Предложение за екологично сътрудничество YeeCo & OK

Сътрудничество Въведение

YeeCo е позиционирана в децентрализирана, високоефективна интернет инфраструктура, която позволява на стойността да циркулира свободно в Интернет на всички неща. YeeCo се интегрира в реалната икономика по сценария за високоскоростна масова взаимовръзка, представен от 5G технология, формира интелигентен интернет, постига комбинацията от блокчейн YeeCo с изкуствен интелект, интернет на нещата и 5G технология и насърчава развитието на интелигентно здравеопазване, интелигентен транспорт, интелигентни градове, дигитално общество и токенизация на активи. YEE е циркулационният маркер в екологията на YeeCo, а също и най-основната циркулационна среда в екологията на веригата.

YeeCo е разделен на 7 PoC етапа преди стартирането в основната мрежа, за да се подобрят свързаните с тях технологични изследвания и разработки. В момента YeeCo провежда изследвания и разработки в съответствие с планирането в бялата книга. YeeCo Testnet стартира официално през март, а YeeCo Mainnet се очаква да стартира през юни.

OKExchain, като водеща екосистема в индустрията, винаги се е ангажирала с изграждането на високоефективна екосистема с публична верига без граници. Характеристиките на "висока производителност", "многоверижно съжителство" и "децентрализация" са предизвикали широко безпокойство в индустрията. В същото време OKExchain има много висока степен на съгласие с YeeCo по отношение на основни технологични рамки като архитектура за шардинг и наслояване на данни.

Следователно, след непрекъснато обсъждане и проучване, YeeCo и OKExchain ще насърчават съвместно задълбочено сътрудничество в три аспекта: техническа архитектура, кацане на приложения и екологично строителство по веригата. И двете страни в сътрудничеството ще използват силните си страни, ще се възползват от собствените си технологии и ресурси и ще разширят територията на децентрализираната екология и ще внесат по-силна жизненост на двете страни в процеса на бързо развитие.

План за сътрудничество

YeeCo&OKExchain: Многоверижна технологична архитектура, базирана на пълна схема за оцветяване

ттехнически произход

YeeCo се основава на нова иновативна и високопроизводителна "парче + слой" архитектура, приема изцяло изострено PoW иновативно решение и разделя всички четири аспекта натоварвания от мрежова комуникация, изпълнение на транзакции, съхранение на състоянието и натоварвания за съхранение на данни и постига плавно мащабиране, за да подобри оперативната ефективност с развитието на бизнес мащаба.

В същото време, оригиналната детерминирана техника на YeeCo за CRFG може да реализира отключени транзакции с кръстосани фрагменти, като гарантира, че ефективността на транзакциите с кръстосани фрагменти не може да бъде ограничена от броя на парчетата и производителността може да нараства линейно с броя на парчетата, и решаване на проблеми с ефективността и сигурността при транзакциите между кръстовете и между веригите.

В допълнение, YeeCo въвежда слой от верига на бизнес клонове между основната коренна верига и централизираната система, за да децентрализира допълнително частта от приложението, която може да работи само в централизираната система, така че да отговаря на изискванията за откритост, надеждност, устойчивост на манипулации и др. Браншовата верига може да направи избор между обхвата на консенсус и изчислителната сложност, която се поддържа, за да отговори на изискванията за производителност на приложенията.

OKExchain технически настоява за "шардинг с бизнес като измерение", който реализира рязане на данни според бизнеса, решава проблема с мащабирането на традиционните схеми за рязане и по този начин поддържа широкомащабно кацане на приложения. В същото време OKExchain е разработил принципа на действие на "едно приложение, една верига", използване на OKExchain за изграждане на допълваща екосистема за приложения и създаване на "търговска верига съюз".

Предварително планиране на сътрудничеството

След разследване и проверка YeeCo предложи след освобождаването на мрежите на двете страни, OKExchain да разположи свързани услуги на независимите парчета на основната мрежа на YeeCo, като продължение на екологичния бизнес на OKExchain. Многослойният механизъм на YeeCo може да поддържа внедряването на множество вериги клонове, носещи различни бизнес сценарии. Според реалните бизнес нужди различните клонови вериги могат да възприемат различни модели за внедряване и диференцирани консенсусни алгоритми, за да отговорят на различни изисквания на различни сценарии на приложение за производителност на системата, сигурност и децентрализация и да разширят бизнес оформлението на веригата OKExchain.


Междувременно, поради съществуването на мулти-майнинг технология YeeCo, една изчислителна мощност може да бъде приложена към всички парчета, така че трудността на всяка верига от парчета ще бъде изтласкана на същото ниво като цялата мрежа, което избягва риска за сигурността на хакерски атаки; докато мулти-майнингът също така прилага изчислителната мощност на отделните парчета към всички парчета, доходът на миньора също ще се увеличи с увеличаването на броя на парчетата, помагайки на миньорите да увеличат максимално доходите си от копаене.

YeeCo&OKExchain: Сътрудничество в областта на екологичните ресурси въз основа на големи данни и други области

ттехнически произход

Що се отнася до сцената на кацане, YeeCo приема 5G като възможност да започне от веригата за доставки и да предостави цялостно решение, съдържащо YeeCo за реалната индустрия. С цел обединяване и използване на големи данни, YeeCo се използва за иновации на бизнес модела за публични институции.

Понастоящем YeeCo се е насочил към две индустрии: едната е областта на аудио и видео комуникацията с висока разделителна способност, която използва блокчейн маркера, за да насърчи социалните ресурси да се присъединят към възела за видео комуникация, за да подобри ефективността на видео комуникацията; другата е сцената за контрол и зареждане в минната индустрия, която използва изцяло криптографията, маркера и договора, проектира модели за таксуване за оторизация на софтуер, за да отговори на нуждите на софтуерни продукти, които могат да бъдат големи устройства.

Предварително планиране на сътрудничеството

YeeCo има производителност до 50 000 или дори милион TPS, които лесно могат да се справят с експлозивния растеж на данните, донесени от мащабната популяризация на интелигентния Интернет на нещата. Въз основа на висока производителност, поддържайте висока степен на децентрализация и значително подобрете сигурността на интелигентния Интернет на нещата чрез консенсус на военнопленниците и окончателната детерминирана технология на CRFG; гъвкави кръстосани решения и ново поколение интелигентни договори ще осигурят богата основа за разработване на приложения за интелигентния интернет на нещата.

След пускането на YeeCo Mainnet, той ще поеме водеща роля при кацане около видео комуникация с висока разделителна способност, управление и зареждане на копаене и други сценарии. През този период YeeCo приветства OKExchain и други социални ресурси, за да се установят в екосистемата и съвместно да помогнат на съответните сценарии за приложение бързо да кацнат. Освен това YeeCo ще се съсредоточи и върху Интернет на нещата, големи данни, 5G и други насоки за износ на индустриални решения, за да улесни бързото внедряване на партньори и да ускори техния собствен бизнес напредък.

YeeCo&OKExchain: Екологични продукти с обществена верига и екологично строителство за разработчици

Предистория на планирането

Екологията на публичната верига обхваща широк спектър, включително борси, портфейли, визуални браузъри, инструменти за управление (гласуване, предложения), форуми на общността и други компоненти, тестване на продуктовите и инфраструктурни възможности на екипа за разработка на публичната верига.

Междувременно, поради големите технически разлики между различните публични вериги, от екипа за разработка на публичната верига се изисква също така да осигури основната система за документи за разработка, поддържаща SDK, портфейли и приставни отворени контейнери, курсове за разработчици и др., За да помогне на отделните разработчици започнете бързо и намалете разходите за развитие и обучение.

Предварително планиране на сътрудничеството

YeeCo може да осигури екологията на OKExchain със стандартизирани решения за разработка, включително портфейли, A / N програми за копаене, разработване на програма за майнинг пул, блокови браузъри, инструменти за управление (гласуване, предложения) и други продукти, както и да предостави подкрепящи документи за разработка, код с отворен код и много други необходими ресурси за развитие, които да помогнат на разработчиците да изграждат екологично.

В същото време YeeCo също възнамерява да се присъедини към екологията на OKExchain като партньор за екологично съвместно строителство, да импортира зрял екип от разработчици за екология на OKExchain с предпоставката да спечели лиценза за разработчици и да помогне на YeeCo и OKExchain бързо да изградят екосистема по веригата.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map