Noah Coin (NOAH) остава над 88% надолу от рекордно високите си стойности, въпреки 1500% скок

Noah Coin (NOAH), криптовалута, която изглежда се е появила от нищото, се е увеличила с 1500% за по-малко от 24%, според данни, предоставени от CoinMarketCap.

Въпреки това той остава с 88% по-нисък от рекорда си за всички времена. Какво е Ноа Монета и кои са причините за този скок?

Защо Noah Coin скача с 1500%?

По време на писането понастоящем няма съответни събития, които да обяснят увеличение на цената с такъв мащаб, свързано с евентуално изоставения проект за криптовалута Noah.

Официалният сайт показва стара информация за криптовалутата, включително нейната пазарна капитализация и обем през последните 24 часа.

Докато в момента криптовалутата има цена на монета от $ 0,004259 и пазарна капитализация от $ 139,2 милиона, уебсайтът показва пазарна капитализация от $ 9,2 милиона.

По отношение на обема, официалният сайт показва стойност за 24 часа от $ 271, докато CoinMarketCap показва, че е имало обем от $ 143 000.

В допълнение, връзката на Google Play за изтегляне на приложение не работи. Това показва, че проектът не се е грижил дори да актуализира уебсайта.

Последният път, когато проектът сподели публикация в медията за техните решения и продукти, беше преди повече от година. Блогът им обаче се актуализира няколко пъти месечно.

Какво е Ноа Монета?

Според официалния им сайт Noah Coin е проект, който има за цел изграждането на екосистема, задвижвана от „Noah Coin“.

Основната цел на проекта, стартирал през 2016 г., е да се създаде платформа за криптовалута, която се фокусира върху подобряване на търговията и пазара на Япония и Филипините.

Няма повече информация за проекта и какво искат да постигнат, като се има предвид, че раздел „Проекти“ не пренасочва никъде.


Всъщност това, което компанията основно показва, е общо предложение за блокчейн за подобряване на търговските отношения между Япония и Филипините.

Например, компанията обясни:

„Технологията на разпределената книга може да бъде приложена по много начини – за осигуряване на бързи и безпроблемни плащания, прозрачни и справедливи транзакции, защита на активи и уязвими поверителни данни. Виртуалните валути, като форма на внедряване на блокчейн, притежават огромен потенциал, особено в областта на финансите, банковото дело и инвестициите. Удоволствие е да видя, че светът става по-приятелски настроен към цифровите пари и дава нови възможности за създаване и разрастване на бизнес, задвижван от блокчейн. Със сигурност това е само началото. “

В прессъобщение проектът обясни, че искат да работят по различни въпроси, включително модерна платежна система, базирана на виртуалната валута Noah Coin – която магически нараства с 1500% – удобен портфейл Noah Ark и първият крипто град в света.

„Според плана на Ной бъдещият град ще се превърне в рай за всички крипто ентусиасти – кои магазини, ресторанти, хотели и дори курорти“, обясни Ной преди повече от година.

Фондация Noah, която изглежда стои зад проекта Noah, обясни, че иска да изгради нова екосистема, задвижвана от нов NOAH. Платинена монета.

В тази публикация в блога те обясняват, че харчат ресурси за различни проблеми и проблеми, които не са предвидили да се случат. Фондация Ной казва също, че не могат да посочат всички проблеми, с които са се сблъскали.

Накрая споменаха, че ще генерират и издават нови токени за екип от инженери, които ще разработват блокчейн и „силна икономика на токени“.

Какво да очаквате от Ноа Монета?

Проектът Noah не предлага ясно обяснение на това, което искат да постигнат. Те са скочили с над 1500% само за няколко часа без катализатор.

В същото време екипът зад проекта няма ясна структура. Няма информация за главния изпълнителен директор на компанията, който разработва екосистемата на блокчейн или който отговаря за различните партньорства.

Въпреки това, Биа Роуз Сантяго, Мис Интернешънъл и филипинска актриса от 2013 г., е лицето на компанията.

Те твърдят, че искат да работят по мащабен проект за създаване на град Ной, в който „финансовите конгломерати и големите корпорации планират да работят заедно“.

Най-изненадващото е, че проектът Noah трябваше да издаде нови символи, за да плати на екип от разработчици, за да създаде екосистема, която се очаква да заработи между 2023 и 2025 г..

Дали градът и блокчейн проектите ще бъдат създадени, предстои да видим, като се има предвид, че няма официални продукти или услуги, предлагани от компанията, дори след две години провеждане на първоначално предлагане на монети (ICO).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map