Es va explicar a la meitat Litecoin: què és i com pot afectar el seu preu?

Litecoin (LTC), una de les criptomonedes més antigues i populars del mercat, experimentarà la seva segona meitat el 5 d’agost. Molts analistes i informes en parlen, però, què significa la meitat? Com pot afectar això el preu de Litecoin? Amb quina freqüència tenen lloc els esdeveniments a la meitat? Aquestes preguntes i més es respondran en aquest article.

S’ha explicat Litecoin a la meitat

Hi ha diferents monedes virtuals al mercat que funcionen amb diferents algorismes de consens. Un d’ells es coneix com a prova de treball (PoW), també popularitzat per Bitcoin (BTC). Les xarxes PoW com BTC i LTC requereixen que els miners processin les transaccions de la xarxa proporcionant energia minera.

Això s’aconsegueix amb dispositius de maquinari que consumeixen grans quantitats d’energia i que mantenen la xarxa segura. En confirmar que les transaccions són reals i no s’han modificat, els miners guanyen recompenses pel seu consum d’energia i el temps necessari per explotar aquests actius digitals..

En aquest cas, els miners de Litecoin reben 25 monedes LTC per bloc, en comparació amb els miners BTC que reben 12,5 BTC per bloc. Cada 840.000 blocs a la xarxa Litecoin i 210.000 a la cadena de blocs de Bitcoin, les recompenses per als miners es redueixen a la meitat. Això significa que en la propera meitat que experimentarà Litecoin, els miners seran recompensats amb 12,5 LTC cada 2,5 minuts. Els miners de Bitcoin obtindran una recompensa de 6,25 BTC cada 10 minuts, tenint en compte que els temps de bloqueig de Litecoin són quatre vegades més ràpids que els blocs de Bitcoin.

Es veurà afectat el preu de Litecoin?

Font: http://blog.abrok.eu/inflation-rates-of-crypto-currencies/

Bitcoin i Litecoin són monedes amb un esquema inflacionari que es redueix cada quatre anys. La inflació de Litecoin es reduirà del 8,72% anual al 4,26% anual, més a prop del que els bancs centrals del món estableixen normalment com una “taxa d’inflació sana” per a les seves economies.

Les criptomonedes són diferents. Hi ha un subministrament limitat clar que no es pot canviar, creant certesa sobre què passarà i com evolucionaran les taxes d’inflació. Amb una emissió de LTC inferior al mes, serà molt més fàcil per al mercat absorbir el nou LTC imprès. Això podria tenir un efecte molt positiu sobre el preu.

A mesura que s’expandeixen les monedes virtuals, la demanda augmenta. Durant els darrers anys, hi ha hagut una demanda creixent per part d’inversors i institucions més grans, en comparació amb els anys anteriors, quan les monedes digitals eren comercialitzades principalment per inversors minoristes. Es preveu que també creixi l’interès per Litecoin, però una emissió inferior de LTC podria afectar el preu de la quarta criptomoneda més gran.

Bitcoin ja ha experimentat diverses reduccions a la meitat, el 2012 i el 2016. Es preveu que la propera reducció a la meitat es produeixi al maig de l’any vinent. Abans i després d’aquestes dues reduccions a la meitat, el preu del popular actiu digital seguia una tendència positiva.

Font: https://www.tradingview.com/

Hi ha una diferència amb Litecoin. La moneda digital es va llançar al mercat just el 2011, cosa que significa que la criptomoneda experimentarà el seu segon esdeveniment a la meitat en lloc del tercer. Per tant, avaluar l’impacte sobre l’actiu resulta més difícil que amb Bitcoin. Malgrat això, s’espera que Litecoin es comporti de manera similar a Bitcoin, fins i tot quan LTC no va tenir un bon rendiment després de la primera experiència a la meitat el 2015.

El 25 d’agost de 2015, Litecoin va viure el seu primer esdeveniment a la meitat en què els miners van començar a rebre 25 LTC en lloc de 50 LTC com ho era des del 2011. Les gràfiques mostren que l’actiu digital tenia un preu del 306% un mes abans de la meitat, que era sens dubte, impulsat pel fet que el mercat estava entusiasmat amb aquest esdeveniment.

Font: https://www.tradingview.com/

Tot i això, l’eufòria va acabar en poques setmanes i el preu de Litecoin es va mantenir sense canvis durant més d’un any, es va negociar al voltant de 2,73 dòlars i 4,7 dòlars amb un curt període en què LTC va superar aquest nivell i va arribar als 5,7 dòlars..


Enguany, podem veure que Litecoin va iniciar una cursa de bous al desembre del 2018, després d’un mercat baixista que va durar un any. Des que va baixar, Litecoin ja va créixer un 550%, cosa que suggereix que la reducció a la meitat ja ha tingut un preu. L’acció de preus que hem vist en aquests sis mesos és similar a la que va seguir el preu el 2015, quan va augmentar més del 600%, passant d’1,18 a 8,79 dòlars..

Font: https://www.tradingview.com/ Font: https://www.tradingview.com/

Tot i que les monedes PoW tendeixen a comportar-se amb una correlació inferior a la d’altres actius digitals quan experimenten una reducció a la meitat, s’espera que Litecoin es comporti d’alguna manera en línia amb tot el mercat de criptografia. Això vol dir que, en menor mesura, la tendència alcista o baixista a l’espai repercutirà en la moneda digital abans i després de l’esdeveniment a la meitat del 5 d’agost.

A UseTheBitcoin hem escrit un article sobre la predicció de preus de Litecoin que es va fer tenint en compte diferents esdeveniments, inclosa la propera reducció a la meitat.

En el moment d’escriure aquest document, estem a 11 dies de l’esdeveniment a la meitat. Litecoin té un preu de 95,55 dòlars i una capitalització de mercat superior als 6.000 milions de dòlars, segons les dades proporcionades per CoinMarketCap.

Taxa de subministrament i hash de Litecoin

Litecoin té un subministrament màxim de 84.000.000 LTC, dels quals més de 62.840.000 LTC ja s’han extret. Això equival al 75% del total de Litecoin que s’espera que s’extreurà a la història. Queden 21.160.000 LTC per explotar.

De moment, es generen 14.400 LTC per dia i es reduirà el nombre de LTC nous a 7.200 amb aproximadament 576 blocs generats cada dia.

La taxa de hash Litecoin també té assolit nous màxims històrics fa uns dies, amb uns 300 GH / s. Per això, la dificultat per a l’explotació de Litecoin també ha augmentat substancialment, arribant a nous registres. Tot i que els miners semblen optimistes sobre el futur de la xarxa, és evident que seran menys rendibles després de la reducció a la meitat.

Durant una entrevista amb Mickey el 10 de juliol, Charlie Lee, el fundador de Litecoin, va mencionar que hi haurà algunes implicacions per a l’ecosistema miner de Litecoin.

Sobre la qüestió, ell va comentar:

“Quan es redueixin a la meitat les recompenses mineres, alguns miners no seran rendibles i apagaran la màquina. Si ho fa un gran percentatge, els blocs s’alentiran durant un temps. Per a la litecoïna, passen tres dies i mig abans del següent canvi [en dificultat], de manera que, possiblement, com set dies de blocs més lents, després, la dificultat es reajustarà i tot anirà bé “.

És possible començar a minar Litecoin comprant l’equip necessari i connectant-se a una piscina minera que oferiria bons serveis a la jurisdicció on es troba el miner. Una altra forma d’accedir a Litecoin és comprant-lo. A UseTheBitcoin hem escrit quines són les 5 maneres principals de comprar Litecoin aquest any.

Conclusió a la meitat de Litecoin

Litecoin es reduirà a la meitat el 5 d’agost. Aquest és un dels esdeveniments més importants que viu una xarxa PoW. Segons el que hem analitzat, sembla que el mercat ja ha tingut un preu a la meitat, que va coincidir amb la recuperació de l’espai de criptomonedes..

Els miners semblen no estar preocupats per la reducció de la recompensa, que és d’alguna manera alcista tenint en compte que esperen que el preu creixi. Si això no passa, hi haurà un breu període en què es produirà un èxode de miners de la xarxa. Un cop ajustada la dificultat, les coses haurien de tornar a la normalitat.

A llarg termini, la reducció a la meitat sempre és positiva pel preu de la moneda virtual. Amb una emissió de LTC menor però una demanda més elevada de criptomoneda, si hi ha un mercat alcista, s’espera que creixi el preu de l’actiu digital..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map