Stellar инвестира в DSTOQ в наддаване, за да донесе токени за сигурност на развиващите се пазари

Инвестирани

Наскоро бе съобщено, че DSTOQ е получил сериозна инвестиция от Фондацията за звездно развитие (SDF).

Това бележи встъпителната инвестиция чрез „корпоративния фонд“ на SDF – фонд, създаден да идентифицира и стимулира растежа в случаите на използване, базирани на Stellar. Първоначално фондът се състоеше от 10 милиарда XLM (роден токен на Stellar), преди партньорството им с DSTOQ.

Представеният от DSTOQ случай на употреба, който привлече вниманието на SDF, е тяхната платформа, базирана на блокчейн, която е изградена, за да осигури „достъпно и достъпно инвестиране“. Това се прави чрез платформа, предоставяща достъп не само до традиционните акции, но и до високо потенциални токени за сигурност.

715 000 долара

Тази конкретна инвестиция се състои от XLM на стойност 715 000 щатски долара. Важно е да се отбележи, че средствата, отпуснати чрез корпоративния фонд, не представляват безвъзмездни средства, а по-скоро истински инвестиции. Като такъв, SDF отбелязва, че „Преките инвестиции и придобивания ще дадат SDF специално влияние върху получателите на финансирането.“

Финансово включване

Нещо, което отличава това развитие, е основният дух, демонстриран от DSTOQ. Докато много компании, занимаващи се с блокчейн начинания, са погълнати от идеята да улеснят институционалното приемане, DSTOQ е насочил вниманието си към икономическия паритет.

В резултат на това DSTOQ се фокусира силно върху развиващите се пазари. В своето съобщение SDF и DSTOQ отбелязват специфичните пазари, на които се надяват да повлияят на положителните промени. Те включват,

  • Виетнам
  • Южна Африка (с бъдещ африкански растеж)
  • Южна Америка
  • Азия

Коментар

След като обявиха инвестицията на Фондация „Звездно развитие“ в DSTOQ, представители от всяка страна отделиха време за коментар. По-долу е казано по въпроса.

Денел Диксън, Изпълнителният директор на Фондацията за звездно развитие, заяви,

„В SDF се стремим да отключим световния икономически потенциал, като правим парите по-гъвкави, пазарите по-отворени и хората по-овластени. Резкият фокус на DSTOQ върху трансграничните инвестиции и техният уникален подход за подпомагане на хората в развиващите се пазари да получат достъп до възможности за инвестиции в чужбина говори директно за нашата мисия в SDF. Заедно се надяваме да подобрим живота на милиони хора, като същевременно създаваме нови вълнуващи възможности за бизнес. “

Крейг Мак Грегър, Заяви изпълнителен директор на DSTOQ,


„Благодарни сме за гласуването на доверие на SDF и продължаващата подкрепа за нашата споделена визия за изграждане и подобряване на глобалната финансова система. Заедно DSTOQ и SDF имат за цел да подобрят финансовото включване на пазари, които отчаяно се нуждаят от по-добър достъп до глобални продукти. Твърде дълго тези пазари бяха игнорирани – очакваме с нетърпение да променим това с тази вълнуваща технология. “

Подобни събития

В наши дни изглежда, че компаниите с обещаващи платформи, натоварени с технологии, които отварят нови възможности за потенциални инвеститори, са най-яростните. Обсъдихме тук днес инвестицията на Stellar в DSTOQ и едва наскоро обсъждахме подобни събития, тъй като SIX инвестира / си партнира с Omniex.

Въпреки че всяко от разработките се върти около приемането на цифрови активи, те се различават в подхода си, както беше обсъдено по-рано. Докато Stellar и DSTOQ насочват работата си към развиващите се пазари, SIX и Omniex са насочили институционалното осиновяване.

За да научите повече за тези две компании и техния различен подход, не забравяйте да разгледате следната статия.

‘SIX’ придобива дял в крипто-базирана инвестиционна платформа

Звезден

Изградена като блокчейн с отворен код, Stellar успя да се превърне в една от най-популярните мрежи от стартирането си през 2015 г. Мрежата е видяла приемане по много пътища, което е довело до развитието на силна общност за подкрепа. Това е предоставило възможността да се предприемат нови начинания, като Фонда за звездни предприятия, който е използван в обсъдените днес новини тук.

Джед Маккалеб, съосновател на Stellar, се възползва от възможността да коментира използването на тяхната технология в подкрепа на финансовото включване. Той заяви,

„DSTOQ прави пазарите достъпни за нови географии, свързвайки глобалната инфраструктура в света по вълнуващ и иновативен начин. Наистина сме развълнувани да видим, че компании като DSTOQ издигат случаите на използване на нашата технология на следващото ниво. “

DSTOQ

Основана през 2016 г., DSTOQ поддържа операции в Берлин и Лихтенщайн. Компанията работи основно като регулирана борса, предлагайки на клиентите възможността да инвестират в различни финансови инструменти – като акции, облигации, ETF и др..

Главният изпълнителен директор Крейг Мак Грегър понастоящем ръководи операциите на компанията.

В други новини

Днешните новини не за първи път виждаме приемането на Stellar по отношение на цифровите ценни книжа. Следващите статии хвърлят светлина върху няколко от тези предишни събития, тъй като популярните платформи, Smartlands и Wevest, се присъединиха към партито Stellar през 2019 г..

Smartlands пускат портфейл със звездно захранване, поддържащ маркери за сигурност

Stellar, избран от Wevest за платформа за предлагане на токени за сигурност

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map