Stratis ще пусне нов блокчейн и Token ‘STRAX’, увеличавайки фокуса върху DeFi

Тъй като случаите на използване на блокчейн като цифрови ценни книжа, платформи за кредитиране и други излитат, компаниите откриват необходимостта от повишена гъвкавост в своите блокчейн вериги.  Стратис, популярна компания, фокусирана върху предприятието „Blockchain as a Service (BaaS)“, призна това и справедливо съобщи СТРАКС.

СТРАКС

Изходящият блокчейн Stratis и свързаните с него STRAT токени ще бъдат заменени с блокчейн STRAX и STRAX токени.

Стратис отбелязва различни причини, които наложиха това надграждане / пивот – основната от които е приемането на бизнес. Компанията не се занимава с думи, когато описва къде може да се случи това осиновяване. Стратис посочва,

„Вярваме, че нашата платформа предоставя фантастична платформа за разработване и внедряване на базирани на DeFi интелигентни договори“

За да може STRAX да реализира своя потенциал, Stratis събра екип, натоварен специално със създаването на библиотека от приложения DeFi.

Включена в този пивот към DeFi, е непрекъснатата подкрепа на Stratis за събития за генериране на капитал, като предложения за цифрова сигурност – подкрепа, предоставена при скорошното стартиране на неговата STO платформа през юли 2020 г..

Други ключови подобрения, предлагани от STRAX, включват, но не се ограничават до,

 • Оперативна съвместимост на Ethereum
 • Студено залагане
 • Оракули
 • Seg-Wit
 • Обновени блокове и награди

За да научите повече за тази предстояща блокчейн и как тя ще функционира, не забравяйте да разгледате неотдавнашното въведение в STRAX от самите Stratis, ТУК.  Екипът посочва, че скоро ще бъде публикувана актуализирана пътна карта.

Случаи на използване на токени

Различните блокчейни използват местни токени по различни начини. Някои може да се чудят каква цел ще предложат наскоро предложените STRAX токени в тази предстояща блокчейн. Stratis предостави следните примери за употреба като примери за тях.

 • За да получите токен на странична верига, който може да се използва за изпълнение на интелигентни договори
 • Като обезпечение за работа с мастерноди чрез платформата Stratis, което може да доведе до получаване на такси от абонатите
 • За да закупите персонализирани частни странични вериги, които са свързани с блокчейн Stratis
 • Те могат да бъдат използвани от абоната за стартиране на собствено първоначално предлагане на монети за предлагане на маркери за сигурност
 • Абонирани за ICO и STO, които се управляват от определени трети страни, използващи платформата Stratis
 • Плащайте за различни стоки и услуги, като използвате малък брой обработчици на плащания от трети страни
 • От предоставената информация изглежда, че токените STRAX ще изтеглят теглото си, като обслужват различни цели в предстоящата блокчейн.

  Състояние – в очакване

  Трябва да се отбележи, че докато новините за STRAX са интригуващи, стартирането на тази блокчейн в сегашната й форма не е даденост. За да се случи изстрелването, общността на Stratis трябва да гласува и да се съгласи за някои предложени промени. По-конкретно, необходимо е гласуване дали общността Stratis е съгласна с увеличаването на предлагането на жетони. Увеличение, което ще доведе до създаването на допълнителни 25 000 000 токена и ще се използва за разработване на платформа.


  Широко се очаква общността на Стратис да гласува в подкрепа на тази промяна.

  Специализирани вериги

  Създаването на нова и по-гъвкава блокчейн, по-подходяща за възхода на цифровите ценни книжа и DeFi, не е идея, изключително за Stratis. Докато най-новото съобщение на компанията съдържа някои уникални подходи, по-долу са дадени примери за други компании, които също са пуснали блок-вериги с нов вид.

  Polymesh от Polymath

  Като компания, синоним на цифрови ценни книжа, Polymath бързо отбеляза, че блокчейн, създаден специално за обслужване на този сектор, е необходимост. В резултат на това Polymath разработи и е в ранните етапи на стартирането „Polymesh“.

  Преди това разгледахме многократно какво ще включва тази блокчейн, с общ преглед на предложението, намерено ТУК.

  Символ от o% 09NEM

  NEM от години е опора в света на блокчейн. Това се дължи отчасти на способността на компанията да се адаптира и да се върти около препятствията и развитието в индустрията. Подобно на Stratis и Polymath, екипът зад NEM отбеляза необходимостта от специално създадена блокчейн, която носи по-голяма гъвкавост и подкрепа за цифрови ценни книжа. Този блокчейн е известен като символ и се очаква да стартира през следващите месеци.

  Наскоро завършихме ексклузивно интервю ТУК с NEM Group CIO, Dave Hogson, където бяха обсъдени както траекторията на Symbol, така и NEM.

  Отговор на пазара

  Ако едно нещо е станало ясно през последните няколко месеца, то е, че всичко, свързано с DeFi, ще привлече огромно внимание. Най-често това е довело до бързи скокове в цените – независимо дали е оправдано или не.

  Този често срещан скок в ценообразуването не избяга от Stratis, тъй като компанията видя, че съществуващите й STRAT токени скочат от около $ 0,36 USD на $ 0,56 USD за 48 часа до момента на писане.

  Преди приблизително един месец, когато NEM обяви датите за включване за получаване на символи Symbol, компанията забеляза подобен скок в цените на символите като този, който в момента изпитва Stratis. По това време XEM токените скочиха от около $ 0,09 USD на $ 0,16USD за 72 часа.

  Стратис

  Основана през 2016 г., седалището на Stratis е във Великобритания. Преди всичко, Stratis се стреми да разработи базирани на блокчейн решения за предприятия, с цел да направи технологията „проста“.

  Понастоящем главният изпълнителен директор Крис Треу ръководи операциите на компанията.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map