5 principals menjars per emportar de la nova regla de protecció per a inversors de SEC: líders de pensament

Sembla que les controvèrsies entorn de la recentment adoptada SEC Regla Regla del millor interès (Reg BI) continuaria prenent el protagonisme, tot i que entrés en vigor l’estiu vinent. La regulació és la culminació d’un procés de deu anys que va començar el 2010, immediatament després de la gran recessió. La Llei Dodd-Frank aprovada aquell mateix any va autoritzar la SEC en virtut de la secció 913 a promulgar una norma fiduciària i una norma del millor interès per governar els corredors de corredors i els assessors d’inversió quan es relacionin amb inversors privats..

Després de la introducció del Reg BI, els grups d’interès, els reguladors estatals, els assessors d’inversions i els corredors de corredors han pesat sobre diversos factors que podrien minar o ajudar a la seva eficàcia.

5 menús per emportar 

  1. Els distribuïdors d’agents han d’adherir-se al nou estàndard d’interès superior
  2. Configura el Departament de Treball dels Estats Units (DOL) per sincronitzar l’elaboració de normes (a finals d’aquest any)
  3. Gran victòria per als distribuïdors de corredors → encara més gran per als serveis financers
  4. Les noves normes comunes d’informes (CRS) diu que l’agent = assessor → confusió entre l’agent i l’assessor fiduciari
  5. Enfocament invers en la protecció del paper de corretatge que el consumidor = més confusió 

Tanmateix, abans de ressaltar aquests menjars per emportar, primer fem una ullada a la substància de la norma d’aclariment estàndard fiduciari.

Regla d’interès de la regulació de la SEC per emportar-se

SEC té la intenció de fer-ho assignatura corredors-corredors, que actualment només estan obligats a complir els estàndards d’idoneïtat, segons els estàndards fiduciaris.

Per una banda, els estàndards fiduciaris actualment regeixen la relació entre els assessors financers i els seus clients. I espera que els primers només ofereixin serveis que siguin en el millor interès dels segons. D’altra banda, els estàndards d’idoneïtat requereixen que els corredors comprovin que la inversió que recomanen s’adapta als seus clients.

En essència, la norma vol estendre la regla fiduciària als corredors de corredors que cada cop assumeixen més el paper d’assessors financers, quan el seu principal deure és vendre un producte d’inversió per una comissió estipulada. Segons l’estàndard d’idoneïtat, és legal que un corredor recomani un producte d’inversió que li doni una bona comissió, sempre que el producte sigui adequat per al client.

Tot i que es tracta d’un fet, també presenta un conflicte d’interessos. És possible que hi hagi productes d’inversió més econòmics amb funcions similars a les que recomana el corredor, però amb una comissió menys atractiva. Aquest conflicte d’interessos és el que el Reg BI busca eliminar, ja que requereix que els corredors situin l’interès del client per sobre dels seus.

Per fer-ho, la norma obligaria els corredors a divulgar explícitament informació important, com ara incentius i comissions que podrien influir en les seves recomanacions. Més encara, prohibiria, fins a un cert punt, les pràctiques de la indústria, com ara incentius en forma de vacances, que podrien animar els corredors a trair els interessos dels seus clients.

Sabent perfectament que els corredors podrien trobar una manera d’eludir aquest requisit divulgant el conflicte d’interessos amb termes tècnics o en un voluminós document, la SEC també va introduir un altre requisit que podria contrarestar aquestes pràctiques. El requisit estableix que els corredors han d’esbossar els conflictes d’interessos i la seva estructura de compensació en anglès senzill i de manera concisa en un document anomenat formulari CRS.

A més, els corredors documentarien la història de les accions legals o disciplinàries adoptades contra l’empresa que ofereix el producte d’inversió o els seus professionals financers. Una altra característica vital de la norma és l’obligació assistencial. Aquest requisit implica que els assessors financers s’assegurin que s’asseguren amb diligència i cura que les seves recomanacions siguin en el millor interès dels seus clients..

L’últim requisit és l’obligació de conflicte d’interessos. Requereix la gestió i mitigació de comissions que puguin representar un conflicte d’interessos financer.

Disseccionar les implicacions de la norma sobre el millor interès del reglament

Com era d’esperar, els crítics d’esquerra i dreta ho tenen disseccionat Reg BI de la SEC i l’argument destacat que molts han plantejat és la boira de la norma. Per una banda, alguns crítics sí condemnat Les reticències de la SEC a definir clarament què significa “millor interès”, les accions que suggereixen que un assessor d’inversions no compleix i com mitigar els conflictes d’interessos financers.


El més probable és que els corredors de corredors intentin trobar una manera d’eliminar aquesta norma, almenys fins que la SEC comenci a aplicar mesures disciplinàries contra assessors d’inversions que no compleixin els requisits. A més, sembla que Reg BI no té múscul d’aplicació. És poc probable que l’incompliment condueixi a demandes col·lectives i litigis.

A més, hi ha un clam que la regla de la SEC no ha fet res per aclarir als inversors el paper dels assessors d’inversió i dels brokers. Tingueu en compte que la majoria de corredors i corredors estan registrats a la SEC. Tècnicament, això significa que podrien assumir el paper d’assessors d’inversió registrats (RIA), però, no són fiduciaris..

Més preocupant és el fet que el requisit del formulari CRS faria poc per canviar l’statu quo. Aquesta noció prové del fet que estudis va mostrar que els consumidors tenien dificultats per entendre el contingut dels formularis CRS.

Tot i respondre a moltes de les crítiques contra Reg BI, el president de la SEC, Jay Clayton va afirmar que “es van expressar opinions diferents sobre si l’estàndard hauria de ser més basat en principis o més prescriptiu i, en particular, si es proporcionaria una definició detallada, específica, situació per situació de” millor interès “en el text de la norma”. 

Com a tal, després d’una minuciosa consideració, l’agència va concloure que l’enfocament basat en principis adoptat per a la norma “és un enfocament comú i eficaç per abordar qüestions de deure segons la llei, especialment quan els fets i les circumstàncies de les relacions individuals poden variar àmpliament i canviar temps, inclòs com a resultat de la innovació “

A jutjar pels detalls del Reg BI comentats anteriorment, no hi ha dubte que la norma té elements de la norma fiduciària que l’administració Obama va proposar a través del Departament de Treball. La diferència és que aquest últim buscava classificar tots els professionals de la inversió com a fiduciaris. Dit d’una altra manera, un client podria decidir demandar el seu assessor o corredor d’inversions un cop noti discrepàncies que suggerissin que les accions del seu gestor d’inversions no servissin millor els seus interessos..

Recordem que aquesta norma va arribar a un obstacle sota l’actual administració, ja que la indústria de valors va desafiar la seva viabilitat judicial. I mentre que DOL també ho ha fet indicat que està impulsant una nova norma fiduciària, no hi ha cap garantia que la seva futura proposta tingui el mateix gra que l’anterior. Aquesta afirmació és probable, tenint en compte la probabilitat que Eugene Scalia, l’advocat que va dirigir el cas contra l’anterior norma fiduciària de DOL, sorgiria com a nou secretari de Treball.

A més, és important tenir en compte que el Certified Financial Planner Board of Standards té previst aplicar un codi ètic això implicaria que els seus 84.000 membres compleixin els estàndards fiduciaris, independentment dels marcs reguladors que els governin. Curiosament, la data d’implementació d’aquest codi coincideix amb la de Reg BI.

Més important encara, alguns estats es plantegen prendre les qüestions a les seves mans imposant regles fiduciàries separades que corregirien els defectes aparents del Reg BI. Per exemple, l’oficina de seguretat de Nova Jersey sí alliberat una proposta de regla que classifica explícitament els corredors i distribuïdors com a fiduciaris. Altres estats que han seguit un camí similar són Nevada i Massachusetts.

En resposta a aquest desenvolupament, el president de la SEC, Jay Clayton, va afirmar que “Jo i molts altres creiem que un enfocament retallat per a la regulació del vast mercat d’assessorament en inversions minoristes augmentarà els costos, limitarà l’elecció per als inversors minoristes i dificultarà la supervisió i l’aplicació. Espero que els nostres col·legues reguladors continuïn treballant amb nosaltres per minimitzar les incongruències i maximitzar l’eficàcia dels nostres esforços col·lectius “.

Jay Clayton, president de la SEC, sobre les noves regles per als assessors financersJay Clayton, president de la SEC, sobre les noves regles per als assessors financers

Mireu aquest vídeo a YouTube

No obstant això, independentment de les escletxes del Reg BI i de les controvèrsies que van impulsar les respostes dels reguladors estatals, crec que la proposta de la SEC és un pas en la direcció correcta per protegir els inversors. 

Per als inversors, es tracta de fer les preguntes adequades: 

  1. Qui paga la comissió del vostre corredor?
  2. Quant se li paga per animar-vos a comprar un producte d’inversió. 
  3. Ets fiduciari?
  4. Com aplica un corredor les normes de protecció dels inversors? 

La informació que es proporciona aquí és una opinió personal i només proporciona una opinió subjectiva de les normes i orientacions reglamentàries proporcionades per la SEC. No s’ha de llegir com un consell legal o de compliment. Consulteu amb el vostre professional de conformitat per obtenir més informació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map