OKEx Chain i OKEx DEX— Un revolucionari ecosistema DeFi

La tecnologia Blockchain és una infraestructura revolucionària d’Internet i ha assolit la seva alçada sense precedents. A l’era de la cadena de blocs, els bancs centrals de tot el món experimenten amb la tecnologia i van sorgint moltes innovacions com Libra. Aquesta tecnologia descentralitzada d’igual a igual no és només un avanç tecnològic, sinó que remodelarà l’economia mundial com ho va fer Internet..

A OKEx, creiem que la tecnologia blockchain es convertirà en una infraestructura fonamental i un catalitzador per al proper avenç humà. Aprofitant el desenvolupament de la descentralització global, intentem superar els límits d’allò que defineix un intercanvi criptogràfic i allò que pot aportar al mercat. L’abril de 2019 vam anunciar que desenvolupàvem la nostra pròpia cadena de blocs: OKExChain, per tal de contribuir a la comunitat amb les nostres aplicacions descentralitzades..

La visió OKExChain

OKExChain és una cadena de blocs descentralitzada dissenyada per ser una base per a aplicacions comercials basades en cadenes de blocs a gran escala. Volem construir una cadena pública descentralitzada i oberta que doni poder a tots els nodes participants, de manera que els usuaris puguin alliberar i operar lliurement aplicacions descentralitzades, emetre les seves pròpies criptomonedes, crear parells comercials i operar lliurement. La tecnologia de cadenes creuades implicada és la clau per assolir la seva missió.

Mitjançant els seus mòduls de cadena creuada, els usuaris poden compartir el valor i els escenaris d’aplicació de la tecnologia blockchain, els usuaris i els casos d’ús s’uneixen per aconseguir una construcció fàcil i ràpida d’ecosistemes i sistemes de valor afegit..

Avantatges tècnics d’OKExChain

OKExChain pretén oferir un nou nivell de llibertat per als comerciants i usuaris que vulguin crear el seu propi intercanvi descentralitzat. Desenvolupat amb socis ecosistèmics interns i externs dirigits per OKExChain, OKExChain és compatible desenvolupament paral·lel de múltiples cadenes que poden accelerar significativament el procés de desenvolupament i donar suport al llançament d’aplicacions a gran escala. Tot i que una sola aplicació pot ser desenvolupada per diverses parts alhora, pot fomentar una competència interna benigna per als productes per implementar actualitzacions periòdiques, millorant així l’experiència de l’usuari com a resultat..

Expansió de dades en cadena és una altra característica única d’OKExChain. Les dades de la cadena es divideixen en 3 capes: dades de blocs, dades d’operacions i dades fora de la cadena; i conserven els avantatges de la tecnologia blockchain: irreversible i lliure de manipulacions. Mitjançant algoritmes especials de càlcul en cadena, només es conserven les dades operatives per reduir la quantitat de dades transmeses quan una gran quantitat de dades necessita per arribar a un consens. Això pot millorar eficaçment l’eficiència operativa de la cadena pública alhora que redueix el cost de l’acoblament de dades fora de la cadena.

El OKEx DE transparent i sense confiançaX

A part d’OkExChain, vam llançar OKEx DEX, un intercanvi descentralitzat obert, inclusiu i segur que permet als usuaris tenir un millor control sobre els seus propis actius i gestionar-los lliurement.

Com a primera aplicació DeFi a OKExChain, OKEx DEX té com a objectiu crear un entorn de negociació descentralitzat financer sense custòdia i sense fronteres per garantir la seguretat dels actius, de manera que els diferents agents de la indústria puguin participar en el comerç criptogràfic amb total transparència a la cadena..

Aprofitant aquesta increïble eina per crear el seu propi DEX a OKExChain, els usuaris tindran un control complet sobre els seus actius i poden personalitzar quins actius i parells comercials volen incloure; liquidació diària dels beneficis en temps real per garantir una millor experiència comercial i liquiditat; i accés a registres de negociació transparents a OKExChain també.

El triangle OKExChain-OKB-OKT

Com a testimoni natiu de l’ecosistema OKEx, OKB ha tingut un gran èxit des del seu naixement, assolint el màxim històric de 5,9 dòlars el febrer de 2020. Després del llançament de la nostra pròpia cadena de blocs, migrarem OKB a la xarxa principal OKExChain a prop futur per ampliar les aplicacions ecològiques del testimoni i cremarem un total de 700 milions d’OKB no publicats mitjançant l’esquema de recompra i gravació. Amb una circulació reduïda, creiem que OKB continuarà augmentant cada dia.


Com a un dels símbols natius d’OKExChain, OKB estarà obert per operar a OKEx DEX i aprofitarà l’entorn obert i de confiança de la cadena per connectar-se amb els intercanvis descentralitzats i els usuaris de parelles de comerç construïts a la plataforma. OKT, un altre testimoni natiu emès al bloc de gènesi i al bloc de nodes d’OKExChain, s’assignarà al 100% als titulars d’OKB segons els seus fons. OKT i OKB són inseparables a OKExChain, estaran interconnectats per afavorir el desenvolupament ecològic d’OKExChain.

El OKExChain Testnet

L’espera s’ha acabat. Avui ens complau anunciar que OKExChain està en directe!

Per tal d’optimitzar el rendiment del testnet OKExChain com a infraestructura fonamental en el camp descentralitzat, es convida a tots els usuaris a experimentar el poder d’OKExChain. Els usuaris participants també poden rebre una moneda OKT testnet gratuïta!

Com instal·lar OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest/getting-start/install.html

OKT testnet: https://www.okex.com/dex-test

Adreça DEX & guia: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest

Reclameu el vostre OKT gratuït: https://www.okex.com/activities/pro/drawdex

Seguiu OKEx a:

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map