Proposta d’associació OKExChain & Bytom

Visió general

Bytom Blockchain Protocol (també conegut com: Bytom) és un protocol per a la interacció d’actius de diversos bytes. Diferents recursos que s’executen a la cadena de blocs Bytom de diferents formes. Es poden registrar, intercanviar i basar en contractes, els actius heterogenis de bytes (moneda digital nativa, actius digitals) i els actius atòmics (warrants, renda variable, dividends, bons, informació d’intel·ligència i informació de previsió amb homòlegs del món físic tradicional). operacions mitjançant aquest protocol. La cadena de blocs Bytom connecta el món atòmic amb el món dels bits, promou la interacció i la circulació d’actius entre els dos mons i crea diversos actius i economies programables basades en la tecnologia blockchain..

MOV és un protocol d’intercanvi de valor de capa 2 descentralitzat de cadena creuada

basat en l’arquitectura de cadena principal de Bytom.

Consta de 3 mòduls bàsics:

  • Contracte magnètic del motor d’intercanvi de valor (Imant)
  • Passarel·la descentralitzada de cadena creuada (OFMF)
  • Cadena lateral d’alta velocitat de capa 2 (Vapor)

MOV es dedica a construir un valor heterogeni

ecosistema d’intercanvi i col·laboració d’actius.

Basant-se en l’objectiu unànime d’establir finançament obert, Bytom i OKExChain han arribat a la cooperació. Bytom treballarà amb OKExChain en la construcció d’infraestructures per construir un ecosistema interconnectat i construir l’ecologia de l’altre.

Pla de cooperació

1. Aliança de cadenes múltiples, reconeixement mutu de les fitxes de la cadena lateral, participació mútua en la governança dels nodes federals de cadascun, dissenyant conjuntament una solució unificada d’acoblament entre cadenes i connectant ecosistemes de cadena lateral d’Okcoin i Bytom..

Els actius de cadena creuada (anomenats temporalment BBTC, BETH) compatibles amb Bytom haurien de ser completament equivalents als actius de cadena creuada (anomenats temporalment OBTC, OETH) a OKExChain, és a dir, si el BBTC de l’usuari es diposita a OKExChain, serà es converteixen automàticament a OBTC i els usuaris que dipositen OBTC a MOV es convertiran automàticament a BBTC.

Les dues parts dissenyen conjuntament una solució de cadena creuada unificada, que convertirà BTC en OKExChain en OBTC, BTC en MOV en BBTC i l’acord d’intercanvi entre OBTC i BBTC pot interoperar i obrir l’ecologia de la cadena lateral..

Les dues parts participen en la governança dels nodes federals de cadascú, en la gestió de signatures múltiples als actius de la cadena creuada dels usuaris i utilitzen solucions madures i segures per garantir la seguretat de les claus de signatures múltiples..

2. Participar en la construcció de nodes de consens


L’agrupació minera OK construirà el node Vapor de la cadena lateral Bytom i es convertirà en un node de consens de la cadena lateral

Bytom crearà un node OKExChain i es convertirà en un node validador d’OKExChain

Tant Bytom com OKExChain participaran en la quantitat necessària per ser un node de consens o un validador

3. Treballeu junts per millorar el pla descentralitzat de creació de mercats amb diversos signes i afegiu suport per a OKExChain

El comerç descentralitzat està controlat per la clau privada de l’usuari; el comerç, el dipòsit i la retirada no es poden separar. El creador del mercat no pot utilitzar l’API centralitzada actual de diferents nivells d’autorització per a operacions d’assignació de capital. Per resoldre aquest problema, Bytom proporciona una solució de múltiples signatures; el finançador, el creador de mercats i el grup de serveis creen una cartera multi-signatura 3-2, separen la negociació de les operacions de dipòsit i retirada i seleccionen l’adreça de retirada mitjançant el mecanisme de llista blanca. , tal com es mostra a la figura següent

Pel que fa als diferents models comercials d’OKExChain, ambdues parts cooperaran per transformar els serveis de fabricants de mercats per donar suport a la fabricació descentralitzada d’actius a OKExChain

4La signatura llindar (TSS) és una solució per a la gestió de fons de passarel·la oberta desenvolupada per Bytom. Mitjançant l’esquema de múltiples signatures, (t-n) = 1-3 (és a dir, es requereixen almenys t + 1 = 2 firmes de les parts a les tres parts) Per gestionar el fons de fons

El TSS (signatura llindar) de Bytom afegirà suport per a la signatura llindar dels actius OKExChain

5. Completa l’intercanvi atòmic entre els actius OKExChain i els actius MOV

Les dues parts van desenvolupar conjuntament un intercanvi atòmic basat en el bloqueig de temps hash HTLC per intercanviar ràpidament els actius d’OKExChain i MOV. Les dues parts van utilitzar els contractes de Bytom i OKExChain per bloquejar els actius que s’han d’intercanviar i van introduir l’entrada correcta de hash en un termini limitat. Podeu completar la transacció. Aquesta solució no requereix la intervenció de la passarel·la federal, és més ràpida i descentralitzada i és adequada per a alguns petits escenaris d’intercanvi d’actius..

6. Construïu un sistema de crèdit d’aplicacions DeFi basat en Coindays Destroyed

Coindays destruïts es refereix al valor dels actius de la cadena i al nombre de dies en què es manté l’actiu. Quan es canviï de nou l’actiu, s’aclariran els Coindays destruïts. Aquesta característica reflecteix l’indicador de l’autenticitat de les transaccions de la xarxa blockchain i es pot utilitzar com a pes per a l’avaluació del crèdit.

En primer lloc, Bytom utilitza aquest indicador a la competència de negociació MOV; l’ús d’aquest indicador redueix al mínim el pes de la negociació ràpida entre dos comptes propis, de manera que només es pot comptar la negociació real de contrapart. Bytom vol crear aquest sistema de crèdit en cadena juntament amb OKExChain, on els productes Defi necessiten crèdit, com ara servei Oracle, etc..

La tecnologia Blockchain i el servei financer tenen naturalment un alt grau d’integració. DeFi ha rebut una atenció constant des del seu naixement , i ha inspirat una creativitat infinita. No obstant això, la xarxa DeFi actual encara opera en ecosistemes aïllats, els actius mutus formen illes de valor i la interoperabilitat entre múltiples actius es fa difícil. OKExChain i el protocol de cadena creuada MOV són les forces motores principals perquè DeFi entri a l’era 2.0, cosa que permet el lliure flux d’actius digitals. Esperem conduir el finançament obert distribuït a una nova etapa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map