Предложение за сътрудничество в областта на екосистемите NULS & OKExChain

относно NULS

NULS е адаптивна блокчейн платформа с отворен код за корпоративен клас, която предлага бързи бизнес решения за разработчици. С участието на микроуслуги, интелигентни договори, междусистемна оперативна съвместимост и незабавно изграждане на вериги, NULS задава нов индустриален стандарт за рационализиране на приемането на блокчейн.

Дизайнът на микросервизния слой на NULS улеснява разработчиците бързо да създават модули за всичко. NULS предоставя течни, икономически ефективни, спестяващи време решения за разработчици с минимален опит в блокчейн.

NULS е модулна блокчейн инфраструктура с отворен код.

Неговите водещи продукти са по-долу:

1.POCM платформа

POCM (Proof of Credit Mining) е SCO платформа, която позволява на проектите да използват интелигентни договори за издаване и разпространение на жетони на проекти в блокчейни. Имате NULS? Заложете на възлите на даден проект и спечелете символа им като награда, докато проектът печели NULS като награда. Проектите могат да използват наградите от консенсус по NULS, за да стартират и подпомогнат финансирането на развитието. За разлика от IEO и ICO, залагащите никога не рискуват своя главница и NULS никога не напускат портфейла си. Печелете жетони за проекти, докато устройството ви е изключено! Като универсална SCO платформа, POCM може да се използва за издаване и разпространение на токени и активи от всяка публична верига във всяка блокчейн екосистема.

2. NULS ChainBox

ChainBox е готово решение за изграждане на вериги. Той капсулира шест основни модула: книга, сметки, транзакции, блокове, консенсус и мрежа. ChainBox елиминира необходимостта от разбиране на всяка основна блокчейн технология, включително разпределено съхранение на данни, предаване от точка до точка, механизми за консенсус и алгоритми за криптиране. Вместо да отделят време за блокчейн архитектура, разработчиците могат да се съсредоточат върху създаването на независими бизнес модули, базирани на стандартни комуникационни протоколи, след което да формират чисто нова верига от приложения за минути с ChainBox.

3. Верижна

Chainfactory ви позволява да изградите блокчейн, който отговаря на вашите уникални нужди с минимални възможности за кодиране. Нашият графичен интерфейс стъпка по стъпка ви води през конфигурацията на вашата верига, използвайки модулния склад.

относно НервМрежа

Nervenetwork е децентрализирана мрежа за обслужване на цифрови активи и протокол за кръстосано взаимодействие на блок вериги, базиран на NULS микросервизна рамка и разработен с NULS ChainBox. Целта му е да разбие изолирания остров на стойността на блокчейна, да създаде мрежа за взаимодействие между активите и да осигури цялата необходима поддръжка за екосистемата на приложението Defi. Нека всеки притежател на цифрови активи се радва на наистина сигурни, безплатни и прозрачни услуги за приложение на Defi.

NerveNetwork е децентрализирана мрежа от цифрови услуги за активи и блокчейн протокол за кръстосано взаимодействие, базиран на NULS микросервизна рамка и разработен с NULS ChainBox. Целта му е да разбие изолирания остров на стойностната стойност на блокчейна, да създаде мрежа за взаимодействие между активите и да осигури цялата необходима поддръжка за екологията на приложението Defi. Нека всеки притежател на цифрови активи се радва на истинската сигурност, свобода и прозрачност на услугите за приложение на Defi. Чрез протокола за кръстосано взаимодействие на Nerve е необходимо само малко количество разработка чрез стандартния интерфейс, а след това блокчейнът с различни структури може да се трансформира в набор от често срещани типове активи, които могат да бъдат идентифицирани чрез кръстосаните модули екосистемата NULS. По този начин можем да постигнем взаимодействието между активите вътре и извън екосистемата NULS и да предоставим богати сценарии на Defi за основните цифрови активи като BTC.

NULS предимствата на основната технология

Микросервизна архитектура, модуларизацията е по-задълбочена, консенсусният механизъм може да се включи, модулите работят независимо, ниско свързване и голяма гъвкавост на разширяване.

Решения за сътрудничество

1.Препоръчително е OKExChain да приеме хертегенно междуверижно екологично сътрудничество

1.1 Препоръчително е OKExChain да се присъедини към виртуалната банка на Nerve

Проектът на NerveNetwork е готов да осигури поддръжка за виртуални банкови възли.

NerveNetwork има общо 15 виртуални банкови възела, които не само имат силата да генерират приходи от блокове, но и съответстват на правата за управление на 15 частни ключове с много подписи. Той е отговорен за управлението на множество подписи на BTC и управлението от частния ключ на подписа на интелигентния договор Ethereum, той е разпределен мениджър за управление на активи.

Виртуалният банков възел поема ролята на кръстосано управление, гласуване по някои верижни предложения за различни въпроси на активите, които възникват по време на кръстосания процес, и преглед на предложенията за активи с 66% византийски механизъм за проверка, включително тези, които се случват по време на прехвърляне на кръстосани вериги за обработка на замразяване, връщане и прехвърляне.

1.2 Препоръчва се Nerve да предостави хетерогенно кръстосано решение, за да подпомогне достъпа до основни активи като BTC, ETH, ERC20 и NULS.

Като универсален кръстосан протокол, Nerve ще има достъп до различни основни активи. Първата партида от основната мрежа ще има достъп до BTC, ETH, ERC20, NULS, NRC20 и други верижни активи и активи по договор. Чрез връзката с OKExChain той може да осигури богат достъп до активи за OKExChain и OKExChain DEX и може да участва в управлението на тези активи по веригата, което не само гарантира безопасността на активите, но и предоставя гъвкави услуги за OKExChain.

Времето за генериране на блок на нерва се потвърждава в рамките на 3S. Той приема механизма за консенсус POCBFT и няма транзакции за връщане. Той е много подходящ като мълниеносно решение за дългосрочно потвърдени основни активи.

2. NULS и OKExChain хетерогенно кръстосано екологично сътрудничество

2.1 Препоръчва се OKExChain да участва в поддръжката на блоковите възли на NULS.

След като се превърне във възел на виртуална банка, пулът има не само награди от виртуалната банка Nerve, но и награди за генериране на блокове. Пулът може също така да залага холдинга NULS, Ethereum и Bitcoin за добива на Nerve.

2.2 Препоръчва се NULS интелигентен договор DApp & Defi може да поддържа достъп до активи на OKT

Всички активи в Nerve могат да бъдат прехвърлени към веригата NULS чрез релейния протокол NULS. Активите по веригата NULS могат да подпомогнат разработването и прилагането на интелигентни договори на активите на OKExChain. Например цифровата идентичност и разпределената мрежа за съхранение Aleph по веригата NULS. и NULS са постигнали сътрудничество с Ledger.

В допълнение, инструментите за управление и POCM също могат да бъдат бързо достъпни.

2.3 Препоръчва се портфейлът на NULS Nabox да осигурява поддръжка за разнородни активи от различни вериги от OKExChain към NULS

Понастоящем приложението Nbox за екологичен портфейл Nabox се използва от 10000+ реални потребители на високи честоти и може да поддържа достъпа и съхранението на OKExChain активи от различни вериги.

3. Промоция на медии

Като член на екосистемата OKExChain, NULS ще предоставя съвкупни ресурси, обединява медиите и традиционното обществено мнение, за да повиши влиянието на индустрията.

  • Медиите: HuoXing Finance , Jinse Finance , Beenews , Lianshijie, BightbcNews, PingCaiJin, FengLi.com, YunShi24.com, bitett.com, Zilian8.com, maiyaotop.com, beipopfinance.com, Deep Cloud Finance, CoinPlay, Munzixun.com , и т.н..
  • Той може да бъде популяризиран от повече от 10 KOLs с голямо влияние върху Weibo, Twitter и Youtube
  • Той може да бъде популяризиран от десетки хиляди регистрирани потребители на собствения си форум.

Той може да бъде популяризиран от WeChat Group, Telegram Group, Twitter Group и други 100 000+ общности в световен мащаб.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner