llegiu la nostra revisió detallada d’AvaTrade

Visita AvaComerç

Advertiment: Comerç de divises / CFD & Les opcions de marge comporten un alt nivell de risc i poden no ser adequades per a tots els inversors. L’alt grau d’apalancament pot funcionar contra vosaltres i per a vosaltres. Abans de decidir canviar aquests productes apalancats, heu de tenir en compte els objectius d’inversió, el nivell d’experiència i la gana pel risc.

CityIndex

CityIndex està regulat per l’Autoritat Monetària de Singapur (MAS) que els diferencia.

City Index és un nom comercial de GAIN Capital Singapore Pte Ltd. Tenen oficines a 168 Robinson Road, Capital Tower # 20-01, Singapur 068912.

La marca de GAIN Capital és coneguda en cercles financers de tot el món i també apareix a la Borsa de Nova York. Pel que fa a la posició del corredor en el sector, City Index és un dels noms fonamentals de tota la indústria, ja que existeix des del 1983.

Amb una trajectòria tan llarga, no és d’estranyar que City Index s’hagi convertit en un destí per a molts comerciants experimentats de Singapur que busquen una operació tan segura com vénen, amb una regulació en forma de diversos organismes de primer nivell..

Tot i així, el corredor continua evolucionant i presenta un lloc igualment excel·lent perquè els comerciants més nous puguin créixer a la indústria gràcies a un entorn molt competitiu i de baixes taxes amb una gran selecció d’actius per triar..

Llegiu la nostra revisió detallada de CityIndex

Visiteu CityIndex

Advertiment: Tot tipus de negociació comporta riscos i les pèrdues poden superar els dipòsits.

BDSwiss

BD Swiss fundat el 2012. Des de llavors, han crescut fins a convertir-se en un important corredor de divises que ara ofereix serveis comercials a més de 180 països, inclòs Singapur. També tenen una supervisió reguladora establerta per diversos organismes de confiança de la indústria. BDSwiss LLC està autoritzada i registrada a l’Associació Nacional de Futurs dels Estats Units ID NFA: 0486419, entre els altres organismes reguladors que compleixen CySEC.

BDSwiss també és un corredor molt ben decorat que ha recollit diversos premis, especialment en els darrers anys, ja que han ampliat la seva presència a la indústria. El fet que se’ls reconegui com una de les millors aplicacions de la plataforma de negociació, així com per les seves condicions comercials i el seu entorn positiu, els ha ajudat molt a continuar millorant el seu perfil entre els comerciants.

Llegiu la nostra revisió detallada de BDSwiss

Visiteu BDSwiss

Advertiment: El comerç de Forex / CFD i altres derivats és altament especulatiu i comporta un alt nivell de risc. És possible perdre tot el capital. És possible que aquests productes no siguin adequats per a tothom i us heu d’assegurar d’entendre els riscos que comporta. Demaneu consell independent si cal. Especifiqueu només amb fons que us podeu permetre el luxe de perdre.

Corredors de divises de Singapur

FXTM es va fundar el 2011 a Europa. Actualment tenen la seu central a Xipre, però ofereixen serveis de comerç de divises i molts altres actius a comerciants de tot el món, incloses totes les parts de Singapur. S’han convertit ràpidament en un dels principals corredors de divises de tot el sector.

El dipòsit mínim FXTM comença a partir de només 10 €, segons el tipus de compte. Això significa que el comerç és accessible a través de FXTM per a tots els nivells de comerciant. A més, són un intermediari extremadament ben regulat amb el suport de múltiples organismes respectats, incloent CySEC a Europa i FCA al Regne Unit..

Aquesta regulació de confiança, una gamma competitiva de costos comercials i la disponibilitat de més de 250 actius per al comerç, continuen convertint FXTM en una opció popular per als singapurans..

Llegiu la nostra revisió detallada de FXTM

Visiteu FXTM

Advertiment: El comerç de divises i instruments financers apalancats comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. No heu d’invertir més del que us podeu permetre perdre i heu d’assegurar-vos que enteneu plenament els riscos que comporta. És possible que el comerç de productes apalancats no sigui adequat per a tots els inversors. El comerç de productes sense apalancament, com ara accions, també comporta un risc, ja que el valor de les accions pot disminuir i augmentar, cosa que pot significar recuperar menys del que vau introduir originalment. El rendiment passat no és cap garantia de resultats futurs..

Què és MAS?

Això significa: Autoritat Monetària de Singapur (MAS).

Es tracta d’un organisme governamental de Singapur independent, és el banc central i l’autoritat reguladora financera de Singapur. Administra els diferents estatuts sobre diners, banca, assegurances, valors i el sector financer en general, així com l’emissió de divises..

Per a què serveixen els requisits Corredors MAS?

Un dels requisits per obtenir la llicència de MAS és que els fons empresarials es mantinguin totalment segregats dels fons dels clients. Es tracta de garantir que els fons dels clients siguin segurs i no s’utilitzin per a despeses empresarials, dividends o altres pagaments.

Un altre requisit és que el corredor només tingui personal qualificat adequadament per operar en mercats monetaris. Cada corredor ha de proporcionar una llista completa d’empleats en combinació amb les seves qualificacions abans que una empresa pugui entrar en funcionament.

De la mateixa manera que altres autoritats monetàries de tot el món, els corredors de Singapur han de proporcionar proves d’un desglossament complet de les transaccions comercials, l’auditoria i la comptabilitat..

Puc contactar amb l’atenció al client?

Recomanem un corredor de divises a Singapur que ofereixi suport 24/7 o 24/5 a tot Singapur. En la majoria dels casos, podeu trucar per telèfon, enviar per correu electrònic o utilitzar el xat en directe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner