The PIT Exchange de Blockchain.com: Guia de revisió de l’usuari

La revisió de The-Pit-blockchain

Guia completa de l’usuari sobre la nova plataforma de negociació d’intercanvi de criptomonedes Blockchain.com anomenada The PIT.

Com utilitzar, canviar i unir-se a l’intercanvi Pit Blockchain.com

El PIT és una nova “plataforma de comerç criptogràfic de nivell institucional” llançada per Blockchain l’estiu de 2019 després d’un any en desenvolupament invisible per un equip que inclou membres de la NYSE, TD Ameritrade i Google.

Característiques

 • Motor de concordança propietari i plataforma de negociació
 • Desenvolupat en secret durant tot el 2018 per al llançament beta del juliol del 2019
 • “Xifratge de nivell militar”

Mètodes de dipòsit

 • Transferència bancària (EUR, USD i GBP)
 • Dipòsits criptogràfics (BTC, ETH, BCH, LTC, USDT i PAX)
 • SEPA (EUR)

Pros

 • Disponible per a ordinadors, iOS o Android
 • Comerços més ràpids de la indústria
 • Connexió directa a Blockchain Wallet

Contres

 • Un nombre limitat de parells comercials al llançament
 • Encara cobra comissions del fabricant (0,02%) i comissions de comprador (0,05%) quan es negocia més de 1.000 milions de dòlars mensuals

Introducció

Blockchain va anunciar un intercanvi de criptomonedes anomenat The PIT el juliol de 2019. L’intercanvi va tenir una estrella des del principi: el vídeo introductori que anunciava el llançament de l’intercanvi presentava William Shatner. L’intercanvi també es va desenvolupar en col·laboració amb experts de NYSE, TD Ameritrade, Goldman Sachs, UBS, Google, Interactive Brokers i Revolut. Amb el suport d’aquests socis de gamma alta, Blockchain afirma que el PIT és l’intercanvi de criptografia més ràpid del món actual.     l'intercanvi de cadenes de blocs

Blockchain també ha dissenyat el seu comerç criptogràfic per a inversors tant institucionals com minoristes. És una “plataforma de comerç criptogràfic de nivell institucional”, cosa que significa que és prou bona per a inversors institucionals, però també és adequada per a inversors minoristes ordinaris.

Tot sona bé, però The PIT compleix les elevades afirmacions de Blockchain?

Bé, el PIT realment sembla ser l’intercanvi de criptomonedes més ràpid del món, ja que Blockchain afirma que els usuaris poden canviar 40 microsegons, cosa que significa que qualsevol comerciant de criptoactius pot fer milions de comandes cada segon. La plataforma va ser dissenyada per l’ex arquitecte en cap de la Borsa de Nova York. També es troba a Equinix LD4, un centre de dades comercials de baixa latència. El PIT anomena el seu motor coincident “Mercuri”. Cap altre motor coincident no pot processar operacions més ràpidament que The PIT’s Mercury.

Una altra característica intel·ligent de The PIT és la seva integració amb el popular Blockchain Wallet. En connectar una cartera Blockchain a The PIT, els comerciants poden moure ràpidament les criptomonedes de l’intercanvi al seu propi emmagatzematge segur..

blockchain-the-pit-exchange

El PIT també té moltes coses sobre la seva liquiditat. Per assegurar una forta liquiditat, Blockchain s’ha associat amb “creadors de mercats mundials” per permetre als comerciants negociar entre qualsevol parell de negociació en qualsevol moment. Avui, hi ha 26 parells comercials llistats a l’intercanvi, inclosos els parells de criptografia a criptografia i criptografia a criptografia..

El PIT té molta potència sota el capó, però la interfície d’usuari continua essent senzilla i fàcil d’utilitzar per a tothom. Els comerciants avançats poden personalitzar el tauler per satisfer les seves necessitats úniques, mentre que els comerciants principiants trobaran una plataforma accessible i fàcil d’utilitzar que s’adapti a les seves necessitats.

Característiques clau

Les funcions clau de The PIT inclouen:

Motor de coincidència més ràpid: El PIT afirma tenir el motor de concordança més ràpid de la indústria i veiem pocs motius per dubtar d’aquesta afirmació. Els comerciants poden fer milions de comandes cada segon i cada operació es completa en 40 microsegons.

26 parells comercials: Al llançament, The PIT admet 26 parells comercials. El PIT l’anomena de manera optimista a aquesta “zona Goldilocks” dels parells de negociació. No són massa pocs i no són massa: és només el número adequat.

Bon suport de la xarxa bancària global: El PIT ofereix diverses opcions de dipòsit fàcils gràcies a les connexions directes a la xarxa bancària mundial. Podeu ingressar fàcilment USD, EUR i GBP mitjançant transferència bancària. Els dipòsits criptogràfics també estan disponibles a BTC, ETH, USDT i PAX.

Operat des del centre de dades de baixa latència: El motor de coincidència del PIT ja és ràpid, però per fer-lo encara més ràpid, s’executa des del mític centre de dades Quinix LD4, descrit com un dels centres de dades més ràpids i fiables del món..

Seguretat de grau militar: El PIT afirma oferir seguretat de nivell militar adequada per a institucions que busquen la màxima protecció.

Integració de la cartera Blockchain: El PIT s’integra perfectament amb Blockchain Wallet, el popular programari de monedes criptogràfiques fabricat per Blockchain, mitjançant la nova API Blockchain Connect. Qualsevol fons que tingueu al vostre compte a The PIT es pot transferir instantàniament a la vostra cartera Blockchain per tornar-vos a custodiar completament les vostres claus privades..

Apte per a inversors principiants i avançats: El PIT és una plataforma de nivell institucional, tot i que encara intenta atendre els inversors minoristes. Podeu personalitzar el tauler o deixar-lo tal qual.

Desenvolupat en secret amb líders de la indústria: El PIT té una de les històries d’origen més interessants d’intercanvis importants. L’intercanvi va ser desenvolupat en secret per un equip secret durant el 2018. L’equip incloïa experts de NYSE, TD Ameritrade, Google i altres organitzacions líders..

Encara a la versió beta: Després de llançar-se al juliol de 2019, The PIT encara està oficialment en versió beta (a partir d’octubre de 2019).

Tarifes competitives: Les comissions de negociació del PIT són raonables en comparació amb altres proveïdors regulats. Si cotitzeu menys de 100.000 dòlars mensuals, pagareu un 0,24% en comissions d’adquisició i un 0,14% en comissions per a fabricants. Les taxes continuen baixant d’aquí. Si aquests números semblen estranyament específics, hi ha un motiu: les taxes de PIT són un 0,01% més baixes que Coinbase Pro.

Gràfics de TradingView integrats: Gràcies a la integració amb TradingView, The PIT us permet personalitzar els gràfics amb centenars d’estudis tècnics i dibuixos. Trieu entre canelobres i fibonaccis per crear la vostra pròpia lent personalitzada als mercats de criptografia.

Disponible en més de 200 països: A diferència d’altres borses altament regulades, The PIT està disponible pràcticament a tot el món. Podeu inscriure-us a The PIT de més de 200 països.

Les monedes i els parells PIT

El PIT ofereix 26 parells de negociació al llançament. Ho anomenen “la zona Goldilocks” de parells comercials perquè hi ha el nombre correcte de parells. Hi ha parells USD (BTC / USD, ETH / USD, BCH / USD, LTC / USD, PAX / USD, USDT / USD i XLM / USD), parells EUR (BTC / EUR, ETH / EUR, BCH / EUR, LTC / EUR, USDT / EUR, PAX / EUR i XLM / EUR), parells GBP (BTC / GBP), parells BTC (ETH / BTC, LTC / BTC, BCH / BTC i XLM / BTC), parells ETH ( Parells BCH / ETH i LTC / ETH), USDT (BTC / USDT, ETH / USDT, BCH / USDT i LTC / USDT) i parells PAX (BTC / PAX, ETH / PAX, BCH / PAX, LTC / PAX, i XLM / PAX).

Els mètodes de retirada i dipòsit amb suport de PIT

El PIT admet dipòsits en moneda fiduciària mitjançant transferència bancària en USD, GBP i EUR. També podeu dipositar qualsevol de les criptomonedes admeses a la plataforma, incloses BTC, ETH, USDT i PAX.

El procés de registre i inici de sessió PIT

El PIT accepta usuaris de més de 200 països de tot el món. Mentre no estigueu en un país sancionat (com Corea del Nord), no hauríeu de tenir cap problema per registrar-vos a The PIT. El procés d’inscripció és senzill i similar a qualsevol altre intercanvi criptogràfic. Podeu completar el registre en 3 minuts i, a continuació, ingressar fons a l’instant.

El PIT Trading

El PIT ofereix una interfície de negociació única en comparació amb altres borses importants. En lloc del text minúscul i de les gràfiques d’altres intercanvis, el PIT té el seu propi disseny únic. Utilitza els colors eficaçment per mostrar els moviments del mercat. La pantalla principal de negociació mostra el gràfic dels moviments de preus de Bitcoin, mentre que també podeu veure el llibre de comandes, la finestra de compra / venda i una llista d’articles de notícies recents sobre Bitcoin a la part inferior. És una interfície ben dissenyada i es pot dir que és una plataforma propietària creada des de la base per ser diferent d’altres intercanvis.

Els honoraris PIT

El PIT té una estructura de quotes competitiva que és similar a altres borses regulades com Gemini, Binance, Coinbase i Kraken (tot i que el PIT ha tingut un preu intel·ligent de les seves comissions entre un 0,01 i un 0,02% més baixos que els seus principals competidors).

 • Tarifa del fabricant: 0,14% (de 0 a 99.999,99 dòlars mensuals) a 0,02% (més d’1 mil milions de dòlars mensuals)
 • Comissió de Taker: 0,24% (de 0 a 99.999,99 dòlars mensuals) a 0,05% (més d’1 mil milions de dòlars mensuals)
 • Comissió de dipòsit SEPA: 0 $
 • Comissió de retirada SEPA: 0 $ (mínim 50 EUR)
 • Dipòsit de cable en USD: Gratuït
 • Retirada de cable USD: 10 dòlars (nacionals) o 30 dòlars (estrangers)

També hi ha un import mínim de retir de 5.000 dòlars per a retirades de cablejat estranger (no és mínim per a retirades de cable nacional). Es considera estranger un abonament bancari si el banc de destinació es troba fora dels Estats Units.

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de PIT

El PIT es va llançar al juliol del 2019. Fins ara s’ha realitzat una navegació fluida per a l’intercanvi de criptografia “de seguretat militar”. El PIT no ha patit infraccions de seguretat ni filtracions de dades importants, divulgades públicament, ni l’intercanvi ha baixat durant un període de temps significatiu.

La facilitat d’ús PIT

El PIT és sorprenentment fàcil d’utilitzar. Si els aparadors comercials dels intercanvis de criptografia convencionals us semblen intimidatoris, és possible que l’aparició de The PIT per a principiants sigui l’adequada. El text és en negreta i gran i la interfície d’usuari no us aclapara amb colors, números o botons. És senzill, però es pot personalitzar per ser més avançat.

La confiança i privadesa de PIT

Normalment, és difícil confiar en un nou intercanvi de criptografia. El PIT, però, ha estat desenvolupat per experts de TD Ameritrade, Google i NYSE, entre altres organitzacions importants. El desenvolupador de l’intercanvi, Blockchain, també és membre de llarga data de la comunitat criptogràfica, responsable de generar uns 40 milions de carteres Blockchain fins ara. El PIT té la seu central a Luxemburg.

El servei d’atenció al client PIT

El PIT té un centre de suport amb el qual podeu contactar mitjançant un formulari en línia. Només cal que envieu una sol·licitud i obteniu una resposta en un termini d’1 a 2 dies laborables. En general, el servei al client de The PIT es revisa bé en línia.

La Guia de l’usuari de PIT: Com configurar i utilitzar el PIT

Registrar-se a The PIT i utilitzar l’intercanvi per primera vegada és bastant senzill. Seguiu aquests passos per fer el vostre primer comerç.

1. Inscriviu-vos

Visiteu la pàgina principal i feu clic a “Inici de sessió” o “Registre” a l’extrem superior dret de la pantalla.

Introduïu el vostre nom, adreça de correu electrònic i contrasenya al formulari.sign-up-blockchain-com-the-pit

2. Verificació

El PIT us enviarà un correu electrònic de verificació. Feu clic a l’enllaç del missatge per confirmar la vostra adreça de correu electrònic. El vostre compte s’obrirà.

thepit-blockchain-authenticationla-cartera-blockchain-pit

el correu electrònic de la cadena de blocs

blockchain-the-pit-account

la seguretat de l'intercanvi de fossesel-pit-verfiication

3. Autenticació de dos factors

El PIT us obliga a configurar l’autenticació de dos factors (2FA) mitjançant l’aplicació Google Authenticator. 2FA és obligatori a The PIT abans de poder ingressar fons.

blockchain-the-pit-exchange-2fa

Després de configurar l’aplicació en un dispositiu mòbil, podreu generar una contrasenya que canviarà cada 30 segons. Heu d’introduir aquest codi cada vegada que intenteu iniciar la sessió al vostre compte o retirar fons.

A continuació, haureu de completar la verificació KYC / AML. Tots els usuaris han de ser com a mínim Silver Tier KYC per operar a The PIT. Heu d’indicar un nom legal, un correu electrònic verificat, la data de naixement i l’adreça.

Per actualitzar a la verificació KYC Gold Tier, haureu de proporcionar una foto d’un document d’identitat amb foto emès pel govern juntament amb una foto vostra. La verificació KYC Gold Tier permet obtenir quantitats comercials més altes i més funcions.

4. Forma de pagament

Després de completar la verificació, podeu finançar el vostre compte amb criptomoneda (BTC, ETH, PAX o USDT), transferència bancària (USD del banc nord-americà o estranger) o SEPA (per a dipòsits en EUR).

dipòsits de blockchain-pit

Feu clic a Diposa ara a l’extrem superior dret per fer un ingrés. Si no heu completat la verificació 2FA, haureu de fer-ho en aquest moment.

5. Criptomoneda comercial

Un cop s’hagin dipositat els diners al vostre compte a The PIT i hagueu realitzat almenys la verificació KYC de Silver Tier, podeu començar a negociar criptomoneda. Hi ha 26 parells disponibles a The PIT. Entrar a comerços és fàcil. Introduïu l’import que voleu comprar o vendre en BTC o USD i, a continuació, trieu entre un mercat o un tipus de comanda límit.

la criptomoneda de negociació de pit

6. Retirada

Podeu retirar diners en qualsevol moment mitjançant transferència bancària (comissió de 10 dòlars), SEPA (gratuïta) o criptogràfica (gratuïta amb tarifa de xarxa estàndard).

Paraula final

El PIT és un nou intercanvi amb una actitud descarada. Està construït des de la base com a plataforma propietària, per això sembla actualment diferent a qualsevol altre intercanvi a Internet. També és l’intercanvi més ràpid del mercat actual, cosa que permet als comerciants completar milions d’operacions cada segon.

Tècnicament, The PIT encara està en mode beta (a partir d’octubre de 2019) després del llançament al juliol. L’intercanvi, però, funciona bé. Gràcies a la col·laboració de The PIT amb un grup de liquiditat, la liquiditat no és un problema per a la plataforma dels 26 parells negociables.

Si busqueu un intercanvi ràpid, segur i altament regulat disponible a més de 200 països de tot el món, llavors PIT és una de les millors opcions que desenvolupa l’equip de Blockchain en col·laboració amb algunes de les ments líders del món. espai tecnològic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me