Una mirada a la legislació europea sobre els indicadors de seguretat

Europa continua veient que més comtats adopten una postura pro-criptogràfica. Països com el Regne Unit, Suïssa i Malta, ja han avançat enormement per avançar en les seves respectives posicions al mercat. Tot i que hi ha molts factors que contribueixen darrere d’aquests moviments, la introducció de fitxes de seguretat ha tingut un gran paper en la decisió d’aquests països.

Les fitxes de seguretat permeten la digitalització de les inversions tradicionals. Aquest mètode s’anomena tokenització. La majoria dels països consideren que els actius tokenitzats són més estables que les criptomonedes tradicionals. Actualment, les fitxes de seguretat pertanyen a la UE MiFIDII normatives.

MiFID II

La UE va instituir la normativa MiFID II el 3 de gener de 2018. Aquest marc legislatiu proporciona als inversors proteccions addicionals. A més, la normativa MiFID II millora la funcionalitat i l’eficiència del mercat. La legislació és un seguiment de la normativa original MiFID (Markets in Financial Directive) que està en funcionament des del novembre del 2007.

Liechtenstein

El sisè país més petit del món, Liechtenstein continua desenvolupant el seu sector blockchain a un ritme impressionant. Tot i tenir només 62 milles quadrades en total, aquest petit país es troba entre els més alts en termes de PIB per càpita. L’octubre del 2018, el país alliberat un esborrany públic titulat “National Blockchain Act”.

El document va destacar el desig dels comtats de promoure les seves aspiracions de blockchain. La mesura va ser seguida ràpidament per un anunci de Union Bank AG del país. Aquí, el banc va descriure la seva intenció de ser el primer banc regulat que emet un testimoni de seguretat. El banc busca crear un testimoni per a activitats interbancàries, com ara la transferència de grans quantitats de fons a nivell internacional.

Alemanya

Alemanya no considera les criptomonedes com a instruments financers. Al setembre de 2018, el país va determinar que els comerciants de Bitcoin no necessiten cap llicència i que el comerç de criptomonedes hauria de continuar sent legal. Aquesta va ser una decisió important a favor dels inversors en criptografia. Aquesta sentència significava que els inversors en criptografia no necessitaven adherir-se a la normativa de valors alemanya.

Berlín a través de City Break

Berlín a través de City Break

El desembre de 2018, la segona borsa alemanya més gran va anunciar té previst llançar un intercanvi de fitxes criptogràfiques. El grup Boerse Stuttgart es va associar amb l’empresa local Fintech SolarisBank per fer realitat el projecte. La data de llançament de l’intercanvi és el tercer trimestre del 2019. Segons els desenvolupadors, s’allotjaran una gran quantitat de criptomonedes, incloses les utilitats, la seguretat i els tokens d’intercanvi.

Suïssa

Suïssa ha estat durant molt de temps un epicentre financer a Europa. Els funcionaris suïssos desitgen estendre la seva influència financera al sector de la cadena de blocs. Recentment, el país va obrir un sector empresarial blockchain anomenat Crypto Valley. Aquí, les empreses de blockchain reben impostos reduïts i altres avantatges proporcionats pel govern suís.

A part dels beneficis financers, les empreses de cadenes de blocs amb seu a Suïssa es beneficien en gran mesura de la clara regulació del país sobre la cadena de blocs. L’Autoritat suïssa de supervisió del mercat financer (FINMA) divideix els tokens en quatre categories diferents. Aquestes categories inclouen fitxes híbrides, de pagament, d’utilitat i d’utilitats.

Estònia

Estònia va ser un dels primers membres de la UE a legalitzar les activitats de criptografia. El país ja va aprovar més de 900 llicències de criptografia des que va canviar la normativa l’any passat. Els que tenen llicència inclouen una gran varietat d’empreses criptogràfiques, com ara intercanvis, startups i empreses de tecnologia blockchain. Segons dades recents, al voltant de 400 de les llicències emeses pertanyien a proveïdors de carteres criptogràfiques informes.

Estònia va aconseguir passar del país més pobre de la UE a una economia pròspera mitjançant una combinació de factors. Els incentius fiscals, un entorn empresarial amable i fàcils procediments de llicència van contribuir a l’increment del país en el sector de la cadena de blocs. Avui, Estònia és un dels països més amigables de les STO del món.

Malta

Malta continua essent una força criptogràfica impulsora a la regió. Aquest país va adoptar les regnes criptogràfiques mitjançant una combinació de factors. Malta era la primer país del món per proporcionar un marc regulador sòlid per als inversors i ICO criptogràfics. El govern és proactiu en la contractació de noves empreses emergents al seu mercat.

Avui dia, Malta és un dels millors llocs del món per llançar la vostra STO. El país ja alberga nombroses grans plataformes de criptografia. L’intercanvi de criptografia més gran del món per volum, Binance, associat amb la Borsa de Valors de Malta (MSX) al setembre de l’any passat. Els dos tenen previst construir un nou intercanvi de fitxes de seguretat al país en els propers mesos.

UK

Actualment, el Regne Unit no disposa de regulacions sobre criptografia. El país continua investigant el criptomercat i els reguladors afirmen que podrien passar anys abans que es poguessin desenvolupar les pautes reguladores adequades. Al març de 2018, els països actius criptogràfics Taskforce van emetre un informe en què les criptomonedes es llistaven en tres classes diferents. Aquestes classes inclouen fitxes de seguretat, fitxes d’utilitat i fitxes d’intercanvi.

Actualment, continua el debat sobre criptografia del Regne Unit. L’Autoritat de la Federació Empresarial Britànica (BBFA) va publicar un informe en el qual detallaven com les males regulacions dificultarien el creixement del sector molt més que “no hi ha cap normativa”. Tal com és avui, el Regne Unit compta amb una forta comunitat de blockchain, amb analistes que prediuen el creixement futur d’aquest sector.

França

França va adoptar un enfocament molt diferent pel que fa a les empreses de criptomonedes. L’autoritat dels mercats financers (AMF) va publicar les directrius ICO l’any passat. La nova normativa exigeix ​​que totes les OIC proporcionin una transparència total quant a les seves ofertes. Les empreses han de definir el seu ús de fitxes abans de l’aprovació. Aquesta demanda és necessària perquè els funcionaris puguin determinar quin tipus de testimoni té previst emetre l’empresa.

La postura de França respecte a les ICO és imitada per una gran quantitat d’altres països del món. En fer que totes les ICO funcionessin amb divulgació completa, el país va aconseguir donar la benvinguda simultàniament a les STO tot reduint el nombre d’ICO en funcionament. Les STO ofereixen una manera molt més segura perquè els inversors participin en campanyes de recaptació de fons de blockchain.

Les fitxes de seguretat de la UE augmenten

Ara que teniu una millor comprensió de la normativa sobre criptomonedes que s’està desenvolupant actualment a Europa, és fàcil veure per què països com Malta han invertit tant en el seu sector de blockchain.

A mesura que l’economia mundial continua pel camí de la digitalització, hi ha molt a guanyar per al país capaç de convertir-se en l’epicentre d’aquesta revolució tecnològica. Amb sort, més països de tot el món s’adonaran de la importància d’aquests desenvolupaments i de com afecten de manera important el futur de l’economia global. De moment, la carrera continua per veure quin país europeu és capaç de liderar l’economia blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner