Swarm 2.0 става на живо – Факти за Swarm

Дългоочакваната актуализация Swarm 2.0 стартира този месец. Актуализацията избутва платформа вече впечатляваща отворена инфраструктура стъпка напред. Сега бизнесът може да издава токени за сигурност на множество блокчейни на намалени цени. В момента Swarm може да стартира маркери за сигурност на Ethereum, Stellar и Трон.

Какво е рояк?

Swarm 2.0 е платформа за токенизация и издаване на ниво предприятие. Фирмите могат да токенизират всеки актив, използвайки рояци протокол SRC-20. В момента Swarm токенизира голямо разнообразие от активи, включително ценни книжа, акции и дори изящно изкуство. Тази стратегия намалява входните нива на инвестициите и предоставя на компаниите достъп до глобална инвестиционна общност. Важното е, че платформата включва някои уникални функции, които я карат да се откроява сред нарастващата тълпа за издаване на токени.

Нулеви предварителни такси

Swarm повдигна вежди през криптообщността след това съобщаване нулева авансова структура на таксите за компании, които искат да бъдат домакини на STO. Новият модел на ценообразуване на компанията премахва високите разходи, често свързани с предприятията за масово финансиране. В миналото анализаторите посочиха тези разходи като едно от основните препятствия, забавящи приемането на токени за масова сигурност. Сега бизнесът има рентабилна стратегия за групово финансиране, базирана на блокчейн, която да използва.

Роят чрез Twitter

Роят чрез Twitter

Отворен код

Роят е концепция с отворен код, която разширява границите на токенизацията на следващото ниво. Един пример за изгодния подход на фирмата към пазара се случи през август 2018 г. По това време Swarm разкри трябваше да токенизира собствения капитал на служителите в изключително популярното приложение за търговия Robinhood.

По ирония на съдбата, Робинхуд нямаше представа кой или какво е Роят, когато беше разпитан за преместването. Компанията никога не е обявявала и дори не е планирала да предложи публични акции. За щастие, Swarm функционира по начин, по който компанията не изисква разрешение да предлага тези продукти. Ето как Swarm успя да извърши тази маневра, без никакво одобрение от Robinhood, и защо е законно да се направи това.

Как работи Swarm 2.0

В този пример компанията използва комбинация от брокерски партньорства и мениджъри на синдикати, за да набавя капитал от бивши служители на Robinhood. Тези служители искаха да ликвидират собствения си капитал преди IPO на фирмите. След като беше събрано достатъчно собствен капитал, той беше заключен във фирма за черупки. След това Swarm токенизира акциите на компанията-черупка като токени SRC-20.

Важно е, че токените SRC-20 интегрират автоматизирани съображения за законово и нормативно съответствие директно в протокола. Това прави токените SRC-20 гъвкави в техните сценарии за употреба.

Протокол за достъп до пазара


Интересното е, че Swarm 2.0 използва протокол за достъп до пазара (MAP), за да позволи безпроблемни транзакции с кръстосана верига. Тази функция прави токените SRC-20 по-привлекателни за инвеститорите, защото позволява на жетоните да постигнат по-висока оперативна съвместимост. Също така, MAP може да функционира и с други маркери за сигурност, освен токена SRC-20 на Swarm.

Swarm 2.0 Masternodes

Друга ключова характеристика на Swarm е използването на Masternodes за да запази сигурността на своята блокчейн. Тези възли функционират подобно на Bitcoin, тъй като те проверяват и добавят транзакции към блокчейна. Masternodes печелят SWM токени за своите услуги. За щастие всеки може да стане Мастернода. Просто трябва да заложите 50 000 SWM токена.

Ще се радвате да научите, че токените SRC-20 са съвместими с протокола ERC-20. Следователно, тази съвместимост означава, че можете да залагате вашите SWM притежания във всеки портфейл ERC-20. След като съберете токените си, просто изтеглете masternode софтуер и ти си официален.

Големи партньорства

Партньорствата са важна част от бизнес стратегията на Swarm. Забележително е, че компанията си партнира с базирания във Великобритания доставчик на крипто попечителски услуги, Copper. Говорейки за партньорството, изпълнителният директор и съосновател на Swarm, Филип Пипер, описа съвместимостта на фирмите. Освен това отдели малко време, за да обясни защо медта е страхотна. Медта осигурява институционална сигурност за цифровите активи.

Роя го

Swarm продължава да развива платформата си по начин, който го отделя от конкуренцията. Използването от страна на фирмата на нулева авансова структура на таксите показва, че тази фирма сериозно се стреми към по-нататъшното приемане на крипто. Можете да очаквате да видите „Рояк“ от нови проекти, стартирани от тази платформа през следващите месеци.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map