Llista d’alternatives a CoinMarketCap

És essencial que els inversors i operadors en criptografia supervisin de prop el moviment de la moneda que van comprar o que pretenen comprar. CoinMarketCap és un dels llocs més populars a l’hora de controlar el mercat de criptografia, que inclou rànquings de capitalització del mercat de criptomonedes, gràfics de preus, volum d’operacions les 24 hores, informació sobre intercanvis i molts més.

Basar-se només en una plataforma centralitzada pot tenir les seves caigudes i pot contradir la filosofia bàsica en què es basaven els cryptos..

Per sort, hi ha moltes alternatives a CoinMarketCap, així que seguiu llegint el nostre article per esbrinar quins llocs de comparació de criptografia us poden ajudar en els vostres esforços comercials o d’inversió..

1. CoinCodex

CoinCodex recopila els preus de les monedes, gràfics i dades de capitalització de mercat en temps real per a més de 2.400 monedes de més de 110 borses. De manera similar a CoinMarketCap, les monedes s’organitzen segons la capitalització de mercat i, en fer clic a qualsevol moneda, podreu veure el gràfic de preus, el volum de negociació les 24 hores i el preu més recent en una llista d’intercanvis. També es pot accedir a un resum ràpid de les funcions de la moneda, juntament amb les darreres novetats sobre aquesta moneda i diverses guies i tutorials d’instruccions.

Una altra eina útil és un calendari que inclou ICO actius i futurs, que permeten als usuaris investigar detalls clau de nous projectes de criptografia que els interessen..

foto coincodex

Font: coincodex.com

2. Preus Crypto.com

Crypto.com, una de les plataformes relacionades amb criptomonedes més útils del món, també comparteix informació sobre les monedes virtuals més populars del mercat. El Secció de preus de Crypto.com, és molt fàcil d’utilitzar i proporcionarà dades dels recursos digitals més grans, inclosos el preu, el canvi de preu en les darreres 24 hores i la valoració del mercat, entre altres coses.

També tindreu la possibilitat d’intercanviar monedes digitals mitjançant l’aplicació Crypto.com. Només cal que feu clic al botó “Canvia” i podreu comprar o vendre monedes virtuals. 

Interfície de preus Crypto.com

En comparació amb altres plataformes, la solució Crypto.com Prices és molt neta. Això facilita als inversors obtenir la seva informació de forma ràpida i sense problemes. A més, si sou comerciant, tindreu la possibilitat d’obtenir informació valuosa en pocs clics. 

Finalment, a la secció superior del lloc, tindreu dades addicionals. Per exemple, podreu veure els principals motors de les darreres hores i cercar diferents monedes. 

3. CoinGecko


CoinGecko és un lloc de criptomonedes que classifica els actius digitals tenint en compte una sèrie de criteris importants. Les monedes es classifiquen segons factors com l’activitat del desenvolupador, la comunitat, la liquiditat, la capitalització de mercat i la participació pública.

foto de coingecko

Font: Revista Bitcoin

Hi ha altres mètriques significatives de criptomonedes disponibles a la plataforma, que inclou des de moviments de preus fins a gràfics. Tot seguit, aquestes dades es processen per generar una valoració global de 100.

Els entusiastes de les criptografies poden obtenir més informació sobre les monedes i les fitxes que els interessen, cosa que converteix CoinGecko en una opció viable si busqueu una alternativa de CoinMarketCap.

4. Rellotge de monedes en directe

El lloc web presenta una interfície d’usuari neta i un munt de dades criptogràfiques rellevants que us ajudaran a prendre una decisió informada abans de començar a invertir en una moneda determinada. El lloc es va llançar el 2017 i permet als espectadors seguir la fluctuació de preus, el volum de negociació, l’oferta de monedes en circulació i el límit de mercat de més de 2.000 monedes..

L ‘aspecte més notable de Rellotge de monedes en directe és el seu disseny estèticament agradable, que mostra tota la informació que necessiteu d’una manera lògica i directa. El lloc també inclou una cartera i una opció de llista de seguiment, on podeu fer un seguiment de les accions de preus en diverses monedes fiduciàries i també podeu triar quan voleu que s’actualitzin les dades del lloc.

5. OnChainFX

Tot i que alguns llocs d’aquesta llista són més minimalistes pel que fa a les dades, OnChainFX és, amb diferència, el lloc web de seguiment de criptografia més complet. Totes les funcions esperades estan disponibles en aquesta plataforma, com ara moviments de preus i volums de negociació les 24 hores, però són els detalls addicionals els que fan destacar OnChainFX.

Per exemple, si voleu obtenir més informació sobre una moneda determinada, podeu fer servir OnChainFX per determinar la quantitat total de l’oferta emesa, la seva capitalització de mercat prevista per a l’any 2050, el retorn de la inversió (ROI) marcs d’una setmana a cinc anys i detalls sobre la seva taxa d’emissions futura. Fins i tot podeu veure la quantitat de BTC que necessiteu per convertir-vos en membre del “Club Vladimir”, la qual cosa implica ser propietari de l’1% o més del subministrament total de Bitcoin.

Malauradament, la gran quantitat de tota aquesta informació pot aclaparar un nou comerciant i, actualment, el lloc només ofereix dades per a tot just 100 monedes. Si voleu veure només les monedes més populars del mercat, aquesta és una bona opció, però si voleu una selecció més àmplia, hi ha altres opcions millors.

6. CryptoCompare

CryptoCompare és un lloc creat el 2014, que ofereix preus en viu, gràfics i anàlisis de mercat a partir de 65 borses de criptografia. El lloc llista més de 1.000 monedes i fitxes i, tot i que la interfície pot no ser el disseny més intuïtiu que hem trobat, encara és bastant senzill d’utilitzar i de trobar la informació que busqueu..

Altres característiques destacables de CryptoCompare són ressenyes i guies d’instruccions, un fòrum d’usuaris, una eina de cartera i informació sobre ICOs pròxims i actius..

criptocompara

Font: CryptoCompare

7. CoinCap

CoinCap és un lloc del 2015 que té com a objectiu oferir una forma ràpida i senzilla d’accedir a les dades del mercat de criptomonedes en temps real. Tot i que la interfície del lloc sembla una mica massa plena d’informació, us permet veure límits de mercat, preus mitjans ponderats per volum, preus recents, oferta disponible i altres. Per veure el gràfic de preus històric d’una moneda, només heu de fer-hi clic.

CoinCap també permet als usuaris accedir a la seva plataforma des de dispositius mòbils mitjançant aplicacions per a sistemes iOS i Android, cosa que els permet supervisar els mercats de criptografia d’una manera còmoda i senzilla..

8. Coinlib

Coinlib és un rastrejador de preus i carteres de criptomonedes que permet accedir fàcilment a fets i estadístiques significatius per a una impressionant selecció de 4.680 monedes digitals. Si voleu cercar el preu, la capitalització de mercat, el volum de negociació o l’oferta d’una moneda, podreu trobar els detalls necessaris a Coinlib en un tres i no res.

Hi ha anàlisis exhaustives dels volums de negociació entre borses i diferents parells de divises, així com una eina de cartera, notícies del mercat, alertes de preus i un convertidor de criptomonedes..

coinlib

Font: Oracle Times

9. CoinCheckup

Establert el 2017, CoinCheckup ofereix dades bàsiques de seguiment de monedes, com ara gràfics de preus, volums de negociació i anàlisis exhaustives, per proporcionar als usuaris informació detallada sobre les monedes que pretenen comprar.

Cada moneda es classifica segons diversos factors, inclosos l’equip del projecte, el seu producte, la consciència de la comunitat, la capacitat de resposta de l’equip a les consultes i el grau d’activitat del seu desenvolupament.

L’algorisme de cada moneda també té una qualificació de cinc, i l’equip de CoinCheckup ha publicat al seu lloc web un informe detallat que explica la seva fórmula de puntuació de monedes.

10. Moneda360

Moneda360 també és un proveïdor reconegut de dades de criptomonedes. Proporcionen informació clara sobre tot l’espai criptogràfic amb el preu i la valoració de mercat de les monedes virtuals, entre altres coses. 

Una de les coses més interessants d’aquest proveïdor de dades al mercat és que, com a alternativa a CoinMarketCap, funciona d’una manera fantàstica. Ofereix als usuaris la possibilitat de veure tota la informació sobre actius digitals d’una manera molt intuïtiva en lloc de fer-ho en la forma tradicional d’una llista amb tots els preus de les monedes virtuals del mercat.. 

Coin360 és un enfocament més interessant que combinat amb un gran contingut i informació el converteix en una de les alternatives preferides a CoinMarketCap. 

11. BitInfoCharts

BitInfoCharts és una de les plataformes més populars per buscar contingut relacionat amb criptomonedes i actius digitals al mercat. Proporcionen dades sobre preus, transaccions en cadena, tarifes i molt més. 

En comparació amb altres plataformes que hem esmentat anteriorment, BitInfoCharts és ideal per tenir dades clares sobre una àmplia gamma d’indicadors. Tenen contingut precís i una interfície d’usuari molt senzilla. 

Serà molt senzill començar a obtenir informació d’aquest lloc. Podeu comparar monedes digitals, rebre dades específiques sobre la taxa de hash, entendre quins són els titulars més grans de xarxes de blockchain específiques i molt més. 

12. CoinPaprika

Aquesta plataforma serà una gran addició a la vostra llista de llocs alternatius de CoinMarketCap. CoinPaprika us oferirà una plataforma que us ajudarà a realitzar totes les anàlisis necessàries que heu de fer relacionades amb les criptomonedes i el mercat.. 

La pàgina és molt fàcil d’utilitzar i es mostraran a la pantalla principal els diferents preus i majúscules de mercat de les monedes virtuals. També tindreu un canvi en les darreres 24 hores i en les darreres 1 hora. 

CoinPaprika també us proporcionarà dades sobre ofertes inicials de monedes (ICO), intercanvis i molt més. A més, en comparació amb altres plataformes, podeu adquirir criptomonedes a través del seu lloc, cosa que facilita l’accés al mercat de criptografia.. 

13. WorldCoinIndex

Aquesta pàgina us serà molt útil per obtenir informació directa sobre Bitcoin i altres criptomonedes. Proporcionen informació sobre Bitcoin i el preu respecte a altres monedes fiduciàries com l’Euro (EUR), el ien japonès (JPY) i la lliura esterlina (GBP), entre d’altres.. 

Tan bon punt accediu a la pàgina, veureu com canvien el preu de les monedes digitals i el rendiment que han tingut les darreres 24 hores. També us proporcionaran el volum negociat de cada actiu específic i la capitalització borsària d’aquestes monedes. 

WorldCoinIndex també ofereix estadístiques, dades de mercat, informació d’intercanvi, notícies i recursos. Això augmentarà les vostres possibilitats per obtenir informació més detallada sobre els actius digitals.

14. Messari Crypto

Messari Crypto és una bona manera d’obtenir informació actualitzada sobre el mercat i també seria una bona opció per utilitzar-lo com a lloc alternatiu de CoinMarketCap. Proporcionen informació sobre cada criptomoneda, inclosos Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) i Litecoin (LTC), entre d’altres.. 

Els usuaris tindran la possibilitat d’utilitzar més informació, inclosa la mètrica en cadena, el rànquing de monedes de prova d’aposta, el límit de mercat diluït i l’activitat del desenvolupador per projecte. Aquesta és una excel·lent manera de tenir una visió clara del que passa als mercats i de com reaccionar-hi. 

A més, també ofereixen altres serveis, inclosos els informes d’intel·ligència del mercat de dades que s’han lliurat a analistes, inversors i professionals que necessiten informació criptogràfica precisa i clara periòdicament.. 

15. Rellotge de monedes en directe

Una altra plataforma popular per seguir el mercat de les criptomonedes és Rellotge de monedes en directe. Tan bon punt accediu al lloc, veureu diversos gràfics que us permetrien obtenir informació privilegiada sobre com es comporten les criptomonedes i com poden evolucionar al llarg del temps.. 

Ofereixen una columna de preus seguida de capitalització borsària, volum en les darreres 24 hores, liquiditat, variació de preu en 1 i 24 hores i profunditat del mercat. A més, hi ha un gràfic setmanal a la part dreta de la pantalla amb la fluctuació del preu de cada cripta que apareix al lloc durant els darrers 7 dies.. 

Live Coin Watch també ofereix widgets, notícies, dades sobre intercanvis i molt més. 

16. CoinRateCap 

Es diu l’últim agregador de criptomonedes que podria funcionar com una alternativa de CoinMarketCap CoinRateCap. Aquesta plataforma és molt senzilla d’utilitzar i és molt fàcil d’utilitzar en comparació amb altres llocs que inclouen molta informació. 

Tenen la informació de preus tradicionals per a cada actiu digital i el seu valor de mercat respectiu. A més, també informen sobre el volum de 24 hores i el comportament del preu de cada moneda virtual en les darreres 1 hora, 24 hores i 7 dies.. 

A més, ofereixen als usuaris la possibilitat de comprar i vendre criptomonedes mitjançant un botó que s’ha incrustat a la seva plataforma. En pocs segons, els comerciants i els entusiastes poden començar fàcilment a adquirir actius digitals.

Conclusió

Si sou un entusiasta de la criptografia o inversor que busqueu diversos llocs de seguiment per ajudar-vos a seleccionar una moneda nova per a la vostra cartera, aquesta llista conté algunes alternatives excel·lents a la plataforma de CoinMarketCap.

Cole és un escriptor independent dedicat a la criptomoneda i a les tecnologies emergents. Articles anteriors sobre Masternodes s’han publicat a llocs web de criptografia líders i s’han citat a White papers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map