OKExChain llançament de mainnet al gener a mesura que s’acabi el desplegament de contracte intel·ligent EVM

Un informe d’evolució del desenvolupament d’OkExChain el mes de desembre de 2020

OKExChain és una iniciativa pública de blockchain desenvolupada per OKEx que comprèn un conjunt de cadenes de codi obert que es poden utilitzar com a plataforma per a aplicacions descentralitzades, inclosos els intercanvis descentralitzats. Per obtenir informació més detallada, consulteu la nostra guia d’OKExChain. 

El desembre de 2020 s’ha produït un desenvolupament significatiu per a OKExChain, inclòs l’anunci d’OKEx del llançament oficial de mainnet de gener de 2021.

OKExChain es desplegarà en quatre etapes, començant per l’etapa de gènesi, que va del 31 de desembre de 2020 al 14 de gener de 2021. Després passarà a la segona etapa. Això comportarà la continuïtat de les proves d’estabilitat de la xarxa principal per garantir la seva seguretat i fiabilitat. A la tercera fase, després del procés de votació de propostes dels validadors, s’activarà la funció de transacció i els usuaris podran retirar el seu OKT d’OKEx a OKExChain. Durant la quarta i última fase, s’habilitarà la màquina virtual de contractes intel·ligents i OKExChain serà compatible amb tots els projectes d’Ethereum. En aquest moment, la xarxa principal s’iniciarà completament.

Al desembre, la preparació per al llançament del mainnet d’OKExChain va assolir el 80% i el node API del testnet d’OkExChain es va actualitzar a la v0.15.1. El desplegament de contractes intel·ligents EVM va assolir el 100%.

Pel que fa al desenvolupament de l’ecosistema, representants de l’equip OKExChain van ser jutges oficials a DoraHacks Hackathon a Hangzhou.

Resum

 • OKExChain actualitzat a la v0.15.1
 • OKExChain-go-SDK actualitzat a la v0.15.0
  • https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases
  • OKExChain-java-SDK actualitzat a la v0.16.0
   • https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases
   • La preparació del llançament del mainnet d’OKExChain va assolir el 80%

    La preparació general per al llançament de OKExChain mainnet va arribar al 80% al desembre. En particular, els desenvolupadors van preparar els documents necessaris per al llançament de mainnet.

    Tot i que la versió actual d’OKExChain és v0.15.1, els desenvolupadors es preparen per a l’actualització a v0.16.0. Es completa el 90%. El mòdul DEX i Swap d’OKExChain es va actualitzar a la v0.16 i es va completar la primera prova de regressió al desembre.

    Les aplicacions descentralitzades del mòdul Farm d’OkExChain estan en procés de desplegament i s’espera que finalitzin el 16 de gener. A més, OKExChain habilitarà l’eina que facilita l’emissió automàtica de fitxes de prova. Aquesta eina està en desplegament i s’espera que estigui enllestida el 15 de gener.

    El node de l’API testnet OKExChain s’ha actualitzat a v0.15.1

    El node API del testnet d’OkExChain s’ha actualitzat a v0.15.1. A més, és compatible amb el middleware orientat a missatges del mòdul de flux Apache Kafka – permetre la transmissió de resums de les comandes de transaccions a OKEx DEX.

    El desplegament de correccions d’errors a l’API Rest s’ha completat i actualment es troba en fase de proves.

    El desplegament de contractes intel·ligents EVM va assolir el 100%


    El desplegament del contracte intel·ligent EVM ha finalitzat al 100% i està entrant en la fase de posada a punt. Les proves d’estrès del contracte intel·ligent EVM han assolit el 60%.

    Els usuaris ara poden fer-ho connectar les seves carteres MetaMask amb el testnet d’OkExChain. 

    Hem detectat nou errors durant la prova interna de EVM d’OkExChain i hem enviat tots els errors a la comunitat Ethermint.

    Jutges oficials de l’equip OKExChain de DoraHacks Hackathon

    Els representants de l’equip OKExChain van ser jutges oficials a la primera DoraHacks Hackathon de Hangzhou. El tema del hackathon relacionat amb l’ecosistema de Polkadot i el desplegament de DApps mitjançant el llenguatge de contracte intel·ligent de Polkadot, Substrate.

    Feu la vostra sol·licitud per convertir-vos en un validador de testnet OKExChain!

    Per donar suport al creixement d’OKExChain, reclutem institucions per convertir-se en validadors d’OkExChain i socis de l’ecosistema OKExChain.

    Per participar a les eleccions del validador OKExChain, cal que participeu com a mínim 10.000 OKT. Els validadors són elegits pels titulars d’OKT. i els 21 validadors principals amb més vots es convertiran en validadors OKExChain.

    OKExChain produeix un bloc nou cada tres segons i cada bloc nou genera un OKT com a recompensa. Per a cada OKT, 0,5 d’ells es destinen a la piscina agrícola d’OKExChain. Per a l’altra meitat de la recompensa, el 25% es destinarà a validadors en funció del pes de quants vots hagin rebut. El 75% restant es distribuirà tant als validadors com als nodes dels candidats en funció del pes dels vots rebuts.

    Es pot trobar la llista completa de validadors i nodes candidats per al testnet d’OKExChain aquí. Per sol·licitar ser validador i soci d’ecosistema d’OkExChain, envieu la vostra sol·licitud a [email protected]

    Quant a OKExChain

    Comunitat tècnica OKExChain:

    El lloc web oficial d’OkExChain: https://okex.com/okexchain

    El lloc web oficial d’OKEx DEX: https://okex.com/dex-test

    Enllaç per rebre monedes de prova: https://okex.com/drawdex

    Documentació OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

    OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map