Què és l’aposta Spread?

Les apostes spreads són un tipus popular de productes derivats posats a disposició de molts corredors de tot el món que us permeten negociar actius particulars sense haver de comprar el propi actiu subjacent..

Examinarem els components clau de les apostes de diferencial, com funciona i com us podeu implicar.

Conceptes bàsics de les apostes de distribució

La primera pregunta a respondre aquí és: què és exactament l’aposta per spread? Bé, les apostes diferencials són un producte i una estratègia derivats en què es prediu si el valor d’un actiu augmentarà o baixarà. Com que és un derivat, igual que quan cotitzeu CFD, en realitat no sou el propietari de l’actiu subjacent.

Aquesta no propietat de l’actiu en sí no és necessàriament un punt dolent, ja que us proporciona una gran flexibilitat per obtenir beneficis del preu de l’actiu que puja o baixa. En les apostes de distribució, això és exactament el que faràs. Feu una predicció sobre el preu d’un actiu que puja o baixa. Si la vostra predicció és correcta, podeu obtenir beneficis per cada punt que guanyi o perdi un actiu. Si la vostra predicció és incorrecta, també podeu perdre una quantitat determinada per punt.

Anar llarg o curt en les apostes de distribució

A més de ser capaç de predir i fer apostes de diferencial en gairebé qualsevol tipus d’actiu, des de parells de divises de divises, mercaderies, índexs, criptomonedes, etc..

Anar molt temps en les apostes de diferència significa que prediu que augmentarà el preu de l’actiu subjacent. Si això passa, obtindreu beneficis. Aquest benefici es determinarà en funció de la quantitat real de l’actiu que hàgiu apostat abans de tancar la posició.

Quedar-se curt en les apostes de diferencial significa que creieu que l’actiu baixarà de preu. Si això passa, obtindreu beneficis per una quantitat que estigui determinada per la mida de la vostra aposta.

La mida de l’aposta

La mida de la vostra aposta en les apostes diferencials és l’import que aposteu per unitat en el moviment d’actius subjacent. Cada moviment del preu dels actius es mesura en punts. El valor d’aquests punts pot variar en funció de l’actiu subjacent, tot i que a les accions un punt sol ser igual a 1 dòlar.

Per tant, establireu una mida d’aposta per punt en obrir una aposta diferencial. Normalment, l’import mínim que podeu establir determinarà el corredor amb què estigueu apostant i l’actiu en què obriu la posició.

Exemple

Podeu decidir fer una aposta diferencial sobre les accions d’Apple quan el preu de mercat sigui de 100 dòlars. Si creieu que aquest preu augmentarà, “compraríeu” a 100 dòlars. Per a aquest exemple, imaginem que la mida de la vostra aposta per unitat és de 3 USD. Si el preu de les accions puja a 120 dòlars i tanca la posició, haurà obtingut un benefici de 60 dòlars. Es tracta de 3 dòlars per cada punt que ha augmentat l’actiu. Tanmateix, si el preu de l’actiu es va tancar a 95 $, haurà perdut 15 $ a l’aposta.


Com es va esmentar anteriorment, les apostes per spreads són flexibles, ja que també es pot apostar pel preu d’un actiu a baixar.

Utilitzant el mateix exemple. Si creieu que el preu baixarà, faríeu una aposta diferencial per “vendre” l’actiu. Si es redueix a 95 dòlars, tal com s’ha indicat anteriorment, haurà obtingut un benefici de 15 dòlars. En aquest cas, però, si el preu de l’actiu supera els 100 dòlars, perdrà 3 dòlars per cada punt i viceversa.

Quant de temps es manté oberta una aposta diferencial??

Tot i que hi ha una varietat de diferents tipus d’apostes de distribució que podeu triar en termes de caducitat, aquestes són algunes de les més populars:

Apostes diàries de distribució: Aquestes són una opció popular per a les apostes a curt termini. Una aposta de spread diària caducarà al final del dia en què l’obriu o també podeu tancar-la abans d’aquesta hora amb la majoria d’intermediaris. No confongueu això amb una aposta de propagació diària diària. Una aposta de spread diària continuada continuarà oberta fins que la tanqueu i incorreu en coses com ara despeses nocturnes.

Apostes de futurs: Aquest tipus d’aposta spread pot ser perfecta per als comerciants a llarg termini. Aquests es basen en un valor d’actius dins del mercat de futurs. Aquests poden tenir una data de lliurament diversos mesos en el futur. La data de caducitat aquí serà la del contracte de futurs, tot i que es pot tancar abans. Una aposta de futurs spread tampoc acumula cap comissió de retenció durant la nit.

Apalancament i marge en les apostes de distribució

Igual que en altres tipus de negociació en mercats de derivats en particular, el palanquejament proporcionat pel vostre intermediari pot augmentar considerablement el vostre poder adquisitiu. Depenent del corredor, podeu trobar un palanquejament de 5: 1 o més disponible. Un palanquejament de 5: 1 significa que, per a un dipòsit de 1.000 $, podríeu fer apostes de diferencial fins al valor de 5.000 $.

L’ús de palanquejament en el comerç significa, però, que el marge entra a jugar. El marge és la quantitat de diners que heu de tenir al compte com a dipòsit per mantenir obertes les vostres posicions. Si les vostres posicions perden, és possible que rebeu una trucada de marge per ingressar més fons al vostre compte.

Corredors d’apostes propagades

Actualment, aquests corredors ofereixen apostes generalitzades a inversors de jurisdiccions on sigui legal & totalment regulat com el Regne Unit & Irlanda.

Comerç AVA – Ofereix als seus operadors apostes de diferencial apalancades per més de 200 instruments financers, inclosos més de 65 parells de divises, metalls, energies & productes bàsics agrícoles, índexs i bons importants de tot el món i una gran varietat de renda variable i ETF. Amb una varietat tan gran, segur que trobareu els instruments que més us convinguen.

Llegiu la nostra ressenya d’AvaTrade

Advertiment: Negociació de divises / CFD & Les opcions de marge comporten un alt nivell de risc i poden no ser adequades per a tots els inversors. L’alt grau d’apalancament pot funcionar contra vosaltres i per a vosaltres. Abans de decidir canviar aquests productes apalancats, heu de tenir en compte els objectius d’inversió, el nivell d’experiència i la gana pel risc.

CityIndex – Ofereix una selecció de més de 4.000 mercats d’apostes distribuïdes, inclosos:

  • Índexs com el Regne Unit 100, Wall St, Alemanya 30
  • FX com parells de divises GBP / USD, GBP / EUR i JPY / USD
  • Accions com Rio Tinto, Amazon i General Electric
  • Productes bàsics com el petroli, l’or i el cacau
  • Altres mercats: bons, tipus d’interès i opcions

Llegiu la nostra ressenya de CityIndex

Advertiment: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament a causa del palanquejament. El 73% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners. Capital en risc.

Pensaments finals

Les apostes de distribució són sens dubte un dels productes derivats més interessants que teniu a la vostra disposició com a comerciant. És extremadament flexible i es pot aplicar a gairebé qualsevol mercat posat a disposició del vostre corredor i en diversos períodes de temps.

Dit això, les apostes diferencials inclouen un cert nivell de risc, sobretot si esteu negociant amb apalancament. Amb aquest objectiu, sempre és important realitzar la diligència deguda i establir pèrdues de parada per mantenir un fort nivell de gestió de riscos durant la negociació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map