Corredors de divises de Nova Zelanda

Corredors de divises de Nova Zelanda

Hem revisat nombrosos corredors de divises a Nova Zelanda, hi ha els 3 corredors principals que han complert les nostres directrius de qualitat i accepten residents a Nova Zelanda. Us recomanem el següent:

Corredors de divises de Nova Zelanda

FXTM – FXTM es va fundar el 2011 a Europa. Actualment tenen la seu central a Xipre, però ofereixen serveis de comerç de divises i molts altres actius a comerciants de tot el món. S’han convertit ràpidament en un dels principals corredors de divises de tot el sector.

El dipòsit mínim FXTM comença a partir de només 10 €, segons el tipus de compte. Això significa que el comerç és accessible a través de FXTM per a tots els nivells de comerciant. A més, són un intermediari extremadament ben regulat amb el suport de múltiples organismes respectats, incloent CySEC a Europa i FCA al Regne Unit..

Aquesta regulació de confiança, un ventall competitiu de costos comercials i la disponibilitat de més de 250 actius per negociar, continuen convertint FXTM en una opció popular per a tots.

Llegiu la nostra revisió o visita FXTM FXTM.

Advertiment: El comerç de divises i instruments financers apalancats comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. No heu d’invertir més del que us podeu permetre perdre i heu d’assegurar-vos que enteneu plenament els riscos implicats. És possible que el comerç de productes apalancats no sigui adequat per a tots els inversors. El comerç de productes sense apalancament, com ara accions, també comporta un risc, ja que el valor de les accions pot disminuir i augmentar, cosa que pot significar recuperar menys del que vau introduir originalment. El rendiment passat no és cap garantia de resultats futurs..

Corredors de divises de Nova Zelanda

eToro és un dels grans noms de la indústria pel que fa al mercat de divises. Operen des del 2007 i s’han convertit en un nom conegut a tot el món gràcies a la seva excel·lent regulació de primer nivell i a la inigualable experiència comercial que ofereixen a aquells que vulguin participar en el comerç social o en divises..

Ara tenen ubicacions a tot el món i ofereixen serveis a més de set milions de comerciants de centenars de països, inclosa tota Nova Zelanda.

eToro està extremadament ben regulat per organismes de primer nivell de tot el món. Aquests organismes inclouen CySEC a la UE, cosa que fa que el corredor sigui totalment compatible amb ESMA, així com la FCA al Regne Unit i ASIC a Austràlia..

Llegiu la nostra revisió detallada d’eToro o visiteu-la Visiteu eToro.

Tingueu en compte que tota negociació comporta risc. El 67% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Haureu de considerar si us podeu permetre assumir l’alt risc de perdre els vostres diners. Aquest contingut només té finalitats educatives i no és un consell sobre inversions.


Corredors de divises de Nova Zelanda

BDSwiss es va fundar el 2012. Des de llavors, han esdevingut un important corredor de divises que ara ofereix serveis comercials a més de 180 països de tot el món, inclosa Nova Zelanda. També tenen una supervisió reguladora establerta per diversos organismes de confiança de la indústria, inclosa CySEC.

BDSwiss també és un corredor molt ben decorat que ha recollit diversos premis, especialment en els darrers anys, ja que han ampliat la seva presència a la indústria. El fet que se’ls reconegui com una de les millors aplicacions de la plataforma de negociació, així com per les seves condicions comercials i el seu entorn positiu, els ha ajudat molt a continuar millorant el seu perfil entre els comerciants.

Llegiu la nostra revisió detallada de BDSwiss o Visiteu BDSwiss.

Advertiment: El comerç de Forex / CFD i altres derivats és altament especulatiu i comporta un alt nivell de risc. És possible perdre tot el capital. És possible que aquests productes no siguin adequats per a tothom i us heu d’assegurar d’entendre els riscos que comporta. Demaneu consell independent si cal. Especifiqueu només amb fons que us podeu permetre el luxe de perdre.

Regulació a Nova Zelanda

Les regulacions a Nova Zelanda són bastant senzilles.

El corredor ha de complir totes les normes establertes per FMA (Financial Markets Authority).

El corredor també ha d’estar registrat al FSPR (registre de proveïdors de serveis financers). Si trobeu un corredor i no accepten inversions de residents de Nova Zelanda, el més probable és que no estiguin registrats. En cas que els inversors tinguin queixes, es poden emplenar a l’agència FSCL o a Financial Services reclamacions, que gestiona les queixes de tots els corredors amb seu a Nova Zelanda.

Què és la FMA (Financial Markets Authority)?

L’Autoritat de mercats financers és l’agència governamental responsable de la regulació dels mercats financers a Nova Zelanda.

Prenen un enfocament basat en el risc en el seguiment i la vigilància, prioritzen els recursos per als participants o les pràctiques que presenten el major risc per a mercats financers justos, eficients i transparents..

Disposen d’una gamma d’eines disponibles per proporcionar una resposta oportuna, eficaç i proporcionada a incompliments identificats.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map