Definició d’inversor acreditat modificada per la Comissió de Valors i Borses (SEC)

Al llarg del 2020, la Securities and Exchange Commission (SEC) dels Estats Units ha tingut les mans plenes. L’organisme regulador no només ha encarregat diverses empreses a les accions passades, sinó que també ha intentat estimular els mercats d’inversió. Aquests esforços s’han posat de manifest mitjançant diverses propostes d’esmenes a les normes i definicions existents.

Vuit mesos després d’haver presentat una proposta per modificar i ampliar la definició d’inversor acreditat, la Comissió de Valors i Borses ha va adoptar oficialment aquests canvis.

El nou “inversor acreditat”

La definició anterior d’un inversor acreditat era un missatge que feia falta diners per guanyar diners; per a les persones físiques, el seu patrimoni net havia de ser superior a 1 milió de dòlars americans i / o ingressos anuals superiors a 200 mil dòlars americans. Amb els nous canvis als inversors acreditats, la SEC ha decidit fer un èmfasi més gran en la “sofisticació financera” com a factor que determina la vostra elegibilitat per invertir com a inversor acreditat, a més dels requisits anteriors que encara són aplicables. El president de la SEC, Jay Clayton, va remarcar: “Per primera vegada, es permetrà a les persones participar als nostres mercats de capitals privats no només en funció dels seus ingressos o patrimoni net, sinó també en base a mesures clares i establertes de sofisticació financera”.

Per tal de demostrar la seva “sofisticació financera”, la SEC estudiarà diverses coses, cadascuna de les quals ha de ser suficientment demostrada per l’inversor..

  • Coneixements professionals
  • Experiència
  • Certificacions

En centrar-se en aquests trets dels inversors i no només en el patrimoni net, un nombre important d’inversors, prèviament exclosos, s’adaptarà a la nova definició..

A més d’ampliar la definició pel que fa als inversors individuals, la SEC també ha decidit incloure diverses entitats noves al seu abast. Els següents són simplement alguns d’aquests nous esmenes proporcionat per la SEC,

  • afegir una nova categoria per a qualsevol entitat, incloses les tribus índies, organismes governamentals, fons i entitats organitzades segons les lleis de països estrangers, que posseeixin “inversions”, tal com es defineix a la regla 2a51-1 (b) segons la Llei de societats d’inversió, a superà els 5 milions de dòlars i no es va formar amb la finalitat específica d’invertir en els valors oferts;
  • afegir “oficines familiars” amb almenys 5 milions de dòlars en actius gestionats i els seus “clients familiars”, ja que cada terme es defineix a la Llei d’assessors d’inversió; i
  • afegiu el terme “equivalent de cònjuge” a la definició d’inversor acreditat, de manera que els equivalents de cònjuge puguin agrupar les seves finances amb l’objectiu de qualificar-se com a inversors acreditats.

Tot i que aquests canvis són molt benvinguts i faran que la inversió sigui més inclusiva per a algunes persones, molts nord-americans encara no podran invertir si no compleixen els requisits monetaris, d’experiència o educatius. Els obstacles importants per invertir són en part el que ha impulsat l’auge del mercat de criptografia; les barreres d’entrada més baixes han permès a les persones que no complirien la definició d’inversor acreditada (fins i tot la nova definició) invertir en startups que d’una altra manera mai no els haurien estat accessibles. Malauradament, com que la SEC es nega a regular l’espai criptogràfic, aquests inversors continuen invertint en arrencades empreses criptogràfiques arriscades, ja que aquesta és una de les poques opcions d’inversió per a empreses emergents que tenen a la seva disposició..

Propostes anteriors

Les esmenes a “inversor acreditat” són només un dels enfocaments que adopta la SEC per modernitzar el seu enfocament als mercats de capitals.

Abans que COVID-19 es convertís en la pandèmia que alterava la vida, la SEC va veure els mèrits del crowdfunding. No és cap secret que el finançament col·lectiu de renda variable creixi ràpidament en popularitat, ja que diverses empreses han assenyalat un augment significatiu de la participació dels inversors, ja que el món esbrina un camí a seguir després de la pandèmia. Com a tal, la SEC va prendre la decisió de modificar les normes relatives a les exempcions del prospecte, amb l’esperança de permetre un accés més fàcil al capital a les joves empreses emergents.

En aquest proposta, es restringirien les restriccions a les plataformes de finançament col·lectiu, principalment augmentant els límits monetaris dels esdeveniments de generació de capital finançats de manera col·lectiva. Quan es va presentar per primera vegada per la SEC, vam examinar de més a prop el que significaven aquests canvis i si l’emoció estava justificada.

Comissió de Valors i Borses

La SEC és un organisme regulador amb seu als Estats Units. Amb la tasca de fomentar mercats justos i transparents, la SEC és responsable de la creació i aplicació de les regulacions sobre els actius considerats valors.


A altres notícies

Tot i que la relació entre la SEC i el món de la cadena de blocs de vegades pot ser tensa, hi ha una figura notable dins de les seves files que s’accepta la tecnologia: el comissari Hester Peirce.

No només hem tingut la sort d’haver tingut l’oportunitat d’entrevistar el comissari Peirce en el passat, sinó que recentment hem tractat les notícies de la seva reelecció per a un segon mandat a la SEC. Amb aquesta reelecció, esperem i esperem que es produeixin més progressos al voltant del tractament dels esforços basats en la cadena de blocs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map