Proposta de cooperació en ecosistemes NULS & OKExChain

Sobre NULS

NULS és una plataforma de cadena de blocs adaptativa de codi obert, empresarial, que ofereix solucions empresarials ràpides per a desenvolupadors. Amb microserveis, contractes intel·ligents, interoperabilitat entre cadenes i creació instantània de cadenes, NULS estableix un nou estàndard de la indústria en la racionalització de l’adopció de blockchain.

El disseny de capa de microservei de NULS facilita als desenvolupadors la creació ràpida de mòduls per a qualsevol cosa. NULS proporciona solucions fluides, rendibles i d’estalvi de temps per a desenvolupadors amb experiència mínima en blockchain.

NULS és una infraestructura modular de cadena de blocs de codi obert.

A continuació es detallen els seus productes insígnia:

1.Plataforma POCM

POCM (Proof of Credit Mining) és una plataforma SCO que permet als projectes utilitzar contractes intel·ligents per emetre i distribuir fitxes de projecte en cadenes de blocs. Tens NULS? Participa en els nodes d’un projecte i guanya el seu testimoni com a recompensa, mentre que el projecte guanya NULS com a recompensa. Els projectes poden utilitzar les recompenses del consens NULS per arrencar i ajudar a finançar el desenvolupament. A diferència de les IEO i les ICO, les apostes mai no arrisquen el seu principal i els NULS mai no deixen la cartera. Guanyeu fitxes de projecte mentre el vostre dispositiu està apagat. Com a plataforma SCO universal, POCM es pot utilitzar per emetre i distribuir fitxes i actius de qualsevol cadena pública en qualsevol ecosistema de blockchain.

2. NULS ChainBox

ChainBox és una solució pròpia per a la creació de cadenes. Inclou sis mòduls subjacents: llibre major, comptes, transaccions, blocs, consens i xarxa. ChainBox elimina la necessitat d’entendre qualsevol tecnologia subjacent de blockchain, inclòs l’emmagatzematge de dades distribuït, la transmissió punt a punt, els mecanismes de consens i els algoritmes de xifratge. En lloc de dedicar temps a l’arquitectura blockchain, els desenvolupadors poden centrar-se en la creació de mòduls empresarials independents basats en protocols de comunicació estàndard i, a continuació, formar una cadena d’aplicacions nova en pocs minuts amb ChainBox.

3. Chainfactory

Chainfactory us permet construir una cadena de blocs que satisfaci les vostres necessitats úniques amb una capacitat de codificació mínima. La nostra interfície gràfica pas a pas us guia a través de la configuració de la vostra cadena mitjançant el mòdul Warehouse.

Sobre NerviXarxa

Nervenetwork és una xarxa de serveis d’actius digitals descentralitzada i un protocol d’interacció entre cadenes de cadenes de blocs basat en el marc de microserveis NULS i desenvolupat amb NULS ChainBox. El seu objectiu és trencar l’illa de valor aïllat de la cadena de blocs, establir una xarxa d’interacció d’actius entre cadenes i proporcionar tot el suport subjacent necessari per a l’ecosistema de l’aplicació Defi. Deixeu que tots els titulars d’actius digitals gaudeixin de serveis d’aplicacions Defi realment segurs, gratuïts i transparents.

NerveNetwork és una xarxa descentralitzada de serveis d’actius digitals i un protocol d’interacció entre cadenes de cadenes de blocs basat en el marc de microserveis NULS i desenvolupat amb NULS ChainBox. El seu objectiu és trencar l’illa de valor aïllada de la cadena de blocs, establir una xarxa d’interacció d’actius entre cadenes i proporcionar tot el suport subjacent necessari per a l’ecologia de l’aplicació Defi. Deixeu que tots els titulars d’actius digitals gaudeixin de la seguretat, la llibertat i la transparència reals dels serveis de l’aplicació Defi. Mitjançant el protocol d’interacció entre cadenes Nerve, només es necessita una petita quantitat de desenvolupament a través de la interfície estàndard i, a continuació, la cadena de blocs amb diferents estructures es pot transformar en un conjunt de tipus d’actius comuns que poden identificar-se mitjançant els mòduls de cadena creuada l’ecosistema NULS. D’aquesta manera, podem aconseguir la interacció d’actius dins i fora de l’ecosistema NULS i proporcionar escenaris Defi rics per a actius digitals convencionals com BTC.


NULS avantatges de la tecnologia subjacent

Arquitectura de microserveis, la modularització és més completa, el mecanisme de consens és connectable, els mòduls funcionen de forma independent, baixa acoblament i alta flexibilitat d’expansió.

Solucions de cooperació

1.Es recomana que OKExChain adopti una cooperació ecològica heterogènia de cadena entre nervis

1.1 Es recomana que OKExChain s’uneixi al node del banc virtual Nerve

El projecte de NerveNetwork està disposat a proporcionar suport per a nodes bancaris virtuals.

NerveNetwork compta amb 15 nodes bancaris virtuals en total, que no només tenen el poder de generar ingressos a partir de blocs, sinó que també corresponen als drets de gestió de 15 claus privades de múltiples signatures. És responsable de la gestió de múltiples signatures de BTC i de la gestió de la clau privada de la signatura del contracte intel·ligent Ethereum, és un gestor de gestió d’actius distribuït.

El node bancari virtual assumeix el paper de governança de cadena creuada, votant algunes propostes en cadena per a diverses qüestions d’actius que es produeixen durant el procés de cadena creuada i revisant les propostes d’actius amb un mecanisme de verificació bizantí del 66%, incloses les que es produeixen durant la transferència d’actius de cadena creuada que processen la congelació, la devolució i la transferència.

1.2 Es recomana que Nerve proporcioni una solució heterogènia de cadena creuada per ajudar a donar suport a l’accés d’actius principals com BTC, ETH, ERC20 i NULS.

Com a protocol universal de cadena creuada, Nerve accedirà a diversos actius principals. El primer lot de mainnet accedirà a BTC, ETH, ERC20, NULS, NRC20 i altres actius de la cadena i actius contractuals. Mitjançant la connexió amb OKExChain, pot proporcionar accés actiu ric a OKExChain i OKExChain DEX, i pot participar en el govern en cadena d’aquests actius, que no només garanteix la seguretat dels actius, sinó que també proporciona serveis flexibles a OKExChain.

El temps de generació de blocs del nervi es confirma en 3S. Adopta el mecanisme de consens POCBFT i no té cap transacció de retrocés. És molt adequat com a solució de xarxa de llamps per a actius convencionals confirmats a llarg termini.

2. NULS i OKExChain: cooperació ecològica de cadenes heterogènies

2.1 Es recomana que OKExChain participi en el manteniment dels nodes generadors de blocs de NULS.

Després de convertir-se en un node de banc virtual, l’agrupació no només té recompenses del banc virtual de Nerve, sinó també recompenses per generar blocs. La piscina també pot participar en la participació NULS, Ethereum i Bitcoin per a la producció minera de Nerve.

2.2 Es recomana que el contracte intel·ligent NULS DApp & Defi pot admetre l’accés als recursos OKT

Tots els actius de Nerve es poden transferir a la cadena NULS mitjançant el protocol de retransmissió NULS. Els actius de la cadena NULS poden donar suport al desenvolupament i aplicació de contractes intel·ligents d’actius d’OkExChain. Per exemple, la identitat digital i la xarxa Aleph d’emmagatzematge distribuït a la cadena NULS. i NULS han arribat a la cooperació amb Ledger.

A més, també es pot accedir ràpidament a les eines de governança i POCM.

2.3 Es recomana que la cartera NULS Nabox ofereixi suport per a actius heterogenis de cadena creuada, des de OKExChain fins a NULS

Actualment, l’aplicació Nabox de cartera ecològica NULS la fan servir més de 10000 usuaris reals a altes freqüències i pot donar suport a l’accés i emmagatzematge d’actius de cadena creuada d’OkExChain.

3. Promoció de mitjans

Com a membre de l’ecosistema OKExChain, NULS proporcionarà recursos agregats, unirà els mitjans de comunicació i l’opinió pública tradicional per augmentar la influència de la indústria.

  • Els mitjans de comunicació : HuoXing Finance , Jinse Finance , Beenews , Lianshijie, BightbcNews, PingCaiJin, FengLi.com, YunShi24.com, bitett.com, Zilian8.com, maiyaotop.com, beipopfinance.com, Deep Cloud Finance, CoinPlay, Munzixun.com , etc..
  • Pot ser promocionat per més de 10 KOL amb una gran influència a Weibo, Twitter i Youtube
  • Pot ser promogut per desenes de milers d’usuaris registrats al seu propi fòrum.

Pot ser promogut per WeChat Group, Telegram Group, Twitter Group i altres 100.000 comunitats a tot el món.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map