Informe mensual OKExChain: juny de 2020

Benvolguts usuaris:

OKExChain continua avançant significativament en el món de la tecnologia de la cadena pública, el disseny de productes i la construcció d’ecosistemes.

Actualment, OKnetChain testnet s’ha actualitzat a v0.10.9. L’OpenDEX-Desktop i la IU han estat de codi obert. Spot Leverage Trading ha arribat al 100% i el disseny del model d’OkExChainSWAP també s’ha completat. A més, el testnet OKExChain-wasm d’un node únic va completar el desplegament d’una xarxa d’un sol node juntament amb la finalització del desenvolupament de l’eina senzilla cosmwasm.

A més, 23 equips van participar a la primera campanya Hackathon i s’han rebut 16 entrades d’equips.

Continueu llegint per obtenir més detalls de l’informe mensual d’OkExChain.

Progrés tecnològic

Actualització de la versió de desenvolupament

OKExChain actualitzat a v0.10. 9:

https://github.com/okex/okexchain/releases

okexchain-go-SDK actualitzat a v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases

okexchain-java-SDK actualitzat a v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases

Nou codi obert


okexchain-javascript-sdk:

https://github.com/okex/okexchain-javascript-sdk

okexchain-opendex-ui:

https://github.com/okex/opendex-ui

okexchain-opendex-desktop:

https://github.com/okex/opendex-desktop

Prova d’estabilitat per a OKExChain v0.10

OKExChain v0.10 s’ha avaluat com a estable. L’alçada actual del bloc és de 7.410.206 i ha processat 10.974.688 transaccions. Cada bloc conté de 10 a 20 transaccions.

OpenDEX-Desktop

OpenDEX-Desktop, el primer programa d’escriptori d’OKExChain, és de codi obert i ha publicat la versió 0.0.1.

A més de les funcions de transacció i cartera proporcionades per la WEB original d’OKEx, els usuaris poden emetre ràpidament les seves fitxes i parells de transaccions al testnet mitjançant el programa.

El producte encara està en iteració contínua i el suport de nodes locals i personalitzats i la gestió de token s’obriran més endavant.

OKExChainSWAP

S’ha completat el disseny del model OKExChainSWAP. El mòdul d’intercanvi de piscines OKExChain també s’ha implementat basat en OIP-3: TOKEN SWAP. El codi s’ha fusionat amb el mestre Github OKExChain i aviat entrarà a prova.

Comerç de palanquejament per punts

El progrés del desenvolupament ha assolit el 100%. La taxa de cobertura UT és del 95% o superior. Ja hi ha disponible una versió de demostració.

Wasm Smart Contract

El testnet de node únic OKExChain-wasm ha completat la compilació de miralls, el desplegament i la prova d’una xarxa d’un sol node, mentre que cosmwasm-go poc està completat al 85%

https://github.com/okex/okexchain/tree/okexchain-wasm/docs/smart_contract

El desenvolupament de l’eina de simulació de cosmwasm s’ha completat i s’ha penjat a la comunitat de cosmwasm.

La informació del projecte OKExChain també s’ha afegit a la pàgina inicial de la comunitat Cosmos.

Desenvolupament de cadenes creuades isomòrfiques

L’equip d’OkExChain es va unir a GoZ (un concurs de proves de cadena creuada Cosmos) i va guanyar la recompensa Liveness a la primera fase del concurs..

Per obtenir més informació, consulteu el següent enllaç:

https://goz.cosmosnetwork.dev/2020/06/16/announcing-the-liveness-winners-and-challenge-reward-recipients-of-game-of-zones/

Actualitzacions de l’ecosistema

Actualitzacions del supernode OKExChain TestNet

Actualment, 59 equips han sol·licitat amb èxit un supernode al testnet d’OkExChain. Inclouen:

 • Hola piscina
 • ipfsforce
 • guarda-cadenes
 • BitSong
 • Ankr
 • RenrenBit
 • BKBT (Beenews)
 • Newpool

Els projectes que es converteixin en supernodes en la fase de testnet rebran reserves a la primera fase del testnet principal d’OkExChain. Consulteu la llista actual de supernodes a través de l’enllaç següent:

https://www.oklink.com/okexchain-test/bp-list

Campanya OKExChain Hackathon

A partir del 30 de juny, 23 equips i dos desenvolupadors independents han participat a la primera campanya OKExChain Hackathon i s’han rebut 16 entrades. Els participants provenen de:

 • NewDex
 • NetCloth
 • Ankr
 • BitSong
 • OneChain
 • ChainsGuard
 • BTSPP
 • Squeezer
 • AITEX
 • Bi23 Labs
 • DappBirds
 • Tokenview
 • Cartera FO
 • Cosmostació

NewDex és un intercanvi descentralitzat que es va llançar a EOS i ha donat suport a les cadenes laterals EOS com BOS, TELOS, FIBOS, MEETONE, ENU, WAX i LYNX. S’ha convertit en l’intercanvi descentralitzat més gran basat en EOS.

NetCloth és una xarxa de cadena pública d’alt rendiment d’última generació amb el consens de BPoS. L’aplicació NetCloth, que figura a la cadena NetCloth, proporciona serveis als usuaris, incloses proteccions de dades personals i carteres de diversos actius.

Ankr és la primera plataforma Node-as-a-Service per al desplegament de nodes blockchain.

BitSong, basat en Cosmos-SDK / Tendermint, és una cadena de blocs de codi obert amb la missió de simplificar la burocràcia musical.

OneChain és una cadena de xarxes socials desenvolupada i operada per la Fundació OneChain. OneChain integra aplicacions socials, de cartera i comercials basades en blockchain.

Pequín ChainsGuard Network Technology Co.Ltd se centra en la seguretat de blockchain, inclosos, entre d’altres, serveis de seguretat per a intercanvis, carteres, nodes de cadena i grups de mineria..

El BTSPP L’equip ha desenvolupat la cartera mòbil BitShares (BTS ++) btspp.io per a la comunitat BitShares: integració de transaccions, hipoteques, transferències, transaccions privades, propostes de signatures múltiples, vot de la comunitat, etc..

Squeezer és una solució tot en un creada amb l’objectiu principal d’accedir a les cadenes de blocs com a servei i facilitar la feina als desenvolupadors globals per construir i desplegar dApps en diferents cadenes de blocs.

AITEX els membres de l’equip són tots de la Universitat de Beihang que han guanyat els premis MCM / ICM i han publicat articles acadèmics relacionats amb la indústria blockchain.

Bi23 Labs serveix com a proveïdor i validador de serveis d’infraestructura PoS i és el validador actiu de més de 10 projectes de blockchain.

DappBirds és una plataforma dApp tot en un que ofereix serveis des de l’anàlisi de dades dApp fins al disseny, modificació, emissió, operació, solucions i transaccions de cadenes de cadenes de blocs. Actualment, a la plataforma s’han inclòs més de 5.000 dApps i 10.000 contractes intel·ligents.

Tokenview, com a proveïdor de serveis de blockchain explorer, ofereix serveis de consulta de dades de blockchain a uns 100 usuaris de la cadena pública.

Cartera FO és un dels socis de l’ecosistema FIBOS que desenvolupa i opera un producte cartera.

Cosmostació és un node de validació a nivell empresarial, proveïdor d’infraestructures i desenvolupador d’aplicacions per a usuaris finals.

Amb el final de la campanya OKExChain Hackathon a menys de dues setmanes, els desenvolupadors poden participar enviant propostes sobre el desenvolupament tècnic, el disseny de productes i la planificació ecològica d’OKExChain..

Per enviar una proposta, feu-ho en aquesta adreça: https://github.com/okex/OIPs. Com a alternativa, podeu crear eines per a desenvolupadors, desenvolupar llenguatges SDK, crear navegadors i carteres i proporcionar serveis de productes basats en el testnet OKExChain per participar a la campanya..

Detalls de la campanya:

https://www.okex.com/academy/zh/the-first-okexchain-hackathon-campaign-announcement-cn

Si teniu algun consell o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres aquí:

Quant a OKExChain :

Comunitat tècnica OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Web oficial OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Reclamació de TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Comunitat OKExChain

7 de juliol de 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map