Corredors de divises australians

Hem revisat nombrosos corredors de divises a Austràlia; hi ha els sis millors corredors que han complert les nostres directrius de qualitat i accepten residents a Austràlia. Us recomanem el següent:

Corredors de divises australians

Mercats d’Almirall proporciona un dels entorns comercials més fiables que podeu trobar. Aquesta confiança està avalada no només per un llarg temps que funciona com a corredor de divises, gairebé 20 anys, sinó que també està regulada per algunes de les organitzacions més estrictes en matèria de finances quan es tracta de confiança i protecció de comerciants.

El corredor s’enorgulleix del fet que estan regulats per múltiples organismes respectats a tot el món i ofereixen als comerciants una experiència comercial completa, independentment del tipus d’actius que vulguin negociar. Tot això amb el suport d’algunes de les millors plataformes de negociació del negoci.

Operen a Austràlia, cosa que és important i tenen una llicència de serveis financers australians (AFSL) per dur a terme negocis de serveis financers a Austràlia, limitada als serveis financers coberts pel seu núm. 410681.

Llegiu la nostra revisió detallada de Admiral Markets

Visiteu Admiral Markets

Advertiment: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament a causa del palanquejament. 79% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Corredors de divises australians

eToro és un dels grans noms de la indústria pel que fa al mercat de divises. Operen des del 2007 i s’han convertit en un nom conegut a tot el món gràcies a la seva excel·lent regulació de primer nivell i a la inigualable experiència comercial que ofereixen a aquells que vulguin participar en el comerç social o en divises..

Ara tenen ubicacions a tot el món i ofereixen serveis a més de set milions de comerciants de centenars de països, inclosa tota Austràlia.

eToro està extremadament ben regulat per organismes de primer nivell de tot el món. Aquests organismes inclouen CySEC a la UE, cosa que fa que el corredor sigui totalment compatible amb ESMA, així com la FCA al Regne Unit i ASIC a Austràlia..

A Austràlia, actualment operen amb el nom comercial eToro AUS Capital Pty Ltd amb la llicència australiana de serveis financers núm. 491139.

Llegiu la nostra revisió detallada d’eToro


Visiteu eToro

Advertiment: Tingueu en compte que tota negociació comporta risc. El 67% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Haureu de considerar si us podeu permetre assumir l’alt risc de perdre els vostres diners. Aquest contingut només té finalitats educatives i no és un consell sobre inversions.

Corredors de divises australians

AvaTrade és la nostra primera recomanació per als residents australians, el motiu és que Ava Capital Markets Australia Pty Ltd té llicència a Austràlia per part de Valors australians & Comissió d’Inversions (Llicència núm. 406684). L’ASIC és el regulador de serveis financers corporatius, mercats i financers d’Austràlia i s’encarrega de garantir que els seus mercats financers siguin justos i transparents. La llicència i la regulació australiana només s’apliquen als residents australians.

Tot i que es van fundar el 2006 a Irlanda, des de llavors han crescut fins a convertir-se en un dels millors corredors de divises del sector i, des de llavors, han afegit una oficina a Austràlia:

AvaTrade Capital Markets Australia Pty Ltd..

Nivell 13

2 carrer del parc

Sydney NSW 2000

Austràlia

Un requisit mínim de dipòsit mínim de només 100 dòlars per a la majoria dels tipus de comptes disponibles, juntament amb la respectada regulació de diversos organismes de tot el món, converteixen AvaTrade en una opció popular per als comerciants australians nous i experimentats..

El broker ofereix una àmplia gamma d’actius per operar, que inclou més de 60 parells de divises i altres mercats per negociar accions, ETF, criptografia i molt més. Els usuaris d’AvaTrade també poden disposar d’una àmplia gamma de continguts educatius amb material intel·ligent per adaptar-se a tots els nivells de comerciants.

Llegiu la nostra revisió detallada d’AvaTrade

Visita AvaComerç

Advertiment: Negociació de divises / CFD & Les opcions de marge comporten un alt nivell de risc i poden no ser adequades per a tots els inversors. L’alt grau d’apalancament pot funcionar contra vosaltres i per a vosaltres. Abans de decidir canviar aquests productes apalancats, heu de tenir en compte els objectius d’inversió, el nivell d’experiència i la gana pel risc.

Corredors de divises australians

XM es va fundar el 2009. Dins del període transcorregut, han aconseguit convertir-se en un dels noms més reconeguts a l’instant en el comerç de divises i també són el nostre corredor de divises a nivell mundial. Això no només es deu al seu excel·lent compliment normatiu a tot el món, sinó que també estan regulats per CySEC i ASIC, així com per altres dos reguladors de primer nivell, sinó també pel fet que estan regulats a Austràlia..

Trading Point of Financial Instruments Pty Ltd està autoritzat i regulat per la Australian Securities and Investment Commission (llicència núm. 443670).

El broker atén les necessitats del mercat de divises a més de 196 països. Això els converteix en un dels corredors més disponibles de la indústria per a tots els nivells de comerciant. Combineu-ho amb una secció d’educació excepcional i una gran varietat d’actius per negociar, i teniu una combinació guanyadora amb XM.

Llegiu la nostra revisió detallada de XM

Visiteu XM

Advertiment: El comerç de divises i instruments financers apalancats comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. No heu d’invertir més del que us podeu permetre perdre i heu d’assegurar-vos que enteneu plenament els riscos implicats. És possible que el comerç de productes apalancats no sigui adequat per a tots els inversors. El comerç de productes sense apalancament, com ara accions, també comporta un risc, ja que el valor de les accions pot disminuir i augmentar, cosa que pot significar recuperar menys del que vau introduir originalment. El rendiment passat no és cap garantia de resultats futurs..

CityIndex

CityIndex és un nom comercial de GAIN Capital Australia Pty Ltd. Tenen oficines al carrer Harris 100, Pyrmont, NSW 2009 (ACN 141 774 727, AFSL 345646) és l’emissor de CFD i els productes es cotitzen a canvi.

La marca de GAIN Capital és coneguda en cercles financers de tot el món i també apareix a la Borsa de Nova York. Pel que fa a la posició del corredor en el sector, City Index és un dels noms fonamentals de tota la indústria, ja que existeix des del 1983.

Amb una trajectòria tan llarga, no és d’estranyar que City Index s’hagi convertit en un destí per a molts comerciants australians experimentats que busquen una operació tan segura com vénen, amb una regulació en forma de diversos organismes de primer nivell..

Tot i això, el corredor continua evolucionant i presenta un lloc igualment excel·lent perquè els comerciants més nous creixin a la indústria gràcies a un entorn molt competitiu i de baixes taxes amb una gran selecció d’actius per triar..

Totes les operacions comporten risc i les pèrdues poden superar els dipòsits.

Llegiu la nostra revisió detallada de CityIndex

Visiteu CityIndex

Advertiment: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament a causa del palanquejament. El 73% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners. Capital en risc.

Corredors de divises australians

FXTM es va fundar el 2011 a Europa. Actualment tenen la seu central a Xipre, però ofereixen serveis de comerç de divises i molts altres actius a comerciants de tot el món, incloses totes les parts d’Austràlia. S’han convertit ràpidament en un dels principals corredors de divises de tot el sector.

El dipòsit mínim FXTM comença a partir de només 10 €, segons el tipus de compte. Això significa que el comerç és accessible a través de FXTM per a tots els nivells de comerciant. A més, són un intermediari extremadament ben regulat amb el suport de múltiples organismes respectats, incloent CySEC a Europa i FCA al Regne Unit..

Aquesta regulació de confiança, un ventall competitiu de costos comercials i la disponibilitat de més de 250 actius per negociar, continuen convertint FXTM en una opció popular per als australians.

Llegiu la nostra revisió detallada de FXTM

Visiteu FXTM

Advertiment: El comerç de divises i instruments financers apalancats comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. No heu d’invertir més del que us podeu permetre perdre i heu d’assegurar-vos que enteneu plenament els riscos implicats. És possible que el comerç de productes apalancats no sigui adequat per a tots els inversors. El comerç de productes sense apalancament, com ara accions, també comporta un risc, ja que el valor de les accions pot disminuir i augmentar, cosa que pot significar recuperar menys del que vau introduir originalment. El rendiment passat no és cap garantia de resultats futurs..

Què és ASIC?

Això significa: Comissió australiana de valors i inversions.

Es tracta d’un organisme governamental australià independent que actua com a regulador corporatiu d’Austràlia. El paper d’ASIC és fer complir i regular les lleis de serveis financers i d’empreses per protegir els consumidors i inversors australians.

ASIC es va establir l’1 de juliol de 1998 i va seguir les recomanacions de la consulta Wallis. L’autoritat i l’abast d’ASIC ve determinat per la Australian Securities and Investments Commission Act, 2001 (Cth)

Accepten aquests corredors clients de tots els estats?

Tot i que presentem molts corredors de divises en aquest lloc web, actualment només els corredors que apareixen en aquesta pàgina accepten clients d’Austràlia. No hi ha restriccions regionals establertes per a estats o territoris australians individuals. (Nova Gal·les del Sud, Queensland, Austràlia del Sud, Tasmània, Victòria, Austràlia Occidental; i tres territoris interns: el Territori de la Capital Australiana (ACT), el Territori del Nord i el Territori de la Badia de Jervis).

Puc contactar amb l’atenció al client?

Recomanem un corredor de divises a Austràlia que ofereixi suport 24/7 a tota Austràlia. En la majoria dels casos, podeu trucar per telèfon, enviar per correu electrònic o utilitzar el xat en directe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map