HODL El vostre Hoopla sobre els canvis de la SEC per a les ofertes exemptes: líders de pensament

La setmana passada la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units alliberat una proposta –que encara no s’ha convertit en regulació– per simplificar la manera com es fan les ofertes exemptes. Poc després, un seguit d’articles i butlletins es va obrir pas a la indústria dels actius digitals, molts dels quals van suggerir que les seves plataformes ja s’estaven modificant per adaptar-se a les noves regles. Tot i que la SEC ha proposat canvis, el temps indicarà si s’adopta la proposta i, si és així, si hi haurà canvis en l’esborrany final que es publicarà al Registre Federal.

El marc d’ofertes exemptes dels EUA inclou eines com Reg D, Reg A, crowdfunding (també conegut com Reg CF), essencialment tot allò que no és una oferta pública o minorista. Aquest marc ha vist pocs canvis o modernitzacions des de la Securities Exchange Act de 1934. Hi ha hagut importants crítiques públiques sobre les normes actuals sobre les ofertes exemptes, en gran part perquè reserven l’accés només als americans més rics per invertir en fons privats, empreses i altres ofertes.

Si s’aprovessin, els canvis proposats podrien permetre a la persona mitjana invertir en ofertes d’etapa anterior, com ara Uber o WeWork, abans d’assolir les seves elevades valoracions i llançar-se als mercats públics. Habilitar SPV (vehicles amb finalitats especials) i informes harmonitzats (és a dir, combinar Reg D i Reg CF en un, no dos informes) i augmentar la quantitat total que es pot augmentar ajudaria a racionalitzar el compliment de les empreses emissores. A més, els canvis també podrien permetre que el crowdfunding es convertís en una eina viable de formació de capital per invertir en classes d’actius com ara la immobiliària.

Actualment, els EUA que ofereixen exempcions com la Regulació CF (crowdfunding) són força restrictius, limitant l’import total que podeu recaptar a 1,07 milions de dòlars EUA per període de 12 mesos i inclou restriccions importants per inversor. La SEC dels EUA sembla que segueix el lideratge d’altres jurisdiccions com Canadà, on els reguladors van proposar canvis similars, o Europa, on es van actualitzar les regulacions l’any passat, augmentant els límits de l’EGP (European Growth Prospectus) a 8 milions d’euros, una mica més de 9 dòlars. M USD. Segons la nova proposta, les empreses podrien recaptar fins a 5 milions de dòlars. Tot i que els 5 milions de dòlars encara són una quantitat relativament petita de capital, permet a les empreses en fase inicial construir la seva tribu amb una base d’inversors més àmplia..

La SEC va proposar canvis similars al Reg A, augmentant el límit superior a 75 milions de dòlars. Això podria fer que el Reg A sigui viable per a moltes empreses de la fase posterior on les rondes de sèries B, C o fins i tot més grans exigeixen més capital del que hi ha disponible actualment al Reg A .. Això també obre aquestes oportunitats d’inversió a l’inversor minorista, anteriorment només estaven disponibles per a les empreses d’empreses empresarials més riques, les botigues de capital privat i les persones amb un patrimoni net elevat.

Altres canvis inclouen la possibilitat que els inversors acreditats participin en el crowdfunding. Anteriorment, si utilitzeu una exempció de finançament col·lectiu, no podíeu acceptar fons d’inversors acreditats i, de fet, hauríeu d’utilitzar una altra exempció, com la Reg D, simultàniament. Normalment, això obliga les empreses a obtenir més tràmits, honoraris legals i un major risc d’equivocar-se, cosa que podria provocar accions normatives o civils. Els canvis proposats permetrien a les empreses combinar inversors acreditats i minoristes en una oferta.

A part dels inversors acreditats, els canvis també obren les portes a inversors institucionals i corporatius, inclòs el SPV (Vehicle amb propòsit especial).

Un SPV és una entitat corporativa creada amb un propòsit específic, normalment per raons com la limitació de la responsabilitat, l’eficiència fiscal, la inversió o la formació de capital. Per exemple: per tal de simbolitzar una peça de béns immobles, podeu formar un SPV i transferir l’escriptura als béns immobles a aquesta empresa. El propòsit d’aquesta empresa / vehicle és mantenir l’escriptura d’aquest immoble i mantenir un registre precís de qui són els propietaris; els SPV també s’utilitzen habitualment per a fons d’inversió..

Combinats, SPV, inversors corporatius, inversors acreditats i inversors institucionals importants poden moure grans quantitats de capital. Tot i això, no van poder invertir en ofertes de finançament col·lectiu als EUA. Això va crear una paradoxa interessant per a les empreses que recapten capital, si interessés el gran peix, evitaríeu la multitud, però, si la vostra oferta no semblés prou bona per als inversors professionals, el vostre últim recurs pot ser el finançament col·lectiu. La indústria del crowdfunding en el seu conjunt s’ha enfrontat a moltes crítiques dels inversors professionals per la baixa rendibilitat i la baixa qualitat de l’oferta; això probablement canviarà quan els inversors minoristes tinguin accés a les mateixes ofertes que les institucions més grans..

Finalment, la nova normativa sobre finançament col·lectiu proposa diversos canvis importants en la quantitat que cada inversor pot aportar a una oferta. Actualment, els inversors que no compleixen els llindars d’acreditació es limitaven a quant podrien invertir en funció del menor dels seus ingressos o patrimoni net. La nova normativa canviaria això per la més gran d’aquestes dues. Es preveu que aquests canvis no només alimentin la innovació, sinó que probablement també aportin molts diners intel·ligents.

Per exemple, un inversor amb un patrimoni net de 750.000 dòlars i uns ingressos de 150.000 dòlars no podria qualificar-se com a inversor acreditat. Aquesta persona té un doctorat en biociències i troba una startup amb una innovació revolucionària en el camp de la biociència: no està qualificada com a inversor acreditat i té prohibit invertir. Irònicament, poden ser assessors de qualsevol inversor institucional per què aquesta startup en particular sigui tan calenta, però segons les normes actuals no estan capacitats per arriscar els seus propis diners..

Tot i que aquests canvis són ben rebuts per la majoria dels participants del mercat, no són una cosa segura. Aquesta proposta d’un nou marc d’ofertes exemptes encara no és una regulació, encara ha d’obrir-se camí a través del govern i inscriure’s al registre federal. Si mirem enrere a les propostes de finançament col·lectiu als EUA, podem veure fins a quin punt una proposta pot ser diferent de la regulació, i encara hi ha molts dòlars de pressió que volen mantenir el statu quo. És important no prendre decisions empresarials importants basant-se en aquesta proposta; mireu aquests canvis com una tendència més gran entre els reguladors de valors a nivell mundial..

Estem veient que els reguladors de valors intenten facilitar la formació distribuïda de capital. La venda col·lectiva i el finançament col·lectiu s’estan convertint en una cosa que els reguladors de tot el món estan treballant junts per harmonitzar els seus marcs. Combinant les regulacions de finançament col·lectiu de jurisdiccions de tot el món, les empreses en fase inicial podrien accedir al capital mundial i construir una base d’inversors globals, sense haver de trencar les regles com fan la majoria dels emissors d’ICO i STO avui.

Potser el més emocionant dels canvis proposats per la SEC és com demostren un esforç molt coordinat entre les comissions de valors a nivell mundial. A mesura que aparegui aquesta nova era de formació de capital, les empreses podran combinar i aprofitar els marcs reguladors de diversos països. Dit això, per a les ofertes basades als Estats Units, encara hem d’esperar a la nova normativa abans de saber com seran o el seu impacte en la indústria dels valors digitals..


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map