Prime Trust да използва различни услуги, предоставяни от Vertalo

Таблица с капачка на веригата

Изграждайки връзка, създадена за първи път през 2018 г., Prime Trust и Vertalo имат съобщи нов растеж в това партньорство.

Тази разработка ще покаже, че Prime Trust използва и ще се възползва от услугите, предоставяни от Vertalo, включително управление на таблици с капачки.

За да бъде една компания успешна, от голямо значение е да имате задълбочени познания за нейното разпределение на собствения капитал – включително стойности, разреждане, собственост и др. Този досаден процес е опростен чрез услуги, предоставяни от компании като Vertalo.

Споделени отговорности

В своето съобщение това разделяне на компании отбелязва различни области, в които те ще намерят сътрудничество. Следните точки бяха предоставени в тяхното прессъобщение, описващо как ще работят заедно.

  • Създаването и поддръжката на верижни таблици за хиляди издатели на краудфандинг Prime Trust чрез Vertalo Registry, услуга, която е пряко свързана с попечителството на Prime Trust, KYC / AML, ескроу и бордови услуги
  • Преференциално ценообразуване за клиенти на Prime Trust, които изберат да използват B2B SaaS платформата за таблици за ограничаване на Vertalo, и просто отказване за тези, които желаят да използват електронна таблица или друга платформа за управление на своя инвестиционен файл
  • Възможността за участващите емитенти (клиенти на Prime Trust) да токенизират своите таблици за ограничение от техния марков интерфейс Vertalo по всяко време в бъдеще, използвайки всяка платформа за издаване или интелигентен договор, който се поддържа от борса и си партнира с Vertalo

Коментар

Представители на всяка компания отделиха време, за да доразвият това партньорство и какво означава да продължим напред. По-долу е какво трябва да каже всеки по въпроса.

Кевин Lehtiniitty, CPO за Prime Trust, заявява,

„Vertalo стигна до осъзнаването, че масовото приемане на токенизация на активи изисква специфичните за блокчейн концепции, като портфейли и адреси, да бъдат поставени в черни полета от типичния потребител на дребно. Ние от Prime Trust споделяме убеждението с екипа на Vertalo, че пресичането на пропастта изисква абстракция и простота, което ни кара да се радваме да обявим това партньорство. Използвайки много интуитивните инструменти на Vertalo, всички емитенти от нашия бизнес за масово финансиране ще могат да управляват и токенизират своите ценни книжа, както и да предоставят на своите инвеститори достъп до потребителски интерфейс, за да видят инвестициите си. Ние сме много развълнувани да продължим да работим с екипа на Vertalo за разширяване на нашето партньорство и предлагане на този потенциал за токенизация на всички наши издатели. Предстои още много неща с Vertalo, които ще споделим със света, когато му дойде времето. “

Дейв Хендрикс, главен изпълнителен директор на Vertalo, заявява,

„Партньорството на Vertalo с Prime Trust ще предостави на хилядите им клиенти веригата за вериги на Vertalo, интерфейсите на емитента и инвеститорите, което ще позволи на клиентите на Prime Trust да се свържат директно с инвеститорите си с цел подобряване на отношенията с инвеститорите и опита на собствеността. Клиентите на Prime Trust, които конвертират във Vertalo, също ще бъдат снабдени с ултра ниска цена „незадължителна токенизация“ на своята таблица с капачки, в случай че искат да конвертират своите хартиени акции в цифрови активи за търговия с партньори от Vertalo като OpenFinance. Тази дълбока интеграция между Prime Trust и Vertalo се основава на повече от година усилия за съвместно развитие, които се стремят да опростят закупуването, управлението и продажбата на цифрови активи както за емитентите, така и за инвеститорите. Горди сме да работим с екипа на Prime Trust и се радваме скоро да обявим още полезни иновации заедно. “

Prime Trust

Работейки извън Лас Вегас, Prime Trust е основана през 2016 г. Екипът на Prime Trust е разработил разнообразни предложения, обслужващи сектора на цифровите ценни книжа. Това включва попечителство, ескроу, спазване и други.


Изпълнителният директор, Скот Пърсел, в момента ръководи операциите на компанията.

Вертало

Оперирайки извън Тексас, Vertalo стартира за първи път през 2017 г. Компанията предлага разнообразни услуги, съобразени с индустрията на блокчейн вериги – вариращи от управление на таблици с капачки, до платформа за издаване и др. Към днешна дата те остават една от най-активните компании в сектора на цифровите ценни книжа.

В текущата ни поредица от интервюта имахме удоволствието да интервюираме изпълнителния директор Дейв Хендрикс. Посетете това интервю по-долу, за да научите повече за Vertalo и техните планове за бъдещето.

Интервюта – Дейв Хендрикс, главен изпълнителен директор на Vertalo

В други новини

Всяка от компаниите, обсъждани тук днес, привлече вниманието ни по няколко пъти през последната година. Следващите статии разглеждат няколко от разработките, които са направени през това време.

Prime Trust набира мерки за сигурност с помощта на Fireblocks

Vertalo пуска софтуер V-Token за използване по време на токенизация

Vertalo и tZERO Вижте Наплив на талант, тъй като са направени множество наеми

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map