IRISnet i OKExChain col·laboren per desenvolupar aplicacions DeFi i Interchain Ecosystem

Les finances descentralitzades (DeFi) s’estan configurant com un dels casos d’ús més prometedors de la cadena de blocs i IRISnet participa activament en l’avançament del desenvolupament de tot l’ecosistema. Des de l’any passat, IRISnet i OKExChain han col·laborat per desenvolupar la cadena de blocs d’aplicacions DeFi i l’ecosistema interchain.

Cosmos és sens dubte un dels projectes de cadenes més innovadors. Ha aportat tres contribucions de vital importància a la indústria blockchain: Tendermint, Cosmos SDK i IBC (Inter Blockchain Communication). IBC s’està provant actualment a Game of Zones (GoZ). Cosmos SDK admet la creació de cadenes de blocs específiques d’aplicacions d’alt rendiment mitjançant Tendermint com a motor de consens. A continuació, IBC admet aquestes cadenes de blocs d’aplicacions per interoperar i formar internet de cadenes de blocs.

Des del 2017, l’equip principal de desenvolupament d’IRISnet, Bianjie, va començar a participar en el desenvolupament de codi obert Cosmos SDK. La contribució de l’equip a l’ecosistema Cosmos ha estat molt valorat per diversos col·laboradors. IRISnet (mainnet IRIS Hub) va ser la primera cadena de blocs d’aplicacions externa desenvolupada amb el Cosmos SDK i la primera mainnet llançada a l’ecosistema Cosmos. IRISnet és un centre de serveis interchain que proporciona les bases per a aplicacions distribuïdes de nova generació. La infraestructura de serveis (iService) no només admet la transferència de cadenes de símbols, sinó també dades i càlculs complexos que es poden anomenar a través de sistemes heterogenis. A més, també dóna suport a la interoperabilitat de cadenes públiques, cadenes de consorci i fins i tot sistemes tradicionals.

DeFi és un dels casos d’ús més esperats de la tecnologia blockchain. Com a centre de serveis interchain que dóna suport a aplicacions distribuïdes complexes, IRIS Hub va introduir moltes funcions bàsiques que poden potenciar DeFi l’any passat. Més recentment, aquesta funcionalitat també ha inclòs un fitxer versió de prova de Coinswap (intercanvi flash en cadena) que pot funcionar amb IBC. Per avançar amb el desenvolupament de l’ecosistema DeFi, IRISnet i OKExChain també s’han compromès a col·laborar més profundament per donar suport al desenvolupament de les aplicacions DeFi a l’ecosistema Cosmos.

Com a desenvolupadors col·laboradors del Cosmos SDK i de l’IRISnet, ens complau veure com Cosmos SDK va desenvolupar OKExChain que ha entrat amb èxit a l’etapa de testnet i creiem que OpenDEX d’OKExChain aportarà un nou valor a l’ecosistema de cadena creuada. Ens honra que ens convidin a convertir-nos en OKExChain primer soci ecosistèmic i esperem un futur encara més interconnectat possible gràcies al protocol IBC. Ara mateix, IRISnet i OKExChain ja han treballat en les següents àrees:

1. Es va convidar l’equip d’IRISnet a proporcionar suport tècnic per al desenvolupament d’OKExChain:

OKExChain també es desenvolupa amb Cosmos SDK i utilitza el mecanisme de consens bizantí Tendermint. El 2019, l’equip bàsic d’IRISnet va ser convidat a proporcionar formació tècnica a Cosmos per a l’equip d’OkExChain, incloent el desenvolupament de cadenes de blocs, proves d’estrès, operació de nodes i manteniment, etc. reptes durant el procés de desenvolupament.

2. L’equip OKExChain i IRISnet col·laboren per al Joc de les Zones

El repte Game of Zones té com a objectiu verificar el protocol de cadena creuada de Cosmos IBC a gran escala abans del llançament. El joc ja és a la tercera etapa i tant l’equip d’IRISnet com l’equip d’OkExChain treballen junts. A hores d’ara, l’equip d’IRISnet ha contribuït al disseny d’incentius de Relayer a la competició, ha ajudat a descobrir múltiples errors i ha llançat Navegador d’estat de la xarxa GoZ i cartera de cadena creuada Cartera Rainbow-GoZ.

Navegador d’estat de la xarxa GoZ[Navegador d’estat de la xarxa GoZ]

La cartera Rainbow-GoZ integra una funció de transferència de cadena creuada amb Coinswap (intercanvi de flash en cadena) i completa l’acoblament amb OKExChain. La cartera Rainbow-GoZ ja es pot descarregar i els usuaris poden experimentar la transferència de cadenes creuades d’IRIS Hub i OKExChain a l’entorn GoZ testnet. Mitjançant l’intercanvi flash en cadena, es poden intercanviar fitxes d’OKExChain amb el testimoni natiu d’IRIShub, IRIS Token, així com fitxes d’altres zones connectades a IRIShub. S’espera que quan IBC es llanci oficialment, aquestes transaccions es reflectiran a l’entorn de xarxa principal.

Tenim ganes de més col·laboració entre ecosistemes entre cadenes

1. iService pot proporcionar serveis d’informàtica i dades entre cadenes per a aplicacions DeFi a OKExChain

IRIS Hub està dissenyat per ser la base de les aplicacions distribuïdes de la pròxima generació, i el seu iService pot suportar convenientment la integració de recursos fora de cadena o intercatenaris, inclosos el càlcul i les dades. iService pot admetre sistemes centralitzats i cadenes de blocs heterogènies (incloses les cadenes de blocs que no es basen en Tendermint) per dur a terme la interoperabilitat.

Recentment, l’equip d’IRISnet va establir una associació amb Chainlink i va obrir el codi d’integració d’IRIS iService i Chainlink a Github. Mitjançant aquesta integració, les aplicacions d’altres sistemes de cadenes de blocs / heretats poden consumir convenientment serveis de dades Oracle. En el futur, és possible que les aplicacions d’OKExChain facin servir les dades i serveis informàtics proporcionats per IRIS Hub; els altres exemples inclouen serveis informàtics de privadesa proporcionats per una cadena de blocs com PlatON a l’ecosistema IRISnet, serveis de mineria de dades que funcionen fora de la cadena. calcular determinats factors de risc de mercat, etc..

2. Quan Rainbow Digital Wallet s’integra amb OKExChain

Cartera digital Rainbow (www.rainbow.one) és desenvolupat per l’equip bàsic d’IRISnet i també dóna suport a la delegació i participació mitjançant la selecció de validadors de xarxa de confiança basats en la gestió de claus i token secrets de la cartera digital xifrada tradicional, mantenint l’estabilitat de la xarxa i obtenint tokens recompensats per la provisió de blocs. Els usuaris també poden votar sobre la cadena a través de Rainbow, cosa que resulta en un procés de desenvolupament de xarxa més descentralitzat i per a les diferents necessitats dels diferents usuaris. La cartera digital Rainbow també admet la funcionalitat de regal de “sobre vermell” basada en blockchain. També hi ha una major seguretat de la protecció de les claus mitjançant una cartera freda / rellotge. L’identificació Rainbow basada en la cartera HD facilita als usuaris la gestió d’adreces de diverses cadenes alhora.

A més de la cartera mainnet, la cartera Rainbow testnet també presenta freqüentment funcions noves i innovadores. Rainbow-IBC el 2019 i Rainbow-GoZ el 2020 són els primers a portar la transferència de cadena creuada d’IBC i l’intercanvi flash en cadena a l’ecosistema mundial del Cosmos en forma de cartera de cadena creuada.

Actualment, la cartera digital Rainbow admet tant IRIS Hub com Cosmos Hub. En el futur, quan OKExChain estigui integrat a Rainbow, els usuaris podran realitzar fàcilment les operacions anteriors a OKExChain.

3. Quan el navegador IRISplorer integra OKExChain

El navegador IRISplorer (irisplorer.io) és desenvolupat per l’equip bàsic d’IRISnet Bianjie i actualment admet la consulta de l’estat de blockchain d’IRISnet, governança en cadena i altra informació. Visualitzat d’una manera clara i detallada, l’IRISplorer permet comunicar visualment als usuaris canvis de dades en temps real de la cadena..

En el futur, quan OKExChain estigui integrat al navegador IRISplorer, els usuaris podran: veure l’estat de la cadena de blocs d’OKExChain en temps real, navegar per les seves dades de blocs, dades de transaccions, informació del node del verificador, comprovar l’altura del bloc d’OkExChain, el hash de la transacció, la informació de l’adreça realitzeu cerques relacionades, consulteu les pàgines de classificació d’actius relacionades i una llista de les 100 adreces principals mitjançant OKExChain.

Els usuaris també podrien consultar les propostes de governança OKExChain, els processos de governança de vots i altres paràmetres de governança.

[Visualització de la informació de govern en cadena] [Visualització de la informació de govern en cadena (aviat nova versió)]

Font: IRISnet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner