Инструмент Securitize Launches за осигуряване на успешни транзакции

Проверка преди търговия

Securitize, водеща в индустрията платформа за издаване, току-що обяви стартирането на техния инструмент за „предварителна проверка“.

Това стартиране представлява поредната стъпка напред във функционалността на тяхната платформа, като предлага на инвеститорите възможността да гарантират успешната търговия с цифрови ценни книжа.

Поради сложния характер на цифровите ценни книжа, това не е толкова просто, колкото изпращането на жетони от един човек на друг. Първо трябва да се извърши серия проверки, за да се гарантира, че двата портфейла са съвместими както от функционална, така и от регулаторна гледна точка. Освен това потребителят трябва да определи подходящо количество газ, за ​​да гарантира, че транзакцията се обработва.

Този нов инструмент автоматизира тези стъпки, правейки целия процес много по-лесен за потребителите. Securitize каза следното при обявяването на тази нова услуга.

„Този ​​инструмент използва една от характеристиките на DS протокола на Securitize за предварително валидиране на всяка предложена търговия на цифрова сигурност, задвижвана от протокол DS. Просто като въведете адресите на портфейла, можете да проверите дали транзакцията ще бъде разрешена в съответствие с ограниченията и разпоредбите, специфични за избрания маркер. Използвайки инструмента за предварителна проверка, можете да избегнете харченето на газ за търговия, която няма да премине, а в много случаи инструментът дори ще даде причина защо търговията не е възможна. “

Газ

Газът се отнася до това, което по същество е „горивото“, необходимо за завършване на транзакция в блокчейна Ethereum. Тъй като мрежата все още използва протокол за доказателство за работа, успешните транзакции зависят от група миньори, които дават своята изчислителна мощ на процеса. Майньорите обаче не се занимават с безплатна обработка на транзакции. Казано просто, размерът на компенсацията под формата на ETH, необходим на миньорите, за да завърши транзакция в мрежата.

Въпреки че има различни минимални количества газ, необходими за успешна транзакция, потребителите на мрежата могат да изберат да допринесат за по-големи нива на газ, ако търсят транзакцията им да бъде обработена по-бързо.

По отношение на DS-протокола все още е необходим газ, тъй като той е специализиран вариант на популярния базиран на Ethereum, ERC-20 стандарт. Въпреки че количеството на използвания газ за транзакция е минимално, то все пак се увеличава с времето. Получавайки способността да проверяват дали дадена транзакция ще бъде успешна чрез използването на инструмента за проверка на предварителната сделка на Securitize, потребителите могат да бъдат по-ефективни както в управлението на разходите, така и във времето.

Текуща реколта

Securitize е една от най-натоварените платформи за издаване до момента, с 10 издания на токени – и нараства. По-долу са изрязването на жетони, поддържани в инструмента за проверка преди сделката, по време на писането.

 • SPICE VC
 • Blockchain Capital
 • Science Blockchain
 • LDC Crypto Universal PLC Digital Securities
 • Protos Token
 • Авгмат
 • Aspencoin
 • Cityblock Capital

Трансфер агент

В неотдавнашен положителен ход Securitize беше определен за агент за прехвърляне от SEC. Това сега ги поставя като преки конкуренти на компании като VStock Transfer и Horizon Globex.


SEC разбива ролята на трансферния агент на 3 основни категории. Те са както следва:

 • Издавайте и анулирайте сертификати, за да отразявате промени в собствеността
 • Действайте като посредник за компанията
 • Обработвайте изгубени, унищожени или откраднати сертификати

Securitize получава одобрение на агент за прехвърляне на SEC

DS-протокол

Докато DS-Protocol е вътрешната специалност на секюритизацията, различни други компании са решили да изградят свой собствен път и да създадат свой собствен вариант. Следните протоколни стандарти са някои от водещите конкуренти.

 • Пристанище
 • Стандарт на регулиран токен (R-Token)
 • Вертало
  • V-Token
  • Полимат
   • ST-20
   • Секюритизирайте

    Секюритизирайте е емисионна платформа, основана през 2017 г. Оперирайки в Съединените щати, те са успели да се утвърдят като, може би, лидер в индустрията по отношение на цифровите ценни книжа. Докато повечето платформи за издаване все още работят, за да излязат от земята, Securitize вече успешно помогна на 10 екипировки в процеса на токенизация.

    Понастоящем изпълнителният директор Карлос Доминго ръководи операциите на компанията.

    В други новини

    Следващите статии се задълбочават малко в различните обозначения, дадени на участниците в сектора на цифровите ценни книжа – като Securitize притежава множество от тях. Разгледайте ги, за да научите повече за тях и най-новите символи, предоставени от Securitize!

    Заглавия и наименования сред участниците в индустрията

    Собственици на акции Curzio – Securitize Issues 10th Token

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map