Els administradors de valors canadencs (CSA) aborden els actius criptogràfics dins del marc normatiu

Avís 21-327

Els administradors de valors canadencs (CSA) ho han fet recentment emès Avís 21-327 – “Orientació sobre l’aplicació de la legislació sobre valors a les entitats que faciliten el comerç d’actius criptogràfics”.

El títol pot ser un bocabadat, però l’objectiu és simple: educar les plataformes de negociació i el públic, de la mateixa manera, sobre la manera com les regulacions de valors pertanyen a les seves activitats.

Als efectes de l’educació, pot ser més fàcil entendre els casos en què NO s’apliquen les lleis sobre valors, en lloc dels molts casos en què ho fan. El CSA indica el següent:

“Les plataformes no estarien generalment subjectes a la legislació sobre valors si s’apliquen cadascun dels següents:

 • el propi actiu criptogràfic subjacent no és un valor derivat; i
 • el contracte o l’instrument per a la compra, venda o lliurament d’un actiu criptogràfic
 • es tradueix en una obligació de lliurar immediatament l’actiu criptogràfic i
 • es resol mitjançant el lliurament immediat del recurs criptogràfic a l’usuari de la plataforma d’acord amb la pràctica comercial típica de la plataforma “.

Com es fa evident en els punts anteriors, realment no hi ha molts casos en què l’activitat basada en l’intercanvi no entri en l’àmbit de les lleis sobre valors existents.

Tant si es tracta d’un malentès de la normativa vigent, com d’un desconeixement intencionat, moltes borses actives al Canadà infringeixen actualment diverses regulacions basades en valors. Per als usuaris d’aquestes borses i per a les mateixes empreses, el CSA fa tot el possible per proporcionar aclariments sobre com s’apliquen exactament les regulacions de valors a les seves activitats. Per a aquells que estiguin preocupats o simplement curiosos d’aquesta aplicació, assegureu-vos de llegir l’avís AQUÍ.

Sufocant una indústria?

Tot i que alguns poden considerar l’avís com una tàctica de por, que busquen sufocar una indústria en ràpid creixement, la CSA fa la seva part per sufocar aquesta noció. L’organització vol que el públic sàpiga que, de fet, dóna suport al creixement tecnològic i a la seva pròpia adaptació als temps.

El CSA pren el temps per tancar el seu avís amb la següent declaració,

“Donem la benvinguda a la innovació i reconeixem que és possible que les noves empreses de tecnologia fintech no s’adaptin perfectament al marc existent. El CSA Regulatory Sandbox és una iniciativa del CSA per donar suport a les empreses de tecnologia fintech que volen oferir productes, serveis i aplicacions innovadors al Canadà. Permet a les empreses registrar-se i / o obtenir exempcions exemptes dels requisits de la legislació sobre valors, en un procés més ràpid i flexible que mitjançant una aplicació estàndard, per tal de provar els seus productes, serveis i aplicacions a tot el mercat canadenc, generalment en un temps limitat base.

Diverses empreses que tenen empreses o projectes que impliquen actius criptogràfics s’han registrat o han obtingut una exempció exempta dels requisits de la llei de valors ”.

Jugant al Sandbox

Tot i que molts agents del sector poden estar seguint les seves pròpies regles, diverses empreses han aparegut en un intent de treballar amb els reguladors. La llista següent està formada per aquells que fins ara s’han admès a l’esmentada CSA Sandbox, aconseguint certes exempcions de les lleis existents..


 • ZED Network Inc..
 • TokenGX Inc..
 • Majestic Asset Management LLC
 • Rivemont Investment Inc..
 • 3iQ Cultiu.
 • Token Funder Inc..
 • Ross Smith Asset Management ULC
 • First Block Capital Inc..
 • Impak Finance Inc..
 • Angel List LLC i AngelList Advisors LLC

Objectiu estratègic 6

L’emissió de l’avís 21-327 no és una sorpresa. El CSA fa temps que està al corrent dels avenços realitzats dins del món de la cadena de blocs; Tant és així, que CSA va especificar específicament la indústria dins del seu pla comercial més recent.

Publicat a mitjans de 2019, aquest pla de negoci aborda diversos objectius estratègics en un termini de tres anys. Arribar al número 6 era la seva intenció de “respondre a problemes emergents de regulació relacionats amb la tecnologia”.

De les 4 iniciatives que conformen l ‘”objectiu estratègic 6″, 3 pertanyen als actius criptogràfics i al seu lloc dins de la normativa de valors. Aquestes 3 iniciatives són les següents:

 • Proposar un règim regulador per a les plataformes de negociació d’actius criptogràfics
 • Penseu en els requisits de custòdia en relació amb els actius criptogràfics
 • Penseu en la captació de capital i les emissions que poden ser exclusives per a aspectes dels valors basats en la cadena de blocs

El CSA resumeix la racionalitat darrere d’aquest augment del focus en les tecnologies blockchain i DLT afirmant,

“DLT té el potencial de transformar el panorama de la indústria financera. Els actius criptogràfics són probablement l’aplicació més coneguda i estesa de blockchain. El CSA considerarà possibles canvis per adaptar el marc normatiu actual per fer front als desafiaments únics que presenten els actius cripto que pertanyen a la jurisdicció de CSA. Aquest objectiu estratègic consisteix en (i) identificar els problemes regulatoris emergents relacionats amb la tecnologia que requereixen accions reguladores o claredat i (ii) desenvolupar una resposta reguladora adequada i eficaç per a qüestions significatives identificades. “

Aquesta postura, a més de la més recent descrita a l’avís 21-327 anterior, és positiva per al naixent sector de la cadena de blocs, ja que el CSA reconeix clarament les necessitats úniques i està preparat per adaptar el seu enfocament a la regulació. Per llegir completament el pla empresarial, assegureu-vos de llegir el document següent.

Pla de negoci CSA – 2019-2022

Administradors de valors canadencs (CSA)

El Administradors de valors canadencs (CSA) s’autodescriu com una «organització paraigua». Amb l’aplicació de les lleis de valors canadenques a nivell provincial, el CSA actua com a mediador, encarregat d’unificar els diferents organismes reguladors a nivell nacional.

L’organització enumera les seves iniciatives generals com a subministradores,

 • Protecció als inversors
 • Foment de mercats transparents i justos
 • Intentar reduir el risc del sistema

Les operacions a la CSA estan supervisades per un comitè de professionals, cadascun representant un territori o província respectiu.

A altres notícies

Canadà no és l’única nació que intenta determinar la millor manera de servir i regular FinTech. Tot i que encara és un mitjà jove per a la generació de capital, el finançament participatiu participatiu té uns quants anys d’inici en els esforços basats en la cadena de blocs. Potser, mirant cap a les accions passades per a la regulació del finançament col·lectiu nord-americà, es posi de manifest la manera com es tractaran les noves tecnologies, com ara DLT i blockchain..

Finançament participatiu participatiu a Amèrica del Nord

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map