Els reguladors apliquen accions punitives contra diversos projectes de criptografia

El fort braç de la llei no es pot evitar durant molt de temps. La setmana passada, diverses entitats ho han après de primera mà, ja que els reguladors van distribuir una sèrie de multes i càstigs per maltractaments.

Des de multes, honoraris legals, mesures de recuperació i molt més, es tracta d’un resum de les mesures punitives preses la setmana passada, ja que el karma estava a la vista.

Inversions de capital risc

En el que equivalia a un esquema Ponzi, les inversions de capital risc i els seus millors professionals van aprofitar almenys 72 inversors. Es va comprovar que els participants del pla havien participat en diverses activitats il·legals. Aquests inclouen l’ús de les xarxes socials per fer declaracions enganyoses, apropiar-se de fons i molt més.

“Els acusats van sol·licitar en última instància 535.829 dòlars als participants de la piscina, apropiant-se de 450.302 dòlars d’aquesta quantitat per a ús personal i, a imitació reduïda d’un esquema Bernie-MadoffPonzi, per fer pagaments als membres de la piscina, de manera que semblava que la piscina fos rendible”.

Els implicats van ser encarregats per la CFTC, i el cos regulador va sortir victoriós.

Acció punitiva: 900.604 USD (50% de restitució, 50% de penalització civil) + honoraris legals CFTC

Telegrama

Recentment, el gegant de l’aplicació de missatgeria, Telegram, es va veure obligat a empassar-se una amarga pastilla mentre l’empresa va acceptar la derrota en cedir la batalla contra la SEC. Fregant sal a la ferida, Telegram ja ho ha estat ordenat per cobrir els costos legals associats a un plet de marques comercials per les seves ja desaparegudes fitxes GRAM. Bàsicament, Telegram continua pagant per una batalla ja perduda.

El vestit, que va veure una batalla d’anada i tornada entre Telegram i Lantah, girava al voltant dels drets sobre el símbol “GRAM”. Tots dos, l’original i el vestit de samarreta, s’han retirat. No obstant això, pot ser que hi hagi plata blanca per a Telegram, ja que els tribunals li han donat la possibilitat de compensar els seus propis costos legals.

“És probable que Telegram incorri en algunes taxes i costos per defensar les reconvencions de Lantah, però probablement qualsevol adjudicació seria petita. El Tribunal considera que Telegram té dret a recuperar els honoraris i les despeses com a condició després de l’acomiadament de les reconvencions de Lantah. Telegram presentarà els registres de taxes i costos en els 30 dies següents a aquesta comanda “.

Acció punitiva: 618.240 USD en comissions + 6737,35 USD en costos

OneCoin

Tot i ser una de les estafes més grans de tots els temps, molts dels responsables d’OneCoin mai no seran responsables de les seves accions. En una decisió que segurament va proporcionar un cert consol als afectats, Mark S. Scott, ha estat descartat a l’Estat de Nova York.


Mark S. Scott va jugar un paper fonamental en l’estafa OneCoin, fent servir la seva condició d’advocat a Locke Lord, ajudant a blanquejar uns 400.000.000 de dòlars americans en fons, dels quals 50.000.000 de dòlars van arribar a la seva possessió..

Un jurat decidit que Mark S. Scott, “… es mana que desisteixi i s’abstingui de l’exercici de l’advocacia en qualsevol forma a l’Estat de Nova York, ja sigui com a director o com a agent, secretari o empleat d’un altre; i es prohibeix a l’enquestat presentar-se com a advocat o conseller de llei davant qualsevol tribunal, jutge, justícia, junta, comissió o altra autoritat pública, o donar a un altre una opinió sobre la llei o la seva aplicació o qualsevol consell en relació amb això, o mantenir-se de qualsevol manera com a advocat i conseller en aquest Estat “

Acció punitiva: Mark S. Scott va descartar a l’estat de Nova York

Centra Tech

A través d’una sèrie de falses reclamacions i promeses que envolten l’equip i les capacitats que hi ha darrere d’una targeta de dèbit criptogràfica, anomenada ‘Centra Card’, Robert Farkas va poder aconseguir inversors per valor de 25.000.000 de dòlars..

Com a orquestrador d’aquest esquema, Robert Farkas sembla que es dirigeix ​​a una dura sentència, ja que els fiscals busquen no només fer-lo responsable de les seves accions, sinó utilitzar-lo com a exemple per a altres persones que contemplin accions similars..

Els fiscals afirmen, “La” naturalesa i circumstàncies “de la conducta criminal de Farkas i la necessitat d’imposar un càstig just pesen decididament a favor d’una sentència substancial d’empresonament … Una sentència substancial d’empresonament també és necessària per complir els objectius de la sentència de dissuadir adequadament la conducta criminal, en aquest cas, robant diners a víctimes innocents per als propis propis (i els propis amics) i promoure el respecte a la llei que prohibeix aquesta conducta “.

Acció punitiva: per determinar

Operació Egypto

Al llarg de dos anys, els inversors brasilers, que sumaven desenes de milers, van ser defraudats amb més de 200.000.000 de dòlars americans en una estafa anomenada “Operació Egypto”. Aquest frau es va facilitar a través d’una sèrie d’empreses controlades per l’orquestrador Marcos Antonio Fagundes, cadascuna de les quals va prometre rendibilitats als inversors mitjançant inversions estratègiques..

Aquesta situació va fer necessària la cooperació entre el govern brasiler i el Departament de Justícia dels Estats Units, ja que els fons malversats es mantenien en una bossa amb seu als Estats Units. Tot i que l’intercanvi no s’ha anomenat, s’assenyala que estan cooperant plenament amb els procediments d’embargament.

“… Fagundes està acusat de diverses infraccions penals de la legislació brasilera, incloses, entre altres delictes, el funcionament d’una institució financera sense autorització legal, la gestió fraudulenta d’una institució financera, l’apropiació indeguda i el blanqueig de diners, així com violacions de la llei de valors. El tribunal brasiler emet una ordre de confiscació que dirigeix ​​la confiscació de moneda virtual als Estats Units, propietat o controlada per Fagundes “.

Acció punitiva – Incautació de 24.000.000 USD valor de les criptomonedes pel DOJ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map