Бадем – Бъдете промяната, от която се нуждае Земята

Какво е „Бадем“

Almond е базирана на блокчейн компания, която се стреми да осигури светло бъдеще на Земята. Компанията предлага платформа, насочена към стимулиране на потребителите да развиват навици за харчене с оглед на устойчивостта. Платформата е базирана на мобилни устройства и може да се използва както на IOS, така и на Android системи.

Тази безплатна платформа се стреми към по-светло бъдеще чрез стимулиращи задачи като:

 • Предизвикателства при закупуване
 • Обмислени съвети за използване на устойчиви стоки и услуги
 • Предизвикателства за действие
  • Приспособяване на обичайни действия като упражнения, душ и др., За да отразява устойчиво отношение
  • Компенсиращи предизвикателства
   • Насърчаване на участието в дейности за компенсиране на въглерода.
   • Чрез gamifying и стимулиране на изпълнението на такива задачи, се надяваме, че навиците ще се променят и ние вече няма да бъдем просто невежи по въпросите. По-скоро ще участваме в устойчиви дейности по подразбиране.

    Какъв е проблемът?

    Живеем в изхвърлен свят. Повечето от нас са просто невежи относно количеството отпадъци, които се създават всеки ден, чрез нормални светски задачи и дейности. Тези отпадъци често са оправдани в името на удобството. Докато някои компании започнаха да се примиряват с идеята за устойчивост (вече няма елементи за еднократна употреба), тя все още е ужасно слабо развита черта в повечето индустрии.

    Голяма част от проблема е просто липсата на прозрачност, предоставяна на потребителите. Хората не са често невежи поради собствения си избор – не можете да знаете това, което не знаете. Индустрията на потребителски стоки се нуждае от лесни за ползване и ефективни средства за комуникация със света, нивото на устойчивост на своите продукти. Надяваме се, че по този начин потребителите могат да направят активен избор да купят „зелено“.

    Как ще го разреши Бадемът?

    Almond възнамерява да реши проблемите, обсъдени по-горе, чрез продължаващото развитие на тяхната платформа. За да осигури постоянно развитие, компанията реши да бъде домакин на собственото си предложение за маркери за сигурност. Това събитие за набиране на средства ще бъде улеснено от TokenMarket – базирана в Обединеното кралство платформа за издаване със силен опит в краудфандинга.

    По време на продажбата екипът на Almond възнамерява да събере 2,4 милиона британски лири. Те посочват, че тези средства не само ще покрият освободената им пътна карта, но ще дадат на компанията 2-годишна писта за постигане на целите им.

    Известни като Almond Shares, тези цифрови ценни книжа представляват актив, който съчетава предимствата на блокчейна – прозрачност, неизменност, ефективност и др. – заедно с тези на традиционните инвестиции. Като такива, тези символи представляват не само права на собственост, но и дивиденти.

    Естествено, тъй като това са цифрови ценни книжа, които се продават чрез събитието за финансиране, участието идва с ограничение. За да научите повече за допустимостта, не забравяйте да посетите сайта на Almond ТУК.

    Екипът?

    Въз основа на техния опит в различни индустрии, следните хора са добре настроени да осигурят светлото бъдеще на Almond.

    Оливър Болтън – главен изпълнителен директор

    Томас Матеки – технически директор

    Рори О’Грейди – CPO

    Лоренцо Курчи – главен оперативен директор

    Екипът създаде Almond през 2017 г. и продължава да ръководи дейността си днес.

    Коментар

    В скорошно съобщение за пресата както Оливър Болтън, така и Рансу Саловаара, главен изпълнителен директор на TokenMarket, коментираха развитието, обсъдено днес тук.

    Оливър Болтън, главен изпълнителен директор на Almond, заяви,

    „Бадемът е създаден, за да гарантира, че тези, които пазаруват по устойчив начин и наистина променят поведението си, са възнаградени за това. Огромният опит на TokenMarket в света на издаване, консултации и технологии означава, че работата с тях е лесно решение. Развълнувани сме от нашето партньорство с TokenMarket и бъдещето напред “.

    Рансу Саловаара, главен изпълнителен директор на TokenMarket, заяви,

    „Устойчивото консуматорство е въпрос, който според нас трябва да бъде разгледан. Работата на Almond наистина е пионер в начина, по който хората могат да пазаруват по устойчив начин, стимулирайки ги да знаят повече за това, което купуват, и използвайки блокчейн технологията за проследяване на веригата на доставки. TokenMarket се гордее, че работи с компания, която наистина може да помогне за промяна в начина, по който потребителите пазаруват. “

    Какво следва?

    Тези в Almond са разработили пътна карта, която ще ги отведе до сега, до 2020 г. Ето кратък преглед на няколко ключови маркера по пътя им.

    19 април 2019 г. – Предлагането на токени за сигурност се отваря за обществеността

    19 септември 2019 г. – Пълната платформа стартира на живо във Великобритания

    Q1 2020 – Стартиране на пилотна платформа в Съединените щати

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Our Socials
    Facebooktwitter
    Promo
    banner
    Promo
    banner