Els millors països per llançar el vostre testimoni de seguretat

Les ofertes de token de seguretat (STO) ara són habituals al criptomercat. Aquesta estratègia única de recaptació de fons ofereix a les empreses la possibilitat de controlar, distribuir i regular fàcilment la seva campanya mitjançant la tecnologia blockchain. Les STO combinen les millors característiques dels ICO amb les estrictes regulacions que es troben en mercats particulars.

A part dels beneficis assolits per les empreses que utilitzen una estratègia STO, també hi ha moltes raons per les quals un inversor buscarà aquest tipus d’inversions. Per una banda, les STO són ​​molt més transparents que una ICO. Les empreses que participen en transaccions bancàries han de revelar informació confidencial de l’empresa, inclosa la seva adreça, direcció alta i informació financera.

Aquesta informació protegeix encara més els inversors de les estafes que es produeixen als mercats ICO. Un informe publicat pel grup Statis va demostrar que fins al 80% de les ICO realitzades el 2017 van resultar ser estafes. Precisament aquesta activitat fraudulenta va conduir al desenvolupament de fitxes de seguretat.

Ara que els tokens de seguretat són més populars, molts països volen acollir empreses relacionades amb STO. Per atraure aquestes empreses a les seves costes, els funcionaris governamentals estan disposats a fer concessions serioses. A continuació es mostren els millors països per iniciar el vostre testimoni de seguretat.

Malta

El país insular de Malta és un dels llocs més importants per llançar el vostre testimoni de seguretat. El país va adoptar la tecnologia blockchain des del principi. El primer ministre maltès, Joseph Muscat, va publicar aquest any una declaració pública en què reconeixia tant els temors dels reguladors “com el fet” que aquesta tecnologia canviï ràpidament les indústries de tot el món.

Malta mitjançant Master Explorer

Malta mitjançant Master Explorer

Els funcionaris maltesos parlen seriosament del seu desig de ser el país líder en blockchain del món. En la mateixa declaració, el primer ministre va destacar la importància d’encapçalar la digitalització de l’economia. Va arribar a afirmar: “Hem de ser nosaltres els que copiem els altres”.

Malta alberga alguns dels projectes de fitxes de seguretat més grans que s’estan treballant actualment. Al setembre, la Borsa de Malta (MSX) va anunciar una associació amb Binance, la borsa de volum més gran del món. Binance busca crear una nova plataforma de fitxes de seguretat al país en els propers mesos.

Lituània

Lituània va avançar significativament l’any passat cap al seu objectiu de convertir-se en la capital de seguretat de la UE. El país va introduir normatives amigables amb les fitxes de seguretat. El ministre d’Hisenda del país va emetre àmplies normes de seguretat que cobrien la fiscalitat, la comptabilitat, l’emissió i el compliment.

Les companyies de blockchain envien el seu projecte a un supervisor de mercats financers i la seva oficina envia una resposta sobre l’estat del vostre testimoni. Bàsicament, els funcionaris lituans fan la seva versió del test Howie al vostre projecte i us donen una resposta sòlida abans que la vostra empresa avanci en el seu projecte..

Com que Lituània és membre de la UE, van obtenir un enorme avantatge legalitzant i regulant les OTS al seu país. Els funcionaris governamentals esperen atraure tota la UE per acollir les seves OTS al país.


Suïssa

Suïssa té una llarga història com a refugi financer. El país presenta impostos baixos i un entorn criptogràfic. Suïssa va ser un dels primers països a adoptar normes de criptomoneda.

Suïssa té una postura pro-cripto des del 2014, quan els reguladors van publicar un informe que detalla la importància de les criptomonedes. Curiosament, l’informe reconeixia que les criptomonedes gestionen les mateixes tasques que els diners, però va deixar d’etiquetar-la com a moneda de curs legal per la manca d’un país emissor..

Les OST presenten el seu projecte a l’autoritat suïssa de supervisió del mercat financer (FINMA). Aquest organisme regulador revisa cada STO per confirmar en quina designació es troba el projecte. Les etiquetes de token inclouen fitxes de pagament, utilitat, actiu i híbrides.

Israel

Israel alberga nombroses startups basades en blockchain. El país lidera el món en recerca & desenvolupament segons un recent Bloomberg informe. L’informe situava Israel en el lloc número dos, només per darrere de Corea del Sud en termes d’innovadors. Israel va donar la benvinguda a les empreses blockchain reduint els impostos criptogràfics a la meitat a l’octubre d’aquest any.

Tel Aviv, Isreal

Segons una criptoslata informe, Israel va començar el 2018 amb 88 arrencades de blockchain en funcionament. Al març del 2018, Israel va llançar un interí informe que detallava la normativa per a les ICO. L’informe tenia la intenció de trobar un “equilibri entre la innovació tecnològica i la protecció dels inversors”.

L’ex-cap de l’Autoritat de Seguretat d’Israel, el professor Shmuel Hauser, va arribar fins a recomanar al país que fomentés la creació d’un centre internacional de blockchain jubilació. Aquest moviment garanteix que Israel segueixi sent una força dominant al criptomercat.

Canadà

Canadà continua liderant la revolució criptogràfica nord-americana. El Canadian Securities Exchange (CSE) va anunciar al febrer planeja llançar una nova plataforma de fitxes de valors. La plataforma es basa en Ethereum Blockchain.

Toronto, Canadà, és el bressol d’Ethereum i la ciutat continua sent un centre fort per a l’activitat criptogràfica. A més, la plataforma permet als usuaris llançar fàcilment el seu propi testimoni de seguretat. Aquesta decisió és coherent amb el desig de Toronto de ser líder de la indústria.

D’acord amb la nota de premsa, la nova plataforma de fitxes de seguretat està dissenyada per donar a les empreses una alternativa a l’espai ICO.  Kabuni Technologies és el primer testimoni de seguretat programat per al llançament a la plataforma. La companyia també va presentar un fulletó a la British Columbia Securities Commission (BSCE).

Dubai

Dubai continua sent una influència poderosa al criptomercat. El país va ser un dels primers a emetre una criptomoneda amb suport estatal a l’octubre del 2017. El febrer d’aquest any, el Dubai Multi Commodities Center (DMCC) va començar a facilitar un mercat de criptomonedes..

El DMCC és membre del Global Blockchain Council. El projecte es va iniciar inicialment com a part de la iniciativa Dubai Smart City. Parlant sobre criptomonedes, el director del projecte, Franco Bosoni, va discutir com podia veure un futur similar als productes bàsics per a aquests actius digitals. Dubai es troba ara en ple desenvolupament d’un marc sòlid per al funcionament del producte bàsic de seguretat.

Fitxes de seguretat: un moviment intel·ligent

Els països exemplifiquen l’esperit innovador i la seva decisió de posicionar els seus mercats d’acord amb la digitalització de l’economia segur que donarà els seus fruits. El mercat de les fitxes de seguretat continua expandint-se i aquests països veuen ara els avantatges de la seva postura de criptografia professional. Hauríeu d’esperar més mesos de països.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map