Vertalo получава SEC писмо за ефективност

Този месец токенизационният сектор току-що стана малко по-конкурентоспособен, тъй като Vertalo обяви, че фирмата е получила писмото си за ефективност по отношение на лиценза си за TA (трансфер) от SEC. Важното постижение поставя Vertalo в ексклузивен клас регистрирани платформи, които работят в момента. Сега платформата е готова да разшири своята функционалност и да разшири обхвата си в сектора на токенизацията.

Вертало

Токенизацията на Vertalo платформа функционира като екосистема с маркери за защита на всички. Платформата свързва емитентите и инвеститорите директно към вторичните пазари за търговия. Тази стратегия осигурява така необходимата ликвидност на пазара. Уникално, Vertalo е единствената платформа за цифрови активи, която предлага услугите си директно на аналогови клиенти. Следователно платформата може да прокара допълнително приемането на сигурността.

Рационализираният дизайн на Vertalo има за цел да подобри UX. Изгодната стратегия на фирмата се справя с много от най-често срещаните бариери пред осиновяването. Например, потребителите не се нуждаят от предварително крипто опит, за да използват платформата. Чрез усъвършенствана автоматизация потребителите могат да пропуснат настройките на портфейла. Всъщност изобщо не се нуждаете от разбиране за криптовалутите, за да използвате успешно тази платформа.

Токенизирайте всичко

Vertalo позволява на всеки да се възползва от предимствата, които предлага технологията blockchain. Компаниите могат да токенизират съществуващите си акции в реално време и без техническо ноу-хау. Интересното е, че платформата използва две от най-популярните блокчейни в света за изпълнение на тези задачи.

Главният изпълнителен директор на Vertalo Дейв Хендрикс

Главният изпълнителен директор на Vertalo Дейв Хендрикс

Ethereum или Tezos

Друга уникална характеристика на екосистемата Vertalo е фактът, че издателите могат да избират върху каква блокчейн да се токенизират. Платформата използва както Ethereum, така и Tezos за тези задачи. Всъщност можете дори да конвертирате вашия STO между вериги с лекота.

Vertalo – Опитът има значение

Що се отнася до въпросите за спазването, ще бъдете трудно да намерите съосновател с повече опит от бившия адвокат на SEC, Гаутам Гуджрал. В миналото Гуджрал е автор на окончателния документ на SEC, публикуван по-рано тази година. Следователно Vertalo напълно отговаря на изискванията, включително най-новото съвместно изявление, публикувано от SEC и FINRA на 8 юли 2019 г.

Високи стандарти – Vertalo

Говорейки за важността на неговата фирма да получи лиценза си за TA, съоснователят Дейв Хендрикс заяви, че „Трансферният агент играе критична роля в управлението на жизнения цикъл на ценните книжа. Докато регулаторните органи продължават да се примиряват с нарастването на цифровите активи, те не са понижили своите стандарти и очакват платформите за цифрови активи и техните партньори да спазват отблизо установените норми. ”

Пълно съответствие – Vertalo

Хендрикс обясни: „Vertalo дава възможност на своите клиенти и партньори да поддържат пълно спазване на съществуващите разпоредби за ценни книжа, дори докато използват по-нови инструменти като символи за сигурност. Тъй като ние вграждаме повече аналогови и наследени активи в платформата Vertalo, нашите възможности за трансферни агенти ще могат да отговорят на всички изисквания за съответствие и обработка на ценни книжа, които могат да имат. “

Платформата за управление на данни на Vertalo – ЛЕЧЕНИЯ

Друг забележителен проект в тръбопровода на компанията е свързан с токенизацията на частни АДСИЦ (инвестиционни тръстове за недвижими имоти). Токенизираните АДСИЦ осигуряват повече ликвидност на пазара. Освен това тези финансови инструменти вече могат да се използват като обезпечение. За сравнение, традиционните бизнес системи, използвани на пазарите на REIT, са хартиени предложения.

За да превърне тази монументална задача в реалност, Vertalo си партнира с Prime Trust за изграждането на платформата TREATs. Целта на стратегическото партньорство е да се комбинира платформата за управление на цифрови активи на Vertalo и водещите пазарни услуги на Prime Trust.

По този начин TREATs биха могли да изиграят основна роля на пазара напред. В момента фирмата има милиарди долари недвижими имоти под управление. Важното е, че компанията обяви, че в момента работи с десетки REITs.

По-добър опит в токенизацията

Разработчиците зад платформата Vertalo имат опит и мрежа, за да накарат стратегията си да работи. Трябва да очаквате, че през следващите месеци от този лагер ще дойдат големи ходове, докато стратегиите на компанията се развиват. Засега токенизационният сектор току-що получи нов играч, който си струва да се гледа.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner