Polymath бракува два проекта, насочени към Vision for Digital Securities

Polymath се фокусира

Под наблюдението на главния изпълнителен директор, Кевин Норт, Polymath е видял 4 продуктови инициативи отпаднали през последната година. Последните две бяха наскоро съобщи, тъй като компанията се опитва да съсредоточи усилията си върху развитието на своя „Пазар на доставчици на услуги“ и тяхната мрежа „PolyMesh“.

Като цяло има само няколко пътя, които компаниите са следвали в сектора на цифровите ценни книжа.

  1. Изграждане и предлагане на обширен пакет от услуги, пригодени за инвеститори и МСП
  2. Разработете специализирана услуга и обединете усилията си със съмишленици, предлагайки безплатни услуги
  3. Създайте пазар, който да действа като дом за онези компании, които прибягват до втория вариант

Чрез техния пазар на доставчици на услуги, Polymath е спечелил сцепление в бранша като третата опция. Те предлагат услуга за токенизация с бели етикети, която предоставя необходимата платформа за STO, която да бъде завършена от МСП, като същевременно дава достъп на различни компании и техните нишови услуги.

Съкращения

Това конкретно избиване на инициативи доведе до уволнението на 10 служители от Polymath. Въпреки че това може да звучи като отрицателно, ясно е, че Polymath има ясна визия и работи, за да го фокусира. Тъй като дигиталният сектор на ценни книжа е нововъзникващ, неефективните разходи и погрешни усилия могат да доведат до хаос върху развитието на компанията.

Чрез трудни решения, като това, Polymath се надяваме да се озове по по-директен път към продуктивно бъдеще – като се възползва не само за себе си, но и за всички участници в индустрията.

PolyMesh

Гореспоменатите действия бяха предприети до голяма степен благодарение на обещанието в недоразвитата мрежа PolyMesh. Това е базирана на блокчейн мрежа, която компанията възнамерява да функционира като първата, създадена специално за цифрови ценни книжа.

Въпреки че обслужва добре индустрията, Ethereum не е създаден с конкретна цел. Тъй като секторът на цифровите ценни книжа изисква уникално структуриране на токени, за да се гарантира спазването на нормативните изисквания, те вярват, че изградената с цел мрежа е отговорът на по-голямото възприемане в индустрията.

След обявяването на PolyMesh през май бяха направени три основни точки, обясняващи защо преместването е важно.

  1. „Силен и прозрачен набор от финансови примитиви“
  2. Система, която позволява не само растеж, но и разделяне между идентичността, собствеността върху активите и спазването.
  3. Стимул за участие

Polymath обявява „PolyMesh“ – целенасочена блокова верига за цифрови ценни книжа

Коментар

При обявяването им множество представители на Polymath отделиха време да коментират. По-долу е какво трябва да каже всеки по въпроса.


Томас Боръл, CPO на Polymath, заяви,

„Радваме се да продължим усилията си да си партнираме с фирми с най-високо качество, които носят реална стойност в света на маркерите за сигурност … Polymath Token Studio позволи на множество компании да се възползват от автоматизацията и ефективността на маркерите за сигурност и с нетърпение очакваме новото опит и възможности, които Polymesh, блокчейнът, създаден специално за маркери за сигурност, ще внесе на пазара. “

Кевин Норт, главен изпълнителен директор на Polymath, заяви,

„Няма да хеджираме … Прекратихме 2 основни инициативи, когато се присъединих към компанията миналата есен, и сега пускаме още 2 продукта, които бяха на етапа на планиране в Polymath. Компанията е здрава и ние искаме да останем съсредоточени – визията на Polymath е да се превърне в технологичен лидер, който помага да се осигурят ценни книжа в блокчейна. Правим това, като предоставяме белязана платформа за токенизация и целенасочена към сигурността блокчейн, където могат да се намират всички маркери за сигурност. “

Polymath

Polymath е компания, базирана в Торонто, която е основана през 2017 г. Тази млада компания успя да се наложи като лидер в развиващия се сектор на цифровите ценни книжа. Те успяха да го направят чрез различните си стандарти за токени и платформата за токенизация – което доведе до разпространение на над 120 маркера за сигурност към днешна дата.

Понастоящем дейността на компанията се контролира от главния изпълнителен директор Кевин Норт.

В други новини

От обявяването на тяхната мрежа „Polymesh“, Polymath продължава да прави вълни. В процеса те редовно попаднаха в нашите заглавия. Ето няколко статии, които подробно описват скорошни събития, включващи Polymath и еднообразни компании.

Клиентите на Polymath да се възползват от услугите на CrowdEngine

Сума&Вещество, въведено в Polymath „Пазар на доставчик на услуги“

Blockpass за предлагане на услуги за включване на клиенти на Polymath

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map