Saturn s’uneix a l’ecosistema OKExChain

A mesura que avancem l’OkExChain TestNet 0.10, OKEx s’enorgulleix de donar la benvinguda a Saturn a l’ecosistema OKExChain!

Xarxa de Saturn està construint una infraestructura de codi obert que facilita el treball amb criptomonedes trencant barreres per a les empreses de blockchain d’inici i permetent a tothom accedir a la llibertat financera que ha defensat la descentralització.

El 2018, Team Saturn va llançar Saturn Wallet, la primera cartera criptogràfica amb suport multicadena nativa per accedir a aplicacions descentralitzades, comunament anomenades DApps, a Ethereum i Ethereum Classic. El llançament va ser seguit pel seu producte insígnia, Saturn Protocol v1, un protocol d’intercanvi descentralitzat per negociar amb seguretat ETH, ETC, així com els tokens ERC-20 i ERC-223..

Ara hi ha més de 870 tokens llistats a la plataforma, amb més de 8.800 usuaris que trien Saturn Network per negociar de manera segura els seus actius mentre gaudeixen d’una transacció de transaccions de cartera a cartera.

Visió general del protocol de Saturn

Actualment, l’equip està treballant Protocol de Saturn v2, una important actualització de la infraestructura que introduirà diverses funcions noves per millorar el protocol de manera general per a tots els seus inversors, usuaris i grups d’interès. Les noves funcions clau inclouen:

  • Fabricació automàtica del mercat: En avançar cap a un model AMM mitjançant l’addició de grups de liquiditat i la participació, s’habilitarà la creació d’un grup de liquiditat OKB.
  • Parells comercials de token a token: Amb els problemes de liquiditat resolts, Saturn Network també serà capaç d’admetre parells de fitxes a fitxes.
  • DAO Governance: El protocol Saturn és propietat de la comunitat amb fitxes de governança. Saturn DAO també permetrà obtenir beneficis periòdics als titulars de fitxes en forma de dividends.
  • Intercanvis atòmics de cadena creuada: La interoperabilitat millorada entre diferents ecosistemes de cadenes de blocs en forma de swaps atòmics permet, per exemple, un comerç descentralitzat entre OKT i ETH.
  • Anells de Saturn: Les potències del protocol Saturn incentiven un model d’afiliació per llançar el vostre propi intercanvi.

Saturn Protocol v2 amb grup de liquiditat OKB

Saturn Network i cooperació OKExChain

Saturn Network i OKExChain estan encantats de compartir diversos conceptes de disseny i plans de desenvolupament que puguin obrir futures sinergies entre cadenes entre Saturn Protocol i OKExChain / OpenDEX.

Llista de la xarxa Saturn OKB

OKB és el testimoni d’utilitat global per a l’intercanvi de criptomonedes OKEx. Com que OKExChain forma part de l’ecosistema OKEx, una bona manera de promoure una nova adopció és llistant el testimoni OKB a la xarxa Saturn.

L’equip Saturn ajudarà OKExChain a configurar un grup de liquiditat OKB a Saturn Protocol v2, permetent una integració addicional amb el creixent ecosistema DeFi d’Ethereum.

Node validador OKExChain

Saturn Network s’ha unit al testnet OKExChain mitjançant l’operació d’un node de validació. Un cop OKExChain es mogui a la seva xarxa principal, es podrien crear més sinergies, com ara que Saturn Network esdevingui un operador OKExChain / OpenDEX.

El desplegament d’un OKDex dedicat a l’associació OKExChain / Saturn Network servirà de pont de liquiditat entre els dos ecosistemes en habilitar els parells comercials SATURN / OKT i STRN / OKT.

Interoperabilitat amb Ethereum Classic

Tots dos equips comparteixen un interès conjunt per proporcionar una major interoperabilitat amb Ethereum Classic (ETC) i OKExChain. Com a part de l’ecosistema OKEx, OKExChain alberga els mercats ETC més grans pel seu volum de negociació. Saturn Network és actualment el DApp més utilitzat a Ethereum Classic.

L’equip Saturn recomana que OKExChain implementi un pont d’actius entre aquest i els actius digitals basats en Ethereum Classic per donar suport al comerç i la creació de mercats de tokens ETC i ETC a OpenDEX. Per facilitar l’adopció, Team Saturn executarà un mirall OpenDEX i la part frontal del pont de recursos.

Promocioneu OKB a DeFi en diverses cadenes

Saturn Network, com a líder en tecnologia DeFi, integrarà actius digitals sintètics OKB i / o OKB als seus protocols de finançament descentralitzats. Això promourà OKB a l’ecosistema d’usuaris de DeFi a Ethereum, Ethereum Classic i altres cadenes de màquines virtuals Ethereum compatibles. També promocionarà DeFi entre els usuaris d’OkExChain i OKCoin.

L’equip Saturn recomana que OKExChain faci un node complet lleuger de Saturn amb el seu anell de Saturn personalitzat, bots d’arbitratge, permutes atòmiques per bots de transferència de valor de cadena creuada, així com mantenir oracles de preus OKB descentralitzats al costat de Team Saturn i altres membres de la comunitat DeFi.

Quant a OKExChain

Comunitat tècnica OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Web oficial OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Reclamació de TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner