El Projecte TON obre les seves portes ja que preval la SEC

Escac i mat.

Com a gran part del món, ja fa mesos que seguim i informem sobre la situació que es desenvolupa al voltant de Telegram vs. SEC.

Després d’una llarga batalla, el conseller delegat de Telegram, Pavel Durov, ho ha fet va anunciar que la companyia renuncia a la seva batalla contra la SEC i tanca les portes a TON.

“Escric aquest missatge per anunciar oficialment que la implicació activa de Telegram amb TON ha acabat”.

Desdeny per als EUA.

Si una cosa es va deixar clara amb el missatge, publicat per Pavel Durov, és un cert nivell de menyspreu cap als reguladors dels Estats Units. Des d’una perspectiva exterior, es tracta d’una mentalitat comprensible.

Quan es referia a una decisió judicial dels EUA de prohibir la venda global de fitxes GRAM (no només dins de les fronteres dels Estats Units), Pavel Durov va dir el següent:.

“Aquesta decisió judicial implica que altres països no tenen la sobirania per decidir què és bo i què és dolent per als seus propis ciutadans”.

Va continuar

“… nosaltres, la gent de fora dels EUA, podem votar pels nostres presidents i elegir els nostres parlaments, però encara depenem dels Estats Units pel que fa a les finances i la tecnologia (per sort no el cafè). Els Estats Units poden utilitzar el seu control sobre el dòlar i el sistema financer mundial per tancar qualsevol compte bancari o bancari del món. Pot utilitzar el seu control sobre Apple i Google per eliminar aplicacions de l’App Store i Google Play. Així que sí, és cert que altres països no tenen la sobirania plena sobre què permetre al seu territori. Malauradament, nosaltres (el 96% de la població mundial que viu a altres llocs) depenem dels decisors elegits pel 4% que viu als Estats Units “.

Una cronologia

Potser la millor manera d’entendre la cronologia, que envolta els esdeveniments de tota la saga, és mirar enrere els nostres articles passats.

Es podria dir que l’incident incitant, que va augmentar les tensions entre Telegram i la SEC, es remunta al setembre del 2019. En aquest moment, s’havia filtrat un correu electrònic que indicava que Telegram podia distribuir els tokens GRAM abans del previst inicialment.

GRAM Token: llançament anticipat de Telegram Mulls


Tot i que els rumors de problemes regulatoris es van produir abans del 12 d’octubre de 2019, és en aquesta data que la SEC va presentar una ordre de restricció contra Telegram i la seva filial, TON. Aleshores, representants de la SEC van declarar: “La nostra acció d’emergència d’avui està destinada a evitar que Telegram inundi els mercats dels Estats Units amb fitxes digitals que al·legem que es van vendre il·legalment …”.

La SEC emet una acció d’emergència, interrompent l’emissió de ‘Gram’

A partir d’aquest moment, es va iniciar una dura batalla, amb la SEC mantenint la postura que els tokens GRAM eren, de fet, valors. Al llarg del camí, Telegram va experimentar algunes petites victòries. Al gener del 2020, van convèncer amb èxit el jutge president que denegés l’accés de la SEC als registres bancaris complets de Telegram. Aquests esforços de la SEC van provocar paraules fortes de Telegram, en comparació dels esforços de la SEC amb una “expedició de pesca”.

El tribunal de districte diu que la sol·licitud ha estat denegada a la SEC

Telegram Likens SEC Sol·licitud a una “expedició de pesca”

En aquest moment, no només els mitjans de comunicació prenien nota de la situació. El febrer de 2020 va suposar la primera vegada que es va investigar un organisme regulador extern sobre les seves aportacions sobre la situació. En aquest cas, els tribunals van contactar amb la CFTC per preguntar-los com classificarien els tokens GRAM segons la seva pràctica estàndard. Tot i que els tribunals no ho sol·liciten, grups externs, com l’Associació Blockchain, també es van prendre el temps per analitzar la situació.

CFTC donarà la seva postura en la classificació de tokens GRAM

L’associació Blockchain (BA) mostra errors en el cas SEC Telegram ICO

Quan va marxar el març del 2020, els inversors estaven cansats dels procediments. Entre mesos preguntant-se què passaria amb el projecte i la creixent pandèmia de COVID-19, molts havien acceptat la noció de devolució.

Inversors de Telegram disposats a rebre devolucions enmig de la pandèmia COVID-19

Quan es van produir notícies d’interès en un pagament, va ser només setmanes després que Telegram va anunciar la primera estructuració d’un programa de devolució de possibles inversors. Tot i que aquesta va ser una bona notícia per a molts, va ser poc temps després que els inversors nord-americans no fossin elegibles per aquesta possibilitat.

Telegram ajorna l’emissió de tokens GRAM i ofereix reembossaments als inversors

Inversors dels Estats Units no aptes per al pagament del 110% per telegrama

Això ens porta al present, acabant una batalla de mesos que va veure com ambdues parts guanyaven petites victòries; Un procés que va veure retardar la distribució de tokens diverses vegades, influències externes i programes de reembossament descarrilats per a molts.

Lliçó apresa

Independentment de si feu costat a la SEC o a Telegram, en aquest cas, va servir com a eina docent per a qualsevol empresa que tingués un camí similar..

Potser, Telegram i el projecte TON van ser exemples del sector criptogràfic amb justícia, o potser la SEC del Tribunal dels Estats Units va superar els seus límits. Les percepcions fluctuen, però, aquesta vegada, es va percebre que Telegram estava equivocat.

Per a aquells que estiguin interessats en obtenir més informació sobre què distingeix un testimoni de seguretat d’un testimoni d’utilitat, assegureu-vos de revisar una contribució passada a la nostra sèrie ‘Líders del pensament’ de Constantin Kogan, de BitBull Capital..

La prova de Howey: la línia fina entre un testimoni de seguretat i un testimoni d’utilitat

Telegrama

Telegram és una popular plataforma de missatgeria, disponible per a PC, iOS i Android. El projecte TON era un esforç basat en Telegram, que facilitaria la transferència de valor mitjançant l’ús de fitxes GRAM. Mentre aquest projecte està tancat, Telegram continua funcionant, tan popular com sempre.

Actualment, el CEO, Pavel Durov, supervisa les operacions de la companyia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map