Actualitzacions OKEx OKExChain Testnet a V0.11.0

Tot el que heu de saber sobre la darrera actualització de OKnetChain testnet

Està programat que OKExChain actualitzi el seu testnet a V0.11.0 a l’alçada del bloc 9460000, que tindrà lloc entre les 7:00 am UTC i les 10:00 am UTC el 26 d’agost de 2020.

Noves funcions de OKExChain testnet

Després de l’actualització, el OKExChain testnet iterarà a V0.11.0 i l’identificador d’okexchain es convertirà okexchain-testnet1.

La darrera actualització admet OpenDEX-Desktop v0.0.2 i introdueix notificacions push per a nodes locals. A través del mòdul d’anàlisi de dades, els usuaris poden rebre notificacions sobre notícies del mercat, indicadors d’anàlisi tècnica (com ara la línia K) i registres de transaccions. El mòdul permet als usuaris d’escriptori accedir a la informació més recent del mercat sense confiar en cap servidor centralitzat.

Per obtenir més informació sobre els desenvolupaments d’OKExChain v0.11.0 i OpenDEX, consulteu l’informe mensual d’OkExChain de juliol..

Què és OpenDEX?

OpenDEX és la primera aplicació de finançament descentralitzada d’OKExChain. Amb la visió de permetre a tothom crear els seus propis intercanvis descentralitzats, OpenDEX pretén crear un ecosistema DEX sense servidors centralitzats.

Hi ha dos models operatius entre els intercanvis de criptomonedes:

  • El model basat en pressupostos
  • El model de concordança d’ordres

El model basat en pressupostos té una liquiditat millor. Tanmateix, no hi ha cap mecanisme de detecció de preus i els responsables del mercat han de suportar els riscos d’un mercat unilateral.

Un mercat unilateral es refereix a situacions en què els creadors de mercats només citen l’oferta o el preu de venda de l’actiu. Per mitigar els riscos d’un mercat unilateral, els creadors de mercats cobren un diferencial més ampli entre els preus de les ofertes i els preus de venda. Un exemple de model de creació de mercat és quan els bancs proporcionen serveis de canvi de moneda fiduciari.

El model de concordança de comandes, en canvi, facilita els mecanismes de detecció de preus, ja que mostra totes les comandes de compradors i venedors a la cartera de comandes. Tot i això, no hi ha garanties que s’executin aquestes ordres mostrades. Per tant, en el cas d’un mercat unilateral, és menys probable que les ordres s’aparellin i s’executin segons el model de concordança d’ordres..

Els intercanvis de criptomonedes adopten models de concordança de comandes i utilitzen llibres de comandes per llistar totes les comandes de compra i venda disponibles. D’altra banda, el propi equip del projecte actua com a creadors de mercats per proporcionar liquiditat als seus tokens i millorar les experiències comercials dels usuaris..

Tot i que alguns intercanvis descentralitzats van intentar implementar el model de concordança de comandes a les seves empreses comercials, l’adopció d’usuaris s’ha limitat per dos motius:

  1. Els DEX han de millorar tant l’escalabilitat com la seguretat per adoptar el model de concordança d’ordres. Per fer-ho, alguns DEX basats en Ethereum adopten solucions d’escalabilitat de capa 2.
  2. El model de concordança de comandes requereix que un creador del mercat proporcioni liquiditat i mitigui els riscos de volatilitat dels preus per als comerciants. Els fabricants de mercats automatitzats, com ara Uniswap, són exemples de com augmentar l’adopció de la concordança d’ordres entre els DEX.

L’OpenDEX basat en OKExChain té com a objectiu millorar l’escalabilitat i la seguretat dels DEX. El "Operador DEX" s’utilitza per incentivar l’equip del projecte a proporcionar liquiditat als seus propis parells de negociació i mitigar el risc de volatilitat dels preus per als operadors.


OKExChain adopta el sistema de fitxers interplanetari i el servei de noms Ethereum per avançar cap a la descentralització. A més, OKExChain proporciona una versió d’escriptori i una interfície d’usuari per a OpenDEX per ajudar els equips i els usuaris del projecte a operar a OpenDEX. Aquestes eines ajuden els equips del projecte a desplegar els seus propis DEX, així com a emetre i gestionar tokens comercials sense confiar en cap part centralitzada.

Quins són els deures d’un validador OKExChain?

Els validadors poden ser castigats si duplicen signatures en actualitzar el node de consens. Abans de l’activació de l’actualització del node de consens, els validadors han de verificar les seves versions de programari i el hash del fitxer gènesi.

Si els validadors han detectat errors durant l’activació de l’actualització de la xarxa, es recomana corregir-los només després d’activar-la. Si la xarxa està suspesa i el fitxer de gènesi utilitzat és diferent del que esperàveu, sol·liciteu assessorament al desenvolupador principal del nostre Comunitat Telegram abans de restablir l’autenticador.

Abans d’exportar el testnet v0.10.10, es recomana que el validador prengui una instantània completa de l’estat del testnet. Es poden fer instantànies fent un fitxer de còpia de seguretat dels directoris de okexchaincli i okexchain.

Si l’actualització de la xarxa no funciona, els validadors han de restaurar l’estat del testnet OKExChain a v0.10.10, amb instantànies que capturen l’últim estat anterior a l’actualització. Després de restaurar l’estat OKExChain testnet, els validadors poden tornar a activar el seu node de consens.

Per obtenir més informació, seguiu les directrius per a les actualitzacions de xarxa publicades per la wiki OKExChain aquí.

Com poden les carteres, bloquejar navegadors i altres proveïdors de serveis donar suport a l’actualització de la xarxa?

Els usuaris de l’aplicació poden patir una interrupció curta del servei. La durada de la interrupció depèn de l’aplicació utilitzada. Per proporcionar una experiència d’usuari sòlida, els proveïdors de serveis haurien d’adoptar procediments operatius adequats i ser conscients dels possibles atacs de pesca.

Consulteu els canals oficials d’OKExChain, que es detallen a continuació, per obtenir informació actualitzada i precisa.

OKExChain GitHub: https://github.com/okex/okexchain

Bloc OKExChain: https://www.okex.com/academy/en/category/okexchain-en/ecology-construction-en

Grup OKExChain Telegram: https://t.me/okexchaintech

Si teniu dubtes sobre els passos de l’actualització de la xarxa i la fiabilitat de la informació, espereu les instruccions dels canals oficials d’OKExChain abans de fer cap acció. No proporcioneu les contrasenyes de 12 dígits a cap administrador, lloc web o programari no oficial.

Quant a OKExChain

Comunitat tècnica OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Web oficial OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Reclamació de TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP (Proposta de millora OKExChain): https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map