OKB достига най-висок рекорд, докато OKT, роден токен на OKExChain, стартира скоро

OKEx, най-голямата борса за криптовалути в света и борса с деривати, наскоро обяви стартирането на OKExChain, притежаван от OKEx търговски публичен блокчейн и OKEx DEX, първото децентрализирано приложение, базирано на OKExChain. Приемайки механизъм за консенсус на делегирано доказателство за залог (DPOS), OKEx издаде OKT като роден знак на OKExChain. Издаването на OKT ще бъде за генезисния блок и блоковия възел и се очаква да се увеличава с 1-5% всяка година. Това бе ключов крайъгълен камък за OKEx, следователно създаде тласък и към екосистемата OKB.

Като се има предвид това, OKB, глобалният токен за комунални услуги, приет от OKEx, нарасна с повече от 24% за 7 дни до 7,44 долара (16 февруари 2020 г.), достигайки нов връх.

OKT, естественият маркер на OKExChain

OKT е естественият маркер на OKExChain, действащ като основен маркер за механизма за консенсус на делегирано доказателство за залог на OKExChain (DPoS). Подобно на местните токени на други публични вериги на DPoS, притежателят на OKT може да участва в избора или гласуването на възли, а цената на OKT се определя от развитието на екосистемата на публичната верига, например DEX и други приложения на DeFi върху нея.

Следователно, OKT е независим жетон, но не вилична монета на OKB с различни функции и различни фактори, влияещи върху цените им.

По отношение на правилата за издаване, OKT ще бъде издаден първо в генезисния блок, а по-късно всяка година с 1-5% допълнителна емисия и 100% от генетичния блок OKT ще бъдат картографирани на притежателите на OKB според съобщението.

Съвместно съществуване на OKB и OKT

Основната разлика между OKB и OKT е оперативната логика. Стойността на OKB, отразена от бизнес представянето на OKEx и подкрепата на схемата за обратно изкупуване и изгаряне на OKB. OKB вече е навлязла в дефлационна възраст след изгаряне на 700 милиона неиздадени OKB и обеща никога повече да не издава OKB. Понастоящем дефлационният модел се превърна в основен важен стълб на цената на ОКБ и ефективно средство за защита на интересите на потребителите.

Въпреки това, като основен знак на местна публична верига, която приема механизъм за консенсус DPOS, OKT е проектиран да отговори на изискванията на OKExChain за по-висока свобода при мотивиране на международните потребители да поддържат своята изключително автономна екосистема. Следователно, необходима е непрекъсната схема за издаване на символи и по-гъвкави механизми за стимулиране, което противоречи на идеята на ОКБ за дефлация. Това предполага причината за издаване на OKT като естествен маркер на OKExChain вместо OKB.

Загрижеността на пазара OKT ще намали стойността на OKB. С оглед на това наскоро цената на OKB говори сама за себе си. Като се имат предвид, че ценовите стълбове на два токена са напълно различни, OKT всъщност може да подобри развитието на екосистемата на OKB, като вдъхновява жизнеността на приложенията и случаите на използване, базирани на OKExChain. Пазарът трябва да вземе предвид, че бизнес представянето на OKEx е важен фактор за цената на OKB.

В обобщение, OKT и OKB са коренно различни, но взаимно изгодни един за друг.

Бъдещи стъпки за повишаване на стойността на OKB

От издаването си OKB постигна голям успех. Към момента в екосистемата на OKB вече има 11 вътрешни и 32 външни случая на използване на приложения. Що се отнася до каналите за търговия, отвори фиат шлюзове за 8 основни валути, включително щатски долар, евро, корейски він, индонезийска рупия и виетнамски донг. Освен това 13 978 364 OKB вече са изкупени и изгорени. Според данните на CoinMarketcap възвръщаемостта на инвестициите на OKB достига 322,29%.

„Последните две години бяха непрекъснато проучване за нас в създаването на стойност чрез OKB. Изминахме дълъг път и сега сме изключително уверени в способността си да насочваме стойност чрез OKB към нашите потребители, третирайки го като съществена основа за нашата търговска екосистема и мост, който свързва OKEx с нашите ценени потребители “, каза Джей Хао, Главен изпълнителен директор на OKEx в скорошно отворено писмо. „Създаването на устойчива стойност за нашите потребители винаги е било приоритет в OKEx. Когато шумът намалее или се сблъскаме с мечи пазар, нашият екип тихо ще изгражда и подобрява нашата платформа. Тази година развитието на екосистемата на OKB ще бъде нашият основен приоритет. “


КРАЙ

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Електронна поща: [имейл защитен]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map