Què és GoldCoin? Una revisió de criptomonedes

GoldCoin és una moneda ERC-20 recolzada en or que presumeix de ser el “Digital Gold Standard”. Com a moneda ERC-20, el testimoni es basa en Ethereum i utilitza el símbol (GOLD). La idea darrere de la moneda és oferir un mètode segur de compra d’or que proporcioni tots els avantatges associats a la criptomoneda.

Per què l’Or??

L’or ha estat una de les monedes universals de la humanitat al llarg de la història. Al llarg dels anys, ha mantingut la reputació de preservar el poder adquisitiu fins i tot si les monedes donades pel govern cauen o fracassen.

Es produeix aquesta estabilitat i preservació del poder adquisitiu Moneda d’Or. L’equip del projecte sap que aquestes característiques són particularment rellevants, ja que el món tracta la inestabilitat financera. Al mateix temps, l’or ha estat històricament inaccessible per al públic en general i el testimoni té diverses característiques que ajuden a superar-ho..

Està fraccionat

Tot i que (GOLD) no és la primera criptomoneda amb recolzament en or, és la primera que està fraccionada i està disponible per comprar directament amb criptomoneda o fiat.

En ser fraccionat, el testimoni permet comprar la quantitat que desitgeu sense haver de fer una compra mínima gran. Això es tradueix en un llindar d’entrada molt baix.

Molt assequible

Com es va esmentar, la naturalesa fraccionada de la moneda d’or significa que podeu comprar quantitats increïblement petites que normalment no seria possible comprar en or real. Comprar només una unça d’or sol ser un repte, però aquesta sola unça d’or físic equival a 1.000 monedes d’or..

Aquesta estructura de preus i els vincles amb l’or físic fan que el preu de la moneda d’or depengui del preu del metall. Quan es divideix el preu d’una sola unça d’or per 1.000 per obtenir el preu d’una criptomoneda, és fàcil veure com aquesta criptomoneda pot fer més accessible la compra i la propietat d’or..

Per mostrar el grau d’accessibilitat que tenia, en el moment de l’escriptura, una sola moneda d’or costava només 1,92 dòlars.

Liquiditat per a la compra

Per augmentar l’accessibilitat, el projecte també actua com a proveïdor de liquiditat. Una liquiditat més elevada us ajudarà a obtenir els millors preus del mercat, independentment de la mida de la vostra compra. En altres paraules, la liquiditat ajuda a mantenir els costos baixos.

Entrada de poc esforç

A més de ser un mètode més assequible per tenir or, Gold Coin requereix menys esforç. No haureu de gastar temps i energia emplenant tràmits per comprar or i, a continuació, busqueu un lloc segur per emmagatzemar-lo. L’or s’emmagatzema físicament a la volta del projecte, però encara en sou propietari.


Recolzat per Physical Gold

Parlant de la volta, l’or (que és pur al 99,9%) que respon a la criptomoneda s’emmagatzema de manera segura a la volta del projecte. Això garanteix que estigui realment recolzat per or real i, per tant, hauria de ser més estable que les criptomonedes a causa de l’estabilitat del metall.

Per transparència, tothom pot veure els fons d’or del projecte en línia i són totalment auditats.

Podeu canviar l’or

Si mai voleu canviar la vostra moneda d’or pel metall físic que la recolza, podeu fer-ho. Qualsevol que redimeixi la seva criptografia per un 99,9% d’or pur obté una unça per 1.000 d’OR, el valor real de la moneda.

Per bescanviar l’or, comenceu creant un compte al lloc web oficial de Gold Coin i, tot seguit, envieu al projecte la quantitat adequada de criptomoneda per bescanviar. A continuació, veureu una comanda de compra pendent al vostre compte. En aquest moment, haureu de validar la vostra identitat, ja que això permet a Gold Coin assegurar-se que proporciona l’or físic a la persona adequada a l’emmagatzematge. El vostre compte també mostrarà la informació de contacte i l’adreça de l’emmagatzematge en aquest punt. Podeu visitar la instal·lació per canviar l’or, juntament amb el número de comanda i la identificació.

La tecnologia darrere de GoldCoin

Ara que ja coneixeu l’accessibilitat del projecte, podem explorar part de la tecnologia que hi ha al darrere.

Seguretat

Com es va esmentar, GOLD és una stablecoïna ERC-20 que utilitza la xarxa Ethereum. Els contractes intel·ligents d’Ethereum desenvolupats per l’equip alimenten Gold Coin. Com que la moneda es basa en la cadena de blocs Ethereum, que és immutable, és impossible limitar o bloquejar els pagaments.

Una major seguretat ve del fet que heu d’utilitzar l’autenticació de dos factors. Això ajuda a evitar el robatori de l’or.

Privadesa

La naturalesa de la cadena de blocs també admet la privadesa ocultant la vostra informació. Per obtenir més privadesa, no cal que mostreu la identificació abans de comprar Gold Coin. Tot el que necessiteu és la vostra adreça de cartera Ethereum.

La manca d’informació necessària per comprar la criptomoneda contrasta amb la necessària per comprar or, sobretot perquè no hi ha límits a la quantitat d’OR que pugueu vendre o comprar. Per vendre o comprar quantitats més grans d’or físic caldrien formularis especials per motius fiscals.

Contracte intel·ligent

A continuació es detallen algunes de les característiques clau del contracte intel·ligent:

  • El símbol del testimoni és OR.
  • L’import mínim de la transferència és de 0,001 OR.
  • Hi ha vuit dígits decimals per al testimoni.
  • El límit recomanat de gas és de 25.000.

Per seguretat, GDA Capital va auditar el contracte intel·ligent GoldCoin.

On emmagatzemar GoldCoin

Si aquesta informació us ha interessat, és possible que estigueu preparat per fer una compra. Per tant, on emmagatzemeu la vostra nova criptomoneda?

Perquè és un ERC-20 , podeu emmagatzemar-lo a qualsevol cartera criptogràfica que admeti monedes ERC-20 o sigui compatible amb Ethereum. El projecte suggereix algunes de les carteres populars, com ara MetaMask, MyEtherWallet, Atomic Wallet, Guarda Wallet, Exodus, Ledger o Trezor. Tot i això, qualsevol cartera compatible amb Ethereum funciona.

En conclusió

GoldCoin és una stablecoin ERC-20 recolzada en or i 1.000 GOLD equival a una unça d’or físic que es troba a la volta del projecte. Com a moneda ERC-20, es pot emmagatzemar en qualsevol cartera compatible amb Ethereum, cosa que facilita l’emmagatzematge. La criptomoneda també és accessible, ja que no hi ha límits per comprar o vendre GoldCoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map