Медта за секюритизиране на потребителски индекси с „Catalyst“

Меден катализатор

През последните няколко години едно нещо стана ясно в рамките на цифровите ценни книжа. Това би било необходимост от разработване на услуги, които да „преодолеят пропастта“ между традиционните пазари и тези на бъдещето. Простото създаване на нови услуги и предложения няма непременно да стимулира осиновяването. По-скоро, като се осигури лесен преход за онези, които вече са обхванати от финансовите пазари, изглежда по-благоразумен път за следване.

Имайки предвид това, Copper обяви създаването и стартирането на нова услуга, наречена „Меден катализатор“.

Най-просто казано, Copper описва Catalyst като предоставяща способността да „дава възможност на криптофондовете да създават и издават ценни книжа върху цифрови активи бързо и рентабилно“.

Какво прави? И как?

Catalyst позволява на институционалните инвеститори да получат достъп / експозиция към криптовалути – всичко това, като същевременно премахва необходимостта от самостоятелно съхранение. Това става чрез използването на активно управлявани сертификати (AMC). В резултат на това, използвайки AMC, Copper дава възможност индексите на криптовалутите да бъдат третирани като ценни книжа, които могат да се разчитат.

Още по-голяма привлекателност за Catalyst е използването на швейцарски ISIN – което означава, че ценните книжа ще могат да бъдат напълно банкови (лесно конвертирани в пари). В резултат достъпът ще бъде осигурен чрез различни регулирани европейски борси.

Към днешна дата Catalyst е единствената по рода си услуга. В зависимост от успеха му, със сигурност ще има конкуренти, които ще възникнат в бъдеще.

Е В

ISIN е съкращение от „Международен идентификационен номер на ценни книжа“. Тези номера са приложени към конкретни издания на запаси и предоставят информация за основния продукт.

Помислете за ISIN като за подобен на VIN (идентификационен номер на превозното средство) на вашия автомобил. Когато се декодира, VIN ще предоставя информация, като дата на производство, опции и др. По същия начин, когато се декодира, ISIN ще предоставя информация, като идентификатор на запас, държава на издаване и т.н..

ISIN се използва главно за идентифициране на основния продукт, намалявайки риска от различни форми на измама.

Намаляване на разходите

Освен че предлага различните възможности, обсъдени по-горе, Copper отбелязва още една голяма насока към Catalyst – спестяване на разходи.


Те отдават това спестяване на разходи преди всичко на „първоначалното и текущо спазване на нормативната уредба“. Предлагайки различни услуги, заобикалящи KYC / AML, управление на търговията и други, Copper предполага, че клиентите ще спестят както време, така и пари. Например, те предоставят следните сравнения между използването на пакета Catalyst спрямо независимия източник на услуги.

Катализатор

  • £ 25K
  • Завършване за дни

Независим

  • £ 100K+
  • Завършване за месеци

Коментар

След като обяви старта на Catalyst, изпълнителният директор на Copper Дмитрий Токарев отдели време да коментира. Той твърди,

„Индустрията на криптофондове показа изключително обещаващ растеж през последното десетилетие, с впечатляващи стратегии и отлична възвръщаемост за инвеститорите. Но не е тайна, че е налице ясна бариера пред тяхното преминаване към основния инвестиционен поток: липсата на осъществими опции за секюритизация. С небесните разходи и обширните проблеми със съответствието, свързани с повечето налични структури, има пропаст между традиционните финансови пазари и това следващо поколение фондове: пропаст, която Copper Catalyst ще преодолее. “

Отглеждане на апартамент

С пускането на Catalyst, Copper вече разполага с добре закръглени услуги. Следват само няколко примера.

Тъй като този продуктов пакет се закръгля, Copper има потенциала да стане лидер в сектора, изобилстващ от потенциал.

Серия А

Разработването и стартирането на Catalyst е обещаващ знак. Това показва, че Copper не пропилява наскоро завършената им серия A.

Наскоро отразихме успеха на този кръг на финансиране, тъй като Copper успя да генерира 8 милиона долара инвестиции чрез различни компании. За да научите повече за този кръг и тези, които са участвали, не забравяйте да разгледате следната статия.

Попечителските специалисти ‘Copper’ привличат 8 милиона долара инвестиции чрез серия A

Мед

Основана през 2018 г., Copper поддържа централа в Лондон, Великобритания. Преди всичко екипът на Copper работи за разработването на цялостен набор от услуги, съобразени с цифровите активи.

Главният изпълнителен директор Дмитрий Токарев понастоящем ръководи операциите на компанията.

Изгледи от миналото

Въпреки че услугите им са се разширили далеч отвъд просто попечителството, това със сигурност е област на специалност за компанията. През изминалата година засегнахме различни случаи на осиновяване, включително този на SWARM, тъй като те се обърнаха към Copper, за да пазят жетони за сигурност..

Мед за предоставяне на услуги за попечителство на токени за сигурност на SWARM

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map