Блокстанция за домакин на DSO при опит за примамка на Каухи Леонард

Kawhi Leonard – „KaWhi Wait“?

Blockstation наскоро обяви Kawhi Coin (имайки предвид Kawhi Leonard). Това е маркер за сигурност, който ще бъде разпространен сред инвеститорите в движението #KaWhiWait – STO, който сами ще бъдат хоствани от Blockstation.

Целта на този STO има две прости цели.

  1. Примамвайте Kawhi Leonard да подпише отново с Toronto Raptors това лято
  2. Осигурете на инвеститорите и феновете на баскетбола възможност за финансова възвръщаемост.

Отвъд тези цели, MLSE ще се възползва от запазването на трансцендентен талант, а феновете ще се възползват чрез продължаващото доминиране на любимия си отбор.

По-фините подробности

Събитието е структурирано да привлече Kawhi Leonard въз основа на проста идея – парите днес струват повече, отколкото утре.

Докато Kawhi ще получи договор от максимално ниво, където отиде, тези средства ще му бъдат изплатени в продължение на много години. Този STO ще види, че по-голямата част от стойността на договора му се изплаща веднага след повторно подписване с Raptors.

Когато бъдат изплатени с течение на времето, това са години, в които тези пари биха могли да „работят за Kawhi“. Петгодишен ръст от около 150 милиона долара чрез инвестиции не е за подигравка. Растеж, който няма да се види извън офертата на Blockstation.

Въпреки че номерата не са заключени, Blockstation даде пример за очаквана възвръщаемост на инвестициите, която инвеститорите ще видят. Най-просто казано, част от парите от договора на Kawhi ще бъдат насочени към инвеститорите, което ще им даде приблизително 4% годишна възвръщаемост на инвестициите. В тази ситуация, докато Kawhi ще получи малко по-малко пари като цяло, той ще бъде в състояние да компенсира повече, като спечели години растеж чрез собствените си инвестиции.

Kawhi Leonard – Защо суетенето?

Въпреки че много играчи изискват договори на максимално ниво в НБА, много малко притежават таланта да го гарантират. Често играчите получават тези договори поради липса на други опции и възприет потенциал. Kawhi Leonard не е нито едно от тях. Kawhi е опция №1, която доказа своите заслуги. Той е играчът, когото приоритизирате, и „другата опция“, която отборите желаят да имат.

Съвсем наскоро старши треньорът на LA Clippers, Doc Rivers, коментира Kawhi, заявявайки: „Той е най-много като [Майкъл] Джордан, когото сме виждали … Подобно, има много страхотни играчи. Леброн [Джеймс] е феноменален. KD [Кевин Дюран] е феноменален. Но не че е Йордания или нещо подобно, но той е най-много като него. Големи ръце. Публикувай игра. Може да завърши. Страхотен скок. Страхотен защитник. Игра между играта. Ако го биете на място, ще ви натърти. След това добавяте стрелбата му с 3 точки. ”

Вижте a скорошна статия от „грабването на граблителите“, за да научите повече за неговите доминиращи изпълнения.

Ние на север

Toronto Raptors са канадски баскетболен отбор, който поддържа национална база от фенове. Докато отборът е в разгара на първото си пътуване до финалите на НБА, този отбор е един от най-успешните в лигата вече повече от 6 години.

Между липсата на друг канадски екип, специална фенска база, и година след година успех, може да се предположи, че Raptors са спечелили уважението на медиите. Това обаче не е така, тъй като много от американските медии продължават да отписват Raptors и отказват да вярват, че са дестинация, която играчите искат да наричат ​​у дома. #KaWhiWait има за цел да промени това възприятие и да привлече специален талант да остане дълго време.

Коментар

В опит да привлече вниманието към каузата, Джай Уотърман, технически директор на Blockstation, пусна кратко видео, описващо това уникално събитие.

#KaWhiWait – Помогнете да запазите Kawhi в 6ix#KaWhiWait - Помогнете да запазите Kawhi в 6ix

Гледайте това видео в YouTube

Блокстанция

С цялото това събитие, структурирано около запазването на, може би, най-добрия баскетболист в света в Торонто, не би трябвало да е изненадващо, че именно тук Blockstation се обажда у дома. Компанията нарича столицата на Онтарио дом от стартирането си през 2015 г..

Blockstation използва съвременни услуги и решения, които позволяват на традиционните борси да търгуват с цифрови активи по регулаторен начин.

Дейността на компанията се ръководи от президента Марко М. Хафез.

Положителна светлина

Независимо дали #KaWhiWait е успешен или не (или сериозен по този въпрос), той все пак трябва да бъде възхваляван по две причини.

  1. Представяне на предложенията за токени за сигурност на бясна база от фенове, която се простира в цяла нация.
  2. Повишаване на осведомеността както за културата зад Raptors, така и за господството, което те и Kawhi демонстрираха през последните няколко години.

#KaWhiWait

#GoRaptors

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner