Proposta d’associació OKExChain & Kava

Introducció

Kava és una plataforma DeFi multi-actiu que ofereix estables monedes, préstecs i altres serveis financers per als usuaris de grans actius de criptomoneda, inclosos BTC, XRP i ATOM, per citar alguns. La plataforma Kava té dos tipus de fitxes, la fitxa KAVA i la moneda estable USDX, on la fitxa KAVA és la fitxa nativa de la cadena de blocs Kava integral en la seguretat, governança i funcions mecàniques de la plataforma. Els usuaris poden col·lateralitzar els seus actius criptogràfics a canvi de la moneda estable de Kava, USDX. USDX és el compte amb més ingressos denominat en dòlars americans disponible per a inversors moderns, que ofereix rendiments superiors sense risc addicional, en comparació amb alternatives tradicionals, com ara comptes corrents i d’estalvi que només proporcionen rendiments minúsculs..

Igual que OKExChain, Kava es basa en el Cosmos-sdk i es construeix amb Tendermint, un motor de consens BFT (tolerant a fallades bizantines). Aquest disseny no només ajuda Kava a aconseguir la transferència gratuïta d’actius col·laterals a través de cadenes, sinó que també converteix Kava en una poderosa plataforma que resol sense problemes la interacció entre cadenes i els problemes de transferència de dades per a diferents ecosistemes..

La plataforma DeFi de Kava es troba actualment en la seva fase final de proves i està a punt de llançar les funcions de préstec DeFi de la plataforma. L’objectiu és donar suport als principals recursos digitals que entren a l’espai DeFi. Amb una connexió entre Kava i OKExChain, qualsevol actiu d’OKExChain pot accedir als serveis de Kava DefI, com ara préstecs, monedes fixes i dades de referència de preus oracle de Chainlink..

La integració d’oracles de classe mundial de Chainlink reforça la plataforma Kava DeFi amb dades de preus segures, que ara estan disponibles per primera vegada per a totes les cadenes de blocs Cosmos-sdk. L’escalabilitat de Kava combinada amb els oracles de Chainlink proporcionen a l’ecosistema Cosmos les dades de més qualitat per aconseguir productes financers descentralitzats segurs i realment fiables. Després d’associar-se amb OKExChain, Kava també proporcionarà una transferència de dades fiable i eficient per al DEX a OKExChain, garantint la seguretat de les transaccions descentralitzades OKEX DEX i permetent-li oferir nous productes financers, com ara opcions i futurs..

Amb l’eliminació de la necessitat d’intercanvis centralitzats i qualsevol altre tipus d’intermediació, Kava ajudarà OKExChain a crear un sistema financer altament autònom i minimitzat de confiança..

OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

Kava: https://www.kava.io

Proposta de col·laboració

1. DeFi de cadena creuada per a OKExChain mitjançant Kava

1.1 Visió general

OKExChain i Kava s’integraran junts. Això permetrà que els actius flueixin entre les dues cadenes de blocs, com ara OKB, KAVA, USDX i altres. A més, la integració farà que els serveis DeFi de Kava, com ara les seves instal·lacions de préstec i les dades de Chainlink, estiguin disponibles per a OKExChain i el seu ecosistema.

Kava proposa OKExChain per aportar una quantitat considerable d’OKB a la plataforma DeFi de Kava i, a més, continuar desenvolupant aplicacions DeFi de cadena creuada més àmplies amb Kava. Kava pot proporcionar un valor estable a OKB, que és un actiu de capitalització de mercat amb una gran base d’usuaris. Kava està molt emocionat de posar a disposició dels seus usuaris préstecs en USDX.

KAVA, el testimoni natiu de la cadena de blocs de Kava i la seva USDX estable estable descentralitzada, es mostrarà a OKExChain DEX.

1.2 Detalls de la integració


A diferència d’altres blockchains creats per intercanvis, OKExChain és de codi obert totalment, cosa que permet als usuaris obtenir tots els avantatges d’una cadena de blocs pública, com ara l’autocustodia dels actius, eliminant el risc de contrapart i confiant en les aplicacions minimitzades. Tant Kava com OKExChain es desenvolupen amb el Cosmos-SDK i presenten un consens Tendermint. Aquesta similitud permet que les dues cadenes de blocs s’integrin perfectament entre si. Els socis tenen previst implementar IBC (Interblockchain Communication Protocol) per permetre la interoperabilitat de blockchain entre el DEX d’OKExChain i la plataforma DeFi de Kava.

La interoperabilitat entre les dues cadenes de blocs permetrà utilitzar els actius de Kava (KAVA i USDX) al DEX d’OkExChain i permetre que els actius d’OkExChain, com ara OKB, s’utilitzin a la plataforma DeFi de Kava com a garantia de préstecs.

Kava és el primer proveïdor de serveis i productes DeFi seleccionat per OKExChain després del seu llançament. Es necessiten serveis DeFi, com ara préstecs, monedes fixes i dades de mercat i preus precisos per proporcionar una base per a un ecosistema d’aplicacions comercials i financeres al voltant d’OkExChain. Per aquest motiu, és natural que OKExChain triï Kava com a primer soci perquè pugui crear una base sòlida perquè els seus usuaris i desenvolupadors aprofitin el seu ecosistema obert..

Després d’avaluar diverses solucions DeFi, OKExChain explorarà oportunitats d’integració per proporcionar préstecs, monedes estable i dades al seu ecosistema amb Kava. Els motius següents són:

1. Tecnologia i experiència superiors – Amb un consens i una infraestructura similars, Kava i OKExChain poden interoperar i compartir serveis fàcilment mitjançant IBC. Tot i que les experiències comercials DEX tendeixen a ser inferiors a les opcions centralitzades, gràcies a la tecnologia escalable i interoperable de Kava, el DEX d’OKExChain pot tenir una experiència comercial similar a la que es pot trobar a les borses centralitzades. Gràcies a l’arquitectura de disseny, els usuaris podran rebre préstecs de Kava i fer operacions de marge al DEX amb només uns clics.

2. Descentralitzat i segur – Altres solucions DeFi afirmen ser descentralitzades i confiables, però sota el capó tenen claus privades que controlen la majoria del codi. Es pot comprovar que la plataforma DeFi de Kava no estigui controlada per cap de les parts i que la xarxa estigui activament protegida per una xarxa global d’institucions i intercanvis líders ja.

2. Solució de dades de l’ecosistema OKExChain

2.1 Valor de les dades

Les dades són útils de moltes maneres, però és difícil resoldre el problema de les dades. Per a les aplicacions DeFi, és encara més difícil. Tot i que moltes solucions Oracle proporcionen dades en general, hi ha poques que puguin proporcionar dades segures i fiables de manera descentralitzada. Específicament per a DeFi, la majoria dels proveïdors no tenen API amb credencials, no ofereixen garanties criptogràfiques, incentius econòmics o altres coses que facin que les solucions Oracle siguin prou segures per a les aplicacions DeFi..

No complir els requisits per a les aplicacions DeFi pot provocar fallides catastròfiques, pèrdua de fons i el fracàs d’un oracle fa que la reputació de blockchain o aplicació estigui en risc..

Com que Cosmos és un ecosistema nou, no hi havia solucions oracles madures disponibles per a les cadenes de blocs Cosmos. És per això que Kava es va associar amb Chainlink, un expert en solucions i dades d’oracle, per crear la infraestructura de Kava que pugui lliurar les dades de Chainlink a les cadenes de blocs Cosmos-sdk d’una manera segura, fiable i que satisfaci les necessitats de les aplicacions DeFi..

2.2 Solució de Kava

Mitjançant la integració, els oracles de Chainlink a Kava aportaran dades de preus a tot l’ecosistema OKExChain, ajudant a impulsar encara més el desenvolupament d’aplicacions DeFi per a OKExChain i l’ecosistema Cosmos. Les dades de la plataforma de Kava es basen en la tecnologia líder en la indústria de Chainlink, que inclou dades de més qualitat procedents d’APIs acreditades / premium, nodes resistents i revisats de seguretat i el primer entorn d’execució de confiança (TEE) per a oracles que permet verificar les fonts de dades. A més dels punts anteriors, els oracles de Chainlink a Kava poden publicar dades de preus més ràpidament i més barat que altres solucions, alleugerint les preocupacions de seguretat quant a la puntualitat de les dades d’oracle i la congestió de la xarxa gràcies als temps de bloqueig més ràpids de Kava, la finalitat ràpida i les taxes de transacció baixes..

3. Procediment OKEx DEX

3.1 Visió general

Posar les dades a disposició de DEX permetrà construir altres productes financers sobre DEX, com ara contractes de futurs, opcions i altres derivats. Habilitar derivats és clau perquè OKExChain generi liquiditat i atregui usuaris a la seva oferta DEX. En fer-ho, pot liderar la indústria criptogràfica creant una oferta DEX expansiva.

La combinació de dades d’alta qualitat, serveis de préstec DeFi i monedes estables per millorar les ofertes del DEX converteixen Kava i OKExChain en un ajust natural els uns als altres.

3.2 Integració

La implementació de la proposta requerirà una estreta col·laboració amb els desenvolupadors d’OKExChain i Kava. Les principals fites a seguir són:

  1. Creeu un pont entre OKExChain i Kava per moure lliurement els recursos. Això es pot fer tècnicament de diverses maneres. Si ambdues cadenes adopten el mòdul IBC, serà el més fàcil, però hi ha altres solucions disponibles.
  2. La governança de Kava haurà de votar per acceptar els actius d’OkExChain per passar a Kava i OKExChain haurà d’aprovar els actius de Kava per passar al DEX.
  3. Kava i USDX apareixen a la llista OKExChain DEX.
  4. La governança de Kava haurà de votar per aprovar els actius d’OkExChain com a garantia dels préstecs USDX.
  5. OKExChain crea una interfície per als usuaris de OKExChain DEX per accedir instantàniament als préstecs USDX de Kava quan es negocia per permetre la negociació de marges al DEX.
  6. OKExChain especifica els productes derivats que vol oferir i col·labora amb Kava per obtenir les dades adequades que necessita.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map