Stratis остава верен на пътната карта за 2019 г. със стартирането на платформата STO

STO платформа

Днес е голям ден за една от най-популярните компании „Blockchain-as-a-a-service (BaaS) наоколо – Stratis. След месеци на развитие, компанията има съобщи стартирането на очакваната от тях платформа STO.

Новините за старта доведоха и до здравословен бум в цените на жетоните на компанията. По време на писането, с STRAT е BTC с близо 10% на ден.

Характеристика

Въпреки че платформата STO е добре оборудвана и готова да започне да хоства американски символични предложения, Stratis отдели време да подчертае три ключови характеристики на тяхното предлагане. По-долу е извадка от тяхното издание, в която се разясняват тези акценти:

 • Ценообразуване в реално време
 • Платформата приема плащания както във фиатна валута (USD), така и в криптовалута (BTC и STRAT). Той използва валутни данни от множество доставчици, за да гарантира, че участниците в STO се възползват от ценообразуването на токени в реално време.
 • Издаване на токен на базата на идентификатор
  • Платформата създава уникални потребителски идентификатори, които позволяват на администратора на STO надеждно и сигурно да акредитира токени, след като дадено лице направи банков превод. Тази система, базирана на ID, гарантира спазването на законите KYC и AML.
  • Платформа, базирана на портфейл за допълнителна сигурност
   • Stratis използва йерархични детерминирани портфейли, вместо автономни интелигентни договори, за да добави допълнителен слой авторитет и сигурност.
   • ICO преход

    Stratis посочи, че наскоро обявената им STO платформа е отделяне на тяхната ICO платформа. И двете са изградени с / използват C # и.NET Core, докато платформата STO интегрира необходимите KYC и AML възможности, за да остане в съответствие с действащите разпоредби на SEC относно ценните книжа.

    След като компанията коментира, по-конкретно, спазването на SEC, става ясно, че стартирането на тази платформа е насочено към създаването на по-голямо име за Stratis в САЩ.

    Преминаването на фокуса от просто ICO към включване на STO е важно. За съжаление, когато Stratis успя да разработи и стартира своята ICO платформа, участието на инвеститори в подобни събития отпадаше. С мнозина, които признават STO като бъдещ заместител на подобни събития за генериране на капитал и с 2020 г., която се очаква да бъде голяма година за сектора, тази новина определено е положителна за Stratis.

    Перфектен пример за признаване на този преход може да се види в действията на компания, пряко свързана със Stratis – Gluon. Този доставчик на автомобилни пазари първоначално трябваше да бъде встъпителната ICO, проведена чрез Stratis. С напредването на времето стана ясно, че за да се осигури успешно съобразено събитие за генериране на капитал, предлагането на токени ще трябва да бъде структурирано като STO. Бързо напред до днес и точно когато те щяха да стартират ICO платформата, Gluon трябва да бъде встъпителният STO, проведен през Stratis.

    Стартиране на портфейла

    Идвайки само часове след стартирането на тяхната STO платформа, Stratis също го направи съобщи пускането на мобилния им портфейл.

    Това е важно издание, заедно със платформата STO, тъй като портфейлът поддържа фирмения комунален маркер „STRAT“. Този токен е едно от трите платежни средства, които могат да се използват в рамките на платформата STO – решение, което със сигурност ще зарадва притежателите на токени.

    Докато портфейлът в момента е достъпен само за устройства с Android, компанията посочва, че през следващите седмици потребителите на IOS ще получат достъп.


    Коментар

    След като обяви стартирането на тяхната STO платформа, главният изпълнителен директор на Stratis, Крис Треу, отдели време да сподели своите мисли. Той заяви,

    „Радваме се да пуснем нашата платформа STO, един от ключовите етапи на нашата Пътна карта за развитие за 2019 г. Платформата STO се основава на функционалността на платформата Stratis ICO с добавянето на няколко нови функции, които отговарят на строгите регулаторни изисквания, необходими за провеждане на STO. Нашата STO платформа е изключително сигурна, гъвкава и мащабируема, което улеснява предприятията от всякакъв размер да събират пари чрез токенизиране на своите активи. “

    Стратис

    Основана през 2016 г., Stratis е компания, базирана в Обединеното кралство, специализирана в решения за блокчейн. От старта си екипът на Stratis е разработил разнообразни продукти, с цел да направи „блокчейн опростен“. Някои от тях включват ICO платформа, интелигентни договори, мобилен портфейл и много други.

    Понастоящем главният изпълнителен директор Крис Треу ръководи операциите на компанията.

    В други новини

    Съобщението, подробно представящо стартирането на платформата STO, обсъдено днес тук, не е това, което ни изненада. Преди месеци съобщихме за добавянето на това стартиране към пътната карта на Stratis за 2019 г. Вижте статията, за да научите малко повече за това как Стратис се озоваха там, където са днес.

    Пътната карта Stratis показва поддръжка за предлагането на маркери за сигурност

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map