3Commas Review: domineu la guia de bot Crypto Trading

Revisió de 3comas

3Commas és una plataforma de comerç criptogràfic intel·ligent que utilitza robots automatitzats per generar operacions. Podeu crear la vostra pròpia estratègia comercial o copiar l’activitat comercial d’altres usuaris en múltiples borses.

A mesura que evoluciona el mercat creixent de criptomonedes i el món de la inversió, des de l’anàlisi de gràfics comercials fins a l’ús del millor sistema de bot de negociació de bitcoins, no hi ha res garantit que funcioni i comporta riscos reals. Revisem el terminal SmartTrading 3commas per veure si les funcions automatitzades del bot de negociació es poden materialitzar en beneficis mitjançant l’execució del lema “comprar baix i vendre alt” obrint i tancant operacions automàticament..

Què és 3Commas?

què és el bot de comerç de 3commas

3Commas, que es troba en línia a 3Commas.io, és una plataforma de negociació criptogràfica que facilita la creació i implementació d’estratègies de negociació automatitzades.

Amb 3Commas, podeu copiar l’activitat comercial d’altres comerciants. O bé, podeu crear les vostres estratègies comercials basades en diverses mètriques.

3Commas no cobra comissions. Tot i això, els comerciants paguen entre 22 i 75 dòlars al mes per accedir a 3Commas. 3Commas també ha introduït recentment una versió gratuïta de la seva plataforma: si creeu un compte Binance a 3Commas, podeu canviar gratuïtament. 3Commas també ofereix una prova gratuïta de 3 dies.

En general, 3Commas és una plataforma de gestió de comerç de criptomonedes. Podeu utilitzar la plataforma com vulgueu. Algunes persones simplement copiaran l’activitat comercial del comerciant amb més èxit de la plataforma. Altres personalitzaran diferents estratègies en funció de la seva exposició al risc i els rendiments desitjats.

A novembre de 2019, 3Commas compta amb més de 120.000 usuaris registrats, 60 milions de dòlars en volum de negociació diària i 23 borses compatibles.

3commas revisió de bot de negociació de bitcoins

3commas revisió de bot de negociació de bitcoins

Vista comú de saldos resumits i historial

Vista comú de saldos resumits i historial

Funcions de 3Commas


3commas avantatges comercials

3Commas ofereix totes les funcions bàsiques següents:

Cartera de taulers d’usuaris de 3commas

Cartera de taulers d’usuaris de 3commas

Comerç automàtic 24/7: La característica principal de 3Commas és que podeu fer operacions automàticament les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

23 intercanvis admesos: 3Commas admet 23 grans intercanvis de criptomonedes, inclosos Binance, Bittrex, Coinbase Pro, BitMEX, Bitfinex, Poloniex, Bitstamp, Bybit, Cex, Kraken, KuCoin, OKex, Huobi, Exmo, Gate.io, HitBTC i YoBit (també Binance DEX, Binance Jersey, Binance (EUA).

Beneficis simultanis i stop loss: Personalitzeu les operacions amb ordres de guanys o aturades, que us ajudaran a obtenir beneficis o minimitzar les pèrdues.

Finalitzar beneficis i aturar la pèrdua: Personalitzeu les ordres de stop loss i take profit encara més amb la finalització de take profit i stop loss, de manera que els límits augmentin automàticament si una moneda puja de preu.

Vendre per múltiples objectius: Veneu les vostres monedes per múltiples objectius. Veneu la meitat de les vostres monedes per 10.000 dòlars, per exemple, després veniu el 25% per 11.000 dòlars i la resta per 11.500 dòlars. 3Commas us permet configurar aquestes opcions automàticament.

Signals i gràfics de TradingView: 3Commas us permet veure gràfics de tipus de canvi i senyals de TradingView simultanis en una sola finestra.

3commas-smarttrade-guide

Comerç de paper: 3Commas té una funció de comerç en paper que us permet provar completament les funcions de negociació de la plataforma abans de comprar-la. Quan activeu el comerç en paper amb la subscripció gratuïta de 3 dies, obtindreu accés complet a la plataforma durant el període de prova complet.

Coberta intel·ligent: Obteniu beneficis addicionals amb moviments inesperats del mercat mitjançant la funció 3Commas Smart Cover, que us permet vendre i comprar monedes.

Bots simples i compostos: 3Commas ofereix bots simples (que us permeten executar un parell comercial) i bots compostos (que us permeten executar diversos parells comercials)

Algoritmes llargs: 3Commas pot utilitzar algoritmes llargs o curts. Amb algoritmes llargs, el bot compra una moneda amb la configuració que creeu i, a continuació, llista les comandes de venda a un preu més alt. El bot pot comprar a 10 dòlars i vendre-ho a 11 dòlars, per exemple.

Algorismes curts: 3Commas us permet implementar algoritmes curts. El robot vendrà una moneda després de crear la configuració i, a continuació, establirà una comanda de compra a un preu inferior. El bot es vendrà a 10 dòlars i, per exemple, comprarà per 9 dòlars.

Senyals de tancament d’oferta: Amb la funció de senyals de tracte de 3Commas, els robots operen segons els senyals de TradingView, inclosos els senyals RSI-7, ULT-7-14-29, TA, escalfament CQS i senyals de TradingView personalitzats..

Analitzeu i copieu els robots: Els robots de 3Commas poden analitzar el rendiment i, a continuació, visualitzar i copiar altres paràmetres de bot mitjançant 3Commas.

Creeu i personalitzeu carteres: 3Commas us permet crear carteres amb qualsevol quantitat de moneda. Podeu crear una cartera que només cotitzi 0,1 BTC, per exemple, mentre que el vostre compte principal BTC 1 estigui configurat per copiar el comerciant amb més èxit. Podeu equilibrar la vostra cartera amb certes relacions de monedes, veure els ingressos de la vostra cartera al llarg del temps i copiar i editar les relacions de monedes de la vostra cartera..

3commas-user-settings-strategy

Notificacions: 3Commas t’enviarà per rebre notificacions al navegador, a través d’una aplicació mòbil, a través de Telegram o per correu electrònic.

Mercat de senyals: 3Commas us permet comprar senyals comercials premium de Cartelsignals i Crypto Quality Signals Premium entre altres proveïdors del seu mercat.

Aplicacions per a mòbils: 3Commas té aplicacions mòbils per a iOS i Android. Les aplicacions us permeten negociar i seguir ofertes a través del vostre telèfon intel·ligent o tauleta.

Programa de referència: 3Commas dóna recompenses als usuaris que remeten altres usuaris a la plataforma. Haureu dipositat criptogràfic directament al vostre compte en funció de la quantitat de diners que les persones a qui vulgueu dipositar a 3Commas. Es tracta d’un sistema de referència de tres nivells que pot pagar fins al 50% (25% al ​​primer nivell, 15% al ​​segon nivell i 10% al tercer nivell).

Anglès i rus: 3Commas està disponible en anglès i rus.

Atenció al client les 24 hores, els 7 dies de la setmana 3Commas compta amb un equip d’atenció al client les 24 hores, els 7 dies de la setmana, disposat a afrontar qualsevol problema. Podeu posar-vos en contacte amb l’equip a través del Centre d’ajuda de 3Commas o a través de Twitter, el grup Telegram i Facebook.

Accés a l’API: Configureu i utilitzeu la funcionalitat de l’API per ajudar 3Commas a integrar-se amb la configuració existent.

3commas-bot-trading-features

Com funciona 3Commas?

una ullada a la configuració del bot de criptografia de 3commas i al seguiment del rendiment

una ullada a la configuració del bot de criptografia de 3commas i al seguiment del rendiment

3Commas està dissenyat per ser fàcil d’utilitzar per als comerciants principiants i avançats. Els usuaris principiants de criptomonedes poden iniciar un compte, connectar un intercanvi i, simplement, dedicar-se al comerç de còpia, per exemple. Els usuaris més avançats poden personalitzar les seves estratègies de negociació automàtiques de diverses maneres.

Quan configureu el vostre compte per primera vegada, personalitzareu la configuració en funció de la desviació del preu per a operacions de seguretat, del vostre benefici desitjat (el punt en què es vendrà el bot) i de les condicions que llancen una operació. Podeu triar entre bots simples (amb un parell comercial com BTC / USD) o bots compostos (amb diversos parells comercials).

Com funciona 3Commas

Després de configurar un bot, els usuaris poden començar a executar operacions llargues i curtes. Per a operacions curtes, un augment del preu de la moneda seleccionada provocarà l’execució de la venda de la criptomoneda subjacent un cop 3Commas detecti el nivell de benefici desitjat. Si es produeix una reversió del preu, es poden fer ordres de seguretat per garantir que el bot també faci compres amb un percentatge d’increment determinat.

Per a operacions llargues, el bot obrirà un nou comerç segons una de les condicions que hàgiu seleccionat. Un cop detectades aquestes condicions, el bot posa immediatament a la venda una moneda. Si augmenta el preu i s’omple la comanda, s’aconsegueix l’objectiu de beneficis. Si el preu baixa, el robot posa ordres de seguretat per sota del preu de compra en funció del percentatge de comerç de seguretat desitjat.

Configuració de 3comas

3Commas és coneguda pel seu Smart Trading, que utilitza ordres de stop loss i take profit per limitar les pèrdues i crear una xarxa de seguretat per a la vostra cartera. Podeu personalitzar aquestes funcions de Smart Trading amb comandes per comprar o vendre a un preu específic.

Suposem que utilitzeu la funció de finalització de beneficis per obtenir el màxim de guanys. Compra múltiples de BTC a 10.000 dòlars i, a continuació, estableix una comanda d’obtenció de beneficis estàndard a 11.000 dòlars. Obteniu un benefici de 1.000 dòlars per ETH. Tanmateix, si el preu de l’ETH continua augmentant per sobre dels 11.000 dòlars, la funció de beneficis posteriors us permet vendre a la part més alta d’una tendència venent a un percentatge del valor més alt. Per exemple, si definiu un ordre de beneficis final del 10% i BTC aconsegueix 12.000 dòlars abans de caure, l’ordre de venda s’activa quan el preu cau un 10% o per sota de 10.800 dòlars..

El trailing stop loss funciona de manera similar, però per limitar-ne les pèrdues. També es basa en percentatges i s’ajusta automàticament a les fluctuacions de preus. Podeu configurar ordres de stop-loss per limitar les pèrdues al 5% o al 15%, per exemple, en aquest cas el bot vendrà automàticament la vostra criptomoneda quan les pèrdues baixin d’aquesta quantitat. Amb el stop-loss final, per descomptat, el bot analitza els preus ajustats, cosa que el fa diferent d’un ordre de stop loss estàndard.

Bot de negociació de bitcoins 3commas

Una altra característica interessant de 3Commas és que podeu personalitzar la vostra cartera en funció de les relacions de monedes. Si voleu que la vostra cartera mantingui les 9 criptomonedes principals per capitalització de mercat, per exemple, podeu fer-ho. Si voleu que la vostra cartera mantingui les 100 criptomonedes principals per capitalització de mercat, també podeu fer-ho.

proveu el bot de criptografia 3commas

En general, la interfície 3Commas és senzilla per a usuaris principiants i avançats, que és una de les raons per les quals 3Commas és tan popular.

com funciona el bot 3commas

Preus de 3 comas

3Commas us permet provar la plataforma de forma gratuïta durant tres dies. L’empresa també s’ha associat amb Binance per crear una opció de subscripció gratuïta. Hi ha quatre nivells de preus de 3Commas en total, inclosos:

Binance Trader (0 dòlars)

 • Creeu un compte Binance a 3Commas i, a continuació, canvieu de franc
 • Accés al terminal comercial
 • Prendre beneficis simultanis i aturar la pèrdua
 • TradingView senyals personalitzats
 • Bots simples
 • Algoritmes curts i llargs
 • Veure i copiar bots
 • Bots compostos
 • Pagueu una comissió del 0,1% per comanda de compra o venda (no hi ha cap comissió addicional a Binance; el 0,1% és tot el que pagueu)

Inici (22 $ mensuals pagats anualment)

 • 24 dòlars al mes (pagats cada 6 mesos) o 29 dòlars al mes (pagats mensualment)
 • Accés al terminal comercial
 • Prendre beneficis simultanis i aturar la pèrdua

Avançat (37 $ mensuals pagats anualment)

 • 41 $ mensuals (pagats cada 6 mesos) o 49 $ mensuals (pagats mensualment)
 • Accés al terminal comercial
 • Prendre beneficis simultanis i aturar la pèrdua
 • TradingView senyals personalitzats
 • Bots simples
 • Algoritmes curts i llargs
 • Veure i copiar bots

Pro (75 dòlars mensuals pagats anualment)

 • 84 dòlars al mes (pagats cada 6 mesos) o 99 dòlars al mes (pagats mensualment)
 • Accés al terminal comercial
 • Prendre beneficis simultanis i aturar la pèrdua
 • TradingView senyals personalitzats
 • Bots simples
 • Algoritmes curts i llargs
 • Veure i copiar bots
 • Bots compostos
 • Bots BitMEX i ByBit

3-comas-preus-costos

Si us inscriviu a la prova gratuïta de 3 dies, obtindreu accés a una subscripció Pro (el nivell més alt, 74 $ al mes).

Com utilitzar 3Commas

Crear un compte de 3Commas és senzill. Aquí teniu el procés bàsic per registrar i configurar el vostre compte comercial per primera vegada:

Pas 1) Creeu un compte

Visiteu 3Commas.io i introduïu la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya i feu clic a Registra.

Comissions del compte 3commas

Feu clic a l’enllaç que heu rebut al correu electrònic per accedir al tauler de control de 3Commas.

començar 3comas

Pas 2) Connecteu un Exchange

Si feu servir 3Commas de forma gratuïta, només podeu connectar-vos amb Binance. No obstant això, els subscriptors de pagament poden connectar un dels 23 centres compatibles.

3commas intercanvis

Assegureu-vos que el vostre compte estigui connectat mitjançant l’accés a l’API (haureu d’iniciar sessió al vostre compte d’intercanvi per configurar l’accés a l’API). Si utilitzeu Binance, també haureu d’assegurar-vos que el vostre compte tingui BNB i que tingui activada la funció de pagament de quotes BNB.

3commas intercanvis criptogràfics

Pas 3) Trieu el tipus de bot

3Commas ofereix quatre tipus de bot, inclosos els bots curts, simples, compostos i compostos. Els robots simples fan servir només un parell de negociació, mentre que els robots compostos utilitzen diversos parells de negociació. Hi ha dotzenes de robots disponibles al tauler de control de 3Commas. Aquests són només quatre dels robots més populars en el moment d’escriure:

Tipus de bot 3commas

Pas 4) Trieu el vostre parell comercial i configureu la mida bàsica del comerç

Seleccioneu el parell de negociació que vulgueu que operi el vostre bot al menú desplegable. A continuació, establiu la mida del comerç base i indiqueu a la plataforma la quantitat de moneda preferida que voleu utilitzar durant el vostre comerç inicial.

Parells de comerç criptogràfic de 3 comas

Pas 5) Configureu els oficis de seguretat

És possible que vulgueu implementar la funció de comerç de seguretat de 3Commas, que us permet fer compres després d’un capbussament de manera controlada. Si comercieu BTC / USD, per exemple, i el preu de BTC baixa després de comprar BTC, les operacions de seguretat us permeten comprar més BTC amb la quantitat de USD establerta en la mida del comerç de seguretat..

Pas 6) Definiu el benefici objectiu

3Commas us permet configurar el benefici objectiu que voleu obtenir. Això indica al robot quan s’ha de vendre. Es basa en el percentatge: si el vostre benefici objectiu s’estableix en un 3%, el bot negociador vendrà automàticament els vostres diners quan s’assoleixi aquest import..

Pas 7) Trieu Tipus de beneficis

3Commas té dues opcions de beneficis, inclòs un percentatge del comerç base o un percentatge del volum total.

Pas 8) Definiu el màxim de negocis de seguretat

Telefoneu al robot de negociació quants negocis de seguretat pot fer abans d’aturar-vos. Aquest és el nombre màxim d’oficis de seguretat que pot realitzar el bot en cada moment.

Pas 9) Definiu la desviació del preu per als oficis de seguretat

La configuració de la desviació de preu indica al bot quan pot començar a executar operacions de seguretat. S’estableix com a percentatge. Si es posa a 3, per exemple, el bot començarà a comprar quan el preu baixi del 3% del preu comercial inicial.

Pas 10) Configureu les condicions d’inici comercial

Indiqueu al robot quan ha de realitzar el comerç inicial configurant les condicions d’inici del comerç. Podeu triar entre TradingView Signal Buy o Strong Buy, per exemple, TradingView Signal Strong Buy (manualment) o Open New Trade ASAP. En funció de les vostres opcions de personalització, el bot de negociació es configurarà per iniciar un nou comerç.

Configuració del bot 3commas

Aproximadament 3 Comas

El desenvolupament de 3Commas va començar el 2017. L’equip va tenir la motivació de llançar 3Commas perquè la majoria de les altres plataformes comercials eren manuals, no automatitzades. Volien crear un sistema que pogués generar beneficis durant tot el dia per als usuaris.

3Commas té la seva seu central a Vancouver, Canadà. L’empresa també té una oficina a Tallinn, Estònia. Membres clau de l’equip: Yuriy Sorokin (CEO), Mike Goryunov (CMO) i Egor Razumovsky (CTO).

Paraula final

La majoria dels bots comercials són difícils d’utilitzar. 3Commas, però, ha creat un bot de comerç fàcil de configurar, de personalitzar i d’utilitzar. També té un rendiment fiable en comparació amb els seus competidors de menor qualitat i és un dels robots de comerç de criptografia més populars com CryptoHopper.

3Commas es considera el bot de comerç amb més reputació disponible avui en dia, tot i que hi ha alguns sistemes de bot basats en bitcoins que innoven a l’espai. L’empresa és completament transparent sobre les seves operacions i ubicació, per exemple, i sabem exactament qui dirigeix ​​l’empresa. També agraïm el servei d’atenció al client de 3Commas, que està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant diversos mètodes de contacte.

Com hem esmentat anteriorment, hi ha riscos inherents a l’hora de negociar qualsevol criptoactiu, però, ja que molts esperen que el preu del bitcoin augmenti a causa de la reducció a la meitat entre altres factors impulsors (vegeu les prediccions de BTC) en els propers anys, pot ser intel·ligent començar amb un mètode provat sistema de negociació com 3commas per veure si podeu guanyar més bitcoins i veure com augmenta el valor en el futur.

Gràcies a funcions com la creació i el seguiment de carteres, la personalització de bot, la millor compatibilitat d’intercanvi de criptomonedes i molt més, 3Commas és una de les millors plataformes de bot de negociació disponibles avui en dia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map