Poloniex Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

revisió de poloniex

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Poloniex Crypto Exchange

Poloniex és un dels intercanvis de criptomonedes més coneguts i populars del món. Continua llegint per descobrir tot el que necessites saber sobre Poloniex i com utilitzar-lo.

Característiques

 • Intercanvi de criptomonedes amb seu a EUA disponible a tot el món
 • Comissions de negociació raonables del 0,15% al ​​0,25%
 • No es requereix cap verificació si es retira menys de 2.000 dòlars al dia

Mètodes de dipòsit

 • Crypto
 • Fiat
 • Targetes de crèdit / dèbit
 • Transferències bancàries

Pros

 • Ben regulat
 • Amb el suport de Circle (una empresa amb el suport de Goldman Sachs)
 • Més de 100 criptomonedes

Contres

 • Els dipòsits de crèdit / dèbit no estan disponibles per a tots els usuaris
 • Queixes sobre un mal servei al client

Introducció

Poloniex és un intercanvi de criptomonedes amb seu als Estats Units llançat el 2014 per Tristan D’Agosta. La borsa està registrada oficialment a l’estat de Delaware. El 2018, Poloniex va ser adquirida per Circle, una plataforma de criptografia recolzada per Goldman Sachs. Des de l’adquisició, Poloniex ha avançat cada vegada més cap a convertir-se en un intercanvi millor regulat. Poloniex s’ha registrat a la SEC i FINRA com a intermediari / distribuïdor, per exemple, i té previst expandir-se al mercat asiàtic..

què és l'intercanvi poloniex

La majoria de la gent coneix Poloniex per tenir un alt volum de negociació d’altcoins. L’intercanvi és una de les principals plataformes més líquides disponibles avui en dia. Totes les criptomonedes principals estan ben representades amb diversos parells de negociació, però també hi trobareu moltes criptomonedes més petites i altcoins menys coneguts amb un volum de negociació decent.

borsa de comerç poloniex

Poloniex s’adreça tant a operadors de criptografia nous com avançats. La interfície pot resultar una mica descoratjadora per a algú nou a la criptomoneda. Tanmateix, qualsevol persona que tingui familiaritat bàsica amb les plataformes d’intercanvi no tindrà problemes per navegar per Poloniex.

És important tenir en compte que Poloniex només tracta de criptomonedes i que a la plataforma no apareixen parells de divises fiat. Poloniex ha començat recentment a acceptar dipòsits en moneda fiduciària (mitjançant transferències bancàries i targetes de dèbit / crèdit), tot i que la vostra moneda fiduciària es canviarà per moneda estable (USDT o USDC) després de dipositar.

Poloniex és particularment popular entre els operadors de dia o els operadors de gran volum a causa de la seva forta liquiditat. El comerç de marges també està disponible gràcies a la plataforma de préstecs de marge peer-to-peer de Poloniex.

A partir de 2019, Poloniex compta amb aproximadament 100 parells comercials. Tot i que Poloniex no accepta dipòsits de divises ni retirades de divises, l’intercanvi té diversos parells USD Tether (USDT).

Poloniex també ha introduït recentment aplicacions mòbils per a iOS i Android. Les aplicacions per a mòbils us permeten negociar criptomonedes des de qualsevol lloc. Podeu accedir a tota la gamma de funcions de Poloniex des del vostre dispositiu mòbil.

Una de les funcions més notables quan inicieu la sessió a Poloniex és la seva àmplia gamma d’eines i gràfics d’anàlisi de dades. La interfície principal de Poloniex sembla el que veuria un operador professional. Teniu accés instantani a diversos tipus de comandes (compra, limitació i venda), diverses visualitzacions de gràfics i línies de temps, un llibre de comandes del mercat i feed de notícies recents, entre altres funcions. Tot està disponible des d’una còmoda interfície comercial.

Molts comerciants avançats també apreciaran les dotzenes d’indicadors disponibles. Analitzeu els mercats basant-vos en tot tipus d’indicadors, des de les bandes bàsiques de Bollinger fins a indicadors més avançats com el Commodity Channel Index, EMA Cross i Fisher Transform, entre molts altres. Les eines de gràfics de Poloniex funcionen amb TradingView.

Pel que fa a la qüestió tècnica, Poloniex executa la majoria de codis d’interfície comercial al costat del client. Tot el codi Poloniex és de codi obert i qualsevol persona és lliure de comprovar el codi per verificar el funcionament de Poloniex. Poloniex també posa a disposició dels desenvolupadors una API, cosa que facilita la integració de Poloniex a la vostra configuració diària de negociació.


En general, Poloniex és popular entre els comerciants intermedis i avançats. L’intercanvi admet estratègies i eines comercials més avançades i hi ha més de 100 parells de criptomonedes disponibles en quatre mercats principals (BTC, ETH, USDC i USDT).

Característiques clau

Les funcions clau de Poloniex inclouen:

Assegurat: Poloniex té cobertura d’assegurança per als actius criptogràfics emmagatzemats a la seva plataforma.

Més de 60 criptomonedes: Poloniex admet més de 60 criptomonedes i estables i més de 100 parells de criptomonedes.

Ara admet targetes i comptes bancaris: Durant la major part de la seva història, Poloniex no admetia les opcions tradicionals de dipòsit en moneda fiduciària, com ara targetes i comptes bancaris. Tanmateix, des que va ser adquirit per Circle, Poloniex ha tingut un millor suport per a targetes i comptes bancaris.

Apalancament: Poloniex admet el comerç de marges en una àmplia gamma de parells, cosa que us permet aprofitar el comerç per obtenir rendiments més grans.

API ràpides: Poloniex us permet executar algoritmes intel·ligents i estratègies de negociació de bot proporcionant als comerciants accés complet a l’API, cosa que facilita la integració de Poloniex a la vostra configuració comercial actual..

Aplicacions mòbils per a iOS i Android: Poloniex ha llançat recentment aplicacions mòbils per a iOS i Android.

avantatges de poloniex

Intercanvi descentralitzat (DEX): Poloniex ha llançat recentment un intercanvi descentralitzat anomenat Poloni DEX. L’intercanvi us permet negociar TRON (TRX) sense comissions de negociació. El volum és més petit que l’intercanvi complet de Poloniex, però podeu canviar dotzenes de parells TRX en un entorn de negociació descentralitzat i sense comissions. Poloniex va adquirir una borsa anomenada TRXMarket el novembre de 2019 i la va canviar a Poloni DEX.

funcions d'intercanvi poloniex

Comerç sense verificació: Els usuaris poden negociar sense penjar identificadors ni completar la verificació KYC / AML. La verificació de primer nivell us permet operar a Poloniex, tot i que només podeu retirar un màxim de 2.000 dòlars al dia.

Negociació del client: El codi de la interfície comercial de Poloniex s’executa al costat del client.

Codi obert: Tot el codi comercial Poloniex és de codi obert i està disponible per als comerciants.

Disponible a tot el món: Poloniex està disponible a qualsevol part del món, tret dels països sancionats.

Múltiples opcions de gràfics: Poloniex disposa d’extenses eines de gràfics disponibles i és fàcil personalitzar-los com vulgueu. Vegeu gràfics en diferents intervals de temps, com ara 6, 24 o 48 hores, per exemple.

Notificacions automàtiques per canvis de preus: Configureu notificacions automàtiques al dispositiu mòbil per rebre alertes sobre canvis de preus.

Indicadors avançats: Les eines de gràfics de Poloniex admeten una àmplia gamma d’indicadors, inclosos des d’indicadors de mitjana mòbil d’Aroon i Arnaud Legoux fins a indicadors Williams% R i Zig Zag. Per als comerciants que busquen eines de gràfics més avançades, Poloniex pot ser la millor aposta. Tots els indicadors i gràfics tècnics són alimentats per TradingView.

com funciona poloniex

Dipòsits de crèdit i dèbit: Alguns usuaris verificats poden ingressar diners a la plataforma mitjançant targetes de crèdit o dèbit.

Transferències bancàries: Poloniex admet dipòsits i retirades de transferències bancàries gratuïtes, cosa que us permet dipositar moneda fiduciària a la plataforma. La vostra moneda fiduciària es transferirà a una de les dues moneda estable que admet Poloniex (USDC o USDT).

Algunes funcions no disponibles als Estats Units: Poloniex compleix la normativa nord-americana i això significa que els operadors nord-americans de Poloniex s’enfronten a requisits particularment estrictes. Alguns actius criptogràfics no estan disponibles per als operadors nord-americans, per exemple (DCR, BCN i ARDR, entre d’altres), i és possible que els operadors nord-americans hagin de completar la verificació addicional abans de negociar.

Monedes i parells de Poloniex

Poloniex admet més de 60 criptomonedes i més de 100 parells de negociació de criptomonedes. Els parells es divideixen en quatre mercats, inclosos BTC, USDC, ETH i USDT. Totes les criptomonedes principals apareixen a la plataforma, inclosos BTC, ETH, XRP, LTC, XMR, BCHABC, BCHSV, ETC, ZEC, DGB, EOS i altres. També trobareu criptomonedes menys conegudes com Primecoin (XPM), Livepeer (LPT), MaidSafeCoin (MAID) i Numeraire (NMR), entre d’altres..

Poloniex Mètodes de retirada i dipòsit admesos

Durant la major part de la seva història, Poloniex només admetia dipòsits i retirades de criptomonedes. El 2019, però, Poloniex va començar a acceptar dipòsits i retirades mitjançant transferències bancàries i targetes. Gràcies a l’adquisició de Poloniex per part de Circle, podeu dipositar i retirar diners a la plataforma de més maneres que mai. Si dipositeu moneda fiduciària a Poloniex, es transferirà a USDC o USDT stablecoin. Poloniex no emmagatzema tècnicament la vostra moneda fiat com a moneda fiduciària.

Procés de registre i inici de sessió de Poloniex

Poloniex té un procés de registre i inici de sessió senzill, similar a qualsevol canvi regulat. Podeu registrar un compte i començar a operar avui només introduint la vostra adreça de correu electrònic i el vostre país. Segons el vostre país, és possible que pugueu començar a cotitzar a Poloniex immediatament. O bé, Poloniex pot requerir que completeu una verificació addicional.

Poloniex té un procés de verificació igual de senzill. La verificació de primer nivell requereix simplement que confirmeu la vostra adreça electrònica i el vostre país de residència. Al primer nivell, els residents de molts països poden negociar a Poloniex, però només poden retirar 2.000 dòlars diaris. La verificació del segon nivell requereix la vostra adreça física, adreça postal, data de naixement, passaport i número de telèfon, inclosa la càrrega del vostre DNI o fotos del passaport. Un cop aprovat per al segon nivell, els límits de dipòsit i retirada s’incrementaran a 25.000 dòlars.

Poloniex Trading

La plataforma de negociació Poloniex és similar a la plataforma de negociació de qualsevol intercanvi de criptomonedes. La pàgina principal de negociació inclou un gràfic i un llibre de comandes. Veureu diversos tipus de comandes (inclosos els quadres de compra, límit i venda) a la part inferior de la pàgina. Introduïu l’import que voleu canviar i, a continuació, executeu-lo. Això és.

Tarifes Poloniex

Poloniex cobra comissions comercials similars a la majoria de les borses regulades. La majoria dels operadors (menys de 600 BTC de volum de negociació al mes) pagaran una comissió de fabricant del 0,15% i una comissió de cobrament del 0,25%. Al nivell de negociació més alt (més de 120.000 BTC de volum de negociació al mes), pagareu comissions de comprador del 0% i comissions del fabricant del 0,05%. El volum de negociació es basa en una mitjana final de 30 dies.

Tarifes Poloniex

Poloniex de tant en tant reduirà les seves comissions de negociació. A partir del 2019, per exemple, Poloniex no cobra comissions de negociació fins a finals d’any.

comissions de negociació poloniex

Poloniex no cobra cap dipòsit ni cap comissió de retirada dels cables bancaris. Tanmateix, si es rebutja la transferència bancària i s’ha de retornar (per exemple, per falta de números de referència faltats o mal escrits o per sobrepassar el límit de dipòsit), Poloniex cobrarà una comissió de 50 $.

poloniex costa

Poloniex no cobra cap comissió per dipòsits o retirades de criptomonedes. Tanmateix, pagareu una tarifa de xarxa quan retireu la criptomoneda (és a dir, la tarifa del miner necessària per a totes les transaccions de bitcoins).

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Poloniex

Poloniex va tenir un hack significatiu el 2014, que va ser el primer any de la seva existència. Poloniex va perdre el 12,3% de tots els seus bitcoins durant el hack. Després del pirateig, Poloniex va retornar als usuaris afectats una devolució completa.

Com la majoria d’intercanvis de criptografia, Poloniex admet l’autenticació de dos factors per obtenir més seguretat al compte.

Facilitat d’ús

Poloniex és senzill d’utilitzar per a qualsevol persona que hagi utilitzat altres intercanvis criptogràfics i conegui les interfícies bàsiques de gràfics. Tot i això, si sou un principiant complet a l’espai criptogràfic, la interfície de Poloniex pot semblar aclaparadora. Per defecte, es mostra molta informació a la pantalla de negociació i és fàcil d’aclaparar-se. Per això, Poloniex és més adequat per a operadors de criptografia intermedis o avançats.

Confiança i privadesa

Poloniex afirma mantenir la majoria dels dipòsits dels clients en un dipòsit frigorífic amb aire buit. Els únics fons que es mantenen en línia són els necessaris per a la negociació activa diària. Poloniex també afirma tenir programes d’auditoria que s’executen 24/7/365. Si aquests programes d’auditoria detecten alguna cosa sospitosa, l’activitat es bloqueja abans que es converteixi en un problema. Per descomptat, aquests processos són similars al que veiem en altres intercanvis.

Poloniex es va enfrontar a una mica de calor per canviar els seus termes d’ús a l’agost del 2017 després de la forquilla dura de bitcoin que va crear BCH. Poloniex va canviar les seves condicions d’ús per evitar que els usuaris portessin Poloniex als tribunals per qualsevol motiu o que participessin en demandes col·lectives, per exemple.

Servei d’atenció al client

Un dels pocs inconvenients notables de Poloniex és el seu servei d’atenció al client. Podeu trobar un nombre de queixes més alt que la mitjana sobre l’atenció al client de Poloniex en línia. Els usuaris es queixen dels llargs temps de resposta, per exemple, i de la mala resolució de les queixes sobre fons que falten. Aquestes queixes es poden trobar amb qualsevol intercanvi, tot i que semblen una mica més freqüents amb Poloniex.

atenció al client de poloniex

Guia de l’usuari de Poloniex: Com configurar i utilitzar Poloniex

Poloniex té un procés d’inscripció senzill i el registre està obert a pràcticament qualsevol persona del món (excepte aquells dels països sancionats). A continuació s’explica com configurar i utilitzar Poloniex per primera vegada.

1. Inscriviu-vos

Inscriviu-vos a Poloniex introduint el vostre nom, adreça electrònica, país de residència, data de naixement i contrasenya.

inscriu-te a poloniex

2. Verificació

Verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic fent clic a l’enllaç enviat per Poloniex:

verificació de poloniex

A continuació, completeu el procés de verificació per començar a operar (obligatori en alguns països, però no en altres). Per completar la verificació, haureu d’introduir la vostra adreça verificada i, a continuació, penjar el vostre document d’identitat amb foto emès pel govern (com ara un permís de conduir, un DNI o un passaport).

perfil d'intercanvi poloniex

seguretat de la identitat poloniex

seguretat comercial de poloniex

3. Autenticació de dos factors

Poloniex admet la verificació de dos factors. Poloniex utilitza Google Authenticator per a 2FA.

autenticació poloniex

Poloniex també té una clau de 16 dígits i un codi QR que podeu utilitzar per recuperar el vostre compte. Aquest codi canviarà cada vegada que activeu 2FA. Poloniex recomana escriure o imprimir una còpia de la clau de 16 dígits i col·locar-la en un lloc segur. Necessitareu aquesta clau de recuperació si el telèfon (utilitzat per a 2FA) es perd, es roba o s’esborra.

4. Forma de pagament

Podeu dipositar fons a Poloniex utilitzant qualsevol de les 60 criptomonedes admeses a la plataforma.

forma de pagament poloniex

Com a alternativa, podeu dipositar fons mitjançant transferència bancària. O bé, si sou un usuari verificat, podeu fer servir una targeta de dèbit o de crèdit per ingressar fons.

5. Criptomoneda comercial

Un cop hi hagi fons al vostre compte, podeu fer una operació. Fer un comerç a Poloniex és senzill. Només cal que escolliu el parell de criptomonedes que desitgeu i, a continuació, seleccioneu l’opció de compra, venda o límit de comerç a la part inferior de la pantalla. Executeu el comerç quan estigueu a punt. Això és.

poloniex trading cryptocurrency

6. Retirada

Podeu retirar fons de Poloniex en qualsevol moment. Les retirades de transferències bancàries són gratuïtes. Les retirades de criptomonedes també són gratuïtes, tot i que pagareu una tarifa de xarxa.

Paraula final

Fundada el 2014, Poloniex és un intercanvi de criptomonedes de llarga durada que s’ha consolidat durant molts anys en el negoci. L’intercanvi té una estructura de quotes competitiva, un sistema de negociació avançat, el comerç de marges i altres funcions que agradaran als operadors intermedis i avançats.

Poloniex no és l’intercanvi més adequat per a principiants disponible avui en dia i hi ha algunes queixes sobre el servei al client de Poloniex. En general, però, Poloniex és un dels intercanvis de criptografia més populars del món per una raó.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map