UKJT considera els actius digitals com a propietat segons la normativa vigent

Actius digitals com a propietat

En un informe exhaustiu publicat recentment, ha estat divulgat per la Jurisdiction TaskForce del Regne Unit (UKJT), que els actius digitals estan coberts satisfactòriament segons les lleis de valors existents. Més específicament, els actius digitals normalment es consideren propietat.

Aquesta és una decisió important, ja que proporciona als participants del sector una claredat legal molt necessària sobre els actius digitals, per avançar. Amb molts que posen altes expectatives en el creixent sector dels valors digitals, una clara perspectiva governamental és un avantatge per a l’estructuració de futurs esforços..

Punts clau

Tot i que el document és molt més detallat, el grup de treball va ser capaç de resumir les seves decisions en uns breus punts. El següent és un extracte del document, que mostra les seves conclusions.

‘Si la legislació anglesa tractaria un criptoactiu determinat com a propietat depèn en última instància de la naturalesa de l’actiu, de les regles del sistema en què existeix i del propòsit per al qual es fa la pregunta. Malgrat això:

(a) els actius cripto tenen tots els indicis de propietat;

(b) la novetat o els trets distintius que posseeixen alguns actius cripto-intangibilitat, autenticació criptogràfica, ús d’un llibre major de transaccions distribuït, descentralització, regla per consens- no els inhabiliten per ser propietat; 22 Declaració legal sobre actius criptogràfics i contractes intel·ligents

(c) ni els criptoactius no són desqualificats per ser propietat com a pura informació, o perquè no es poden classificar ni com a coses en possessió ni com a coses en acció;

(d) els criptoconjunts han de ser tractats en principi com a propietat;

(e) però una clau privada no es pot tractar en si mateixa com a propietat perquè és informació ”.

 

* Per a aquells que estiguin interessats a llegir la totalitat de l’anunci, feu clic a AQUÍ.*

Un enfocament diferent

El procés, que va culminar amb la decisió de tractar els actius digitals com a propietat, va trigar aproximadament 6 mesos. Durant aquest temps, els representants del govern van indicar (d?) Que el grup de treball va adoptar un enfocament diferent de la majoria.

Sir Geoffrey Vos, el canceller del High Court d’Anglaterra, va indicar que l’enfocament adoptat era buscar una manera de regular els actius digitals dins dels límits del sistema actual. Això contrasta amb altres nacions que han intentat crear noves regulacions per a una classe d’actius naixent, en el que ell compara amb «treballar cap enrere»..

UK Jurisdiction TaskForce (UKJT)

El Regne Unit confia en múltiples ‘taskforces’ que s’esforcen per obrir el camí a la digitalització del sector dels serveis jurídics. El Regne Unit Jurisdiction TaskForce (UKJT) és un d’aquests grups.

A l’informe, s’indica que l’UKJT està format per vuit individus de diferents nivells de govern al Regne Unit. Els membres són els següents.

  • Sir Geoffrey Vos, canceller de l’alt tribunal d’Anglaterra
  • Sir Nicholas Green, president de la Comissió de Dret d’Anglaterra i Gal·les
  • Mary Kyle, City of London Corporation
  • Christopher Woolard, autoritat de conducta financera
  • Lawrenece Akka QC, Twenty Essex
  • Richard Hay, Linklaters LLP
  • Peter Hunn, Projecte Accord
  • Sir Antony Zacaroli, jutge del Tribunal Superior

Comentari

Situat al Regne Unit, Smartlands es veu directament afectada per la decisió sobre el UKJT que es parla avui aquí. En arribar a security.io, Smartlands CMO, Yaroslava Tkalich, va haver de seguir per dir sobre l’anunci.

“Com a primera plataforma amb seu al Regne Unit especialitzada a simbolitzar els actius de l’economia real a la cadena de blocs de Stellar, Smartlands gaudeix d’una base substancial en el tema; amb l’aclariment d’un grup de jutges i especialistes en dret, el nostre avançament de gairebé dos anys es converteix en un avantatge estratègic important per als propers anys “.

Parlant amb Arnoldas

Tot i que Ilia Obraztsov és ara el conseller delegat de Smartlands, vam tenir la sort d’haver entrevistat Arnoldas Nauseda els darrers mesos, mentre ocupava aquest càrrec. Des de llavors, Arnoldas ha passat al paper de president, ja que això permetrà centrar-se més en l’expansió estratègica.

Sèrie d’entrevistes – Arnoldas Nauseda

A altres notícies

Com s’ha dit anteriorment, hi ha diverses aproximacions que prenen les nacions de tot el món cap als actius digitals. Els articles següents analitzen en profunditat dos, en particular, pel que fa a les seves postures: Malta i els Estats Units.

Visió general de primera mà de la legislació digital a Malta

Diversos estats han començat a proporcionar claredat reguladora el 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner