Повишаване на OKExChain TestNet 0.10

Уважаеми потребители!,

Тестовата мрежа OKExChain беше пусната на 10 февруари. След три месеца прецизни полиращи функции и множество актуализации на продукта, документът за разработка на инструмента е публикуван и вер. 0.10 от OKExChain тестовата мрежа ще излезе официално на 25 май 2020 г. В същото време, базирана на OKExChain, инфраструктурата на децентрализираната борса – OpenDex стартира бета версия и всички потребители и разработчици от цял ​​свят са добре дошли да изпитат изграждане на DEX върху него.

1. Актуализации на OKExChain

Технически актуализации

  • Публикувани са високоусъвършенстваните документи за разработка на инструменти на OKExChain, които подкрепят разработчиците от всички сфери на живота, за да изпитат и разработят продукти и функции, базирани на версията 0.10 на тестовата мрежа OKExChain, пусната на 25 май 2020 г. (Връзка към документацията на инструмента: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/)
  • Правилата за подбор на валидатори на OKExChain са освободени и всички институции и лица са добре дошли да дойдат и да стартират валидатори след стартирането на версията. 0,10 от OKExChain тестова мрежа.

След стартирането на главната мрежа на OKExChain, стартирането на OKExChain ще бъде съставено и поддържано от топ 21 супер възли. Трите роли на супер възлите са Validator, Delegator и Common Users, което позволява на една страна да управлява множество роли.

В момента работата за супер възлите на OKExChain е влязла във фазата на загряване и са публикувани информацията за поддържаното устройство, правила за награди и наказания, специфични отговорности между ролите и състав на приходите на супер възела. Заинтересованите институции и потребители са добре дошли да се позоват на правилата под тази връзка, за да участват: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

  • Бета версията OpenDex, разработена на върха на тестовата мрежа OKExChain, вече официално стартира, която ще служи като инфраструктура на децентрализираните борси, след като основната мрежа излезе онлайн.
  • Стартира OKEx DEX Beta. И потребителите са добре дошли да придобият OKT и други тестови жетони, които да изпитат на тази децентрализирана борса.

Понастоящем потребителите могат да регистрират търговски адреси и опит в публичната бета версия на OKEx DEX и могат да получат тестови токени в съответствие с правилата и да провеждат тестови транзакции на OKEx DEX.

OKEx DEX, като напълно децентрализирана борса, ще подкрепи всички потребители да станат оператори на двойки за търговия, след като влязат в мрежа, да изброят и управляват двойки за търговия и да получат такси за търговия на други потребители, възникнали в рамките на двойката за търговия.

Потребителите могат да дойдат да тестват и изпитат: (връзка OKEx Dex: https://www.okex.com/dex-test и изпратете имейл до [email protected], за да представите вашите ценни мнения, екипът на OKExChain ще ви изслуша внимателно, внимателно обмислете и отговорете на вашите предложения.

Актуализации на екосистемата

Понастоящем залагат над 30 известни професионални институции и проектни партии, включително публични вериги & майнинг пулове, блокчейн браузъри, портфейли и агенции за сигурност, попаднаха в екосистемата на OKExChain. Всички обещават да работят с OKExChain за изграждане на свободна и автономна екосистема за постигане на мащабното търговско приложение на блокчейн технологията.

Участващите страни в тази кампания включват:

Обществена верига I BYTOM, IRISnet, KAVA, CertiK, Terra, PlayList
Екосистемни партньори Портфейл: Cosmostation, CertiK Explorer: CertiK, MintScan, OKLink, TokenView
Обществена верига II FIBOS, NULS, VITE, YEECO, TrueChain
Залагащ басейн BTC.com, Infstones, HelloPool, Cosmostation
Одити на сигурността BEOSIN, SlowMist, PeckShield

Тъй като OKExChain поддържа отворено и диверсифицирано отношение, приветства повече институции и проектни партии да се присъединят към екосистемата OKExChain.

2. OKExChain Последни планирания:

Пускането на основната мрежа OKExChain ще бъде завършено през третото тримесечие на 2020 г. и следните планове и цели ще бъдат постигнати заедно:

1. Планирайте да инициирате предизборна кампания за супер възли и да възстановите старта на основната мрежа;

2. Обсъдете планирането на стартирането на основната мрежа и обжалване на общността за провеждане на репетиция;

3. OpenDex ще бъде официално пуснат, за да позволи на повече институции и потребители да създадат свой собствен DEX;

4. Стартирането на OKEx DEX ще бъде осъществено и транзакциите и изброяването ще бъдат инициирани.

OKExChain, като нова звездна публична верига, която е получила много внимание, не може да се развива без подкрепата и участието на всички потребители. Ще продължим от източника на изграждане на инфраструктура, за да популяризираме OKExChain да се превърне в наистина свободна и автономна екосистема; и помагат на блокчейн технологията да реализира прилагането на мащабни бизнес сценарии; карам повече институции, проектни партии, екипи и отделни хора да се присъединят към изграждането на екосистемата OKExChain и изборите за супер възел и се присъединят към екипа на OKExChain, за да водят технологията blockchain стабилно напред.

Поща: [email protected]

t.me/okexchaintech

Официален уебсайт на OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

OKEx DEX: https://www.okex.com/dex-test

Тестови токен: https://www.okex.com/drawdex

OKExChain док: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner