Paxful Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

revisió de l’intercanvi tranquil

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Paxful Crypto Exchange

Paxful és un mercat en línia on compradors i venedors poden reunir-se per negociar bitcoins. És similar a LocalBitcoins, que ofereix un ventall d’opcions de pagament que no es troben a les borses tradicionals.

Característiques

 • Comprar criptografia amb PayPal, targetes de crèdit o dèbit, o fins i tot targetes regal Starbucks
 • Mercat bitcoin de peer-to-peer que connecta compradors i venedors
 • Més de 300 maneres de pagar bitcoin

Mètodes de dipòsit

 • Transferències bancàries
 • Targetes de crèdit i dèbit
 • PayPal
 • Targetes regal
 • Efectiu
 • Més de 300 mètodes de dipòsit en total

Pros

 • Compra bitcoins a l’instant mitjançant més de 300 mètodes de pagament
 • Servei de garantia per evitar estafes
 • Connecteu directament amb compradors o venedors

Contres

 • Tarifes d’intermediari
 • Límits de compra
 • Alguns venedors o compradors malintencionats passen inevitablement

Introducció

Paxful és un mercat en línia únic on podeu interactuar amb compradors i venedors interessats en bitcoin. Funciona de manera similar a LocalBitcoins o eBay. Paxful no compra ni ven cap dels seus propis bitcoins; en canvi, actua com a intermediari per a totes les transaccions. Els bitcoins es mantenen en dipòsit pendent mentre es completa el pagament.

El principal avantatge de Paxful és que podeu comprar bitcoins mitjançant més de 300 mètodes de pagament. És un vertiginós ventall de mètodes de pagament amb nous mètodes que s’afegeixen constantment. Si algú ven bitcoins per una bossa de pomes, és possible que pugueu comprar bitcoins per a una bossa de pomes mitjançant Paxful.

Avui en dia, els mètodes de pagament més populars a Paxful inclouen transferències bancàries locals (Bank of America, Wells Fargo, SEPA, SWIFT i transferències bancàries), carteres en línia (PayPal, Skrill, NetSpend, PerfectMoney i OkPay), targetes regal (VISA, MasterCard, Amazon, Target, Best Buy i Walmart), targetes de dèbit i crèdit i monedes digitals. Tant si teniu una targeta regal d’Amazon de 20 dòlars com 10.000 dòlars al vostre PayPal, hauríeu de poder trobar un venedor disposat a acceptar la vostra oferta a través de Paxful.

Aquest ampli suport d’opcions de pagament és el principal avantatge d’utilitzar Paxful. LocalBitcoins és l’únic altre mercat important on els usuaris poden comprar bitcoins amb mètodes de pagament no convencionals, com ara targetes de regal. Els intercanvis convencionals només poden acceptar transferències bancàries o dipòsits criptogràfics. Mentrestant, Paxful accepta gairebé qualsevol cosa.

Per descomptat, permetre als compradors i venedors interactuar directament entre ells introduirà inevitablement problemes de seguretat. Per això, Paxful ha invertit significativament en seguretat.

Els compradors satisfets estan totalment protegits pel servei de depòsit del lloc web i l’autenticació de dos factors (2FA). Paxful verifica i comprova tots els venedors, cosa que us permet pagar amb confiança. Després de fer un pagament, Paxful reté aquest pagament en dipòsit i el verifica. Llavors, el venedor envia el bitcoin.

Paxful també té un sistema d’informació, investigació i resolució de conflictes ben establert. Si sorgeix una disputa, el lloc web fa tot el possible per identificar i resoldre el problema de manera justa per a totes les parts. Encara podeu trobar nombrosos informes de persones estafades a través de Paxful (o LocalBitcoins). Tot i això, Paxful ha pres mesures raonables per reduir la probabilitat d’estafes.

Paxful també ha funcionat més del que molta gent s’adona. El lloc web es va llançar per primera vegada el 2014 amb el nom d’EasyBitz.

Característiques clau

Les característiques principals de Paxful inclouen:

300 maneres de pagar: Paxful accepta més de 300 mètodes de pagament diferents, que van des de targetes regal d’Amazon fins a transferències bancàries SWIFT. Si un venedor està disposat a acceptar una forma de pagament, podreu comprar bitcoins mitjançant Paxful amb aquesta forma de pagament.


Mètodes de pagament locals: Alguns intercanvis només permeten transferències bancàries d’usuaris nord-americans o amb seu a la UE. Tot i això, Paxful accepta mètodes de pagament adaptats a la vostra àrea local. Voleu comprar bitcoin mitjançant una transferència electrònica canadenca INTERAC? Podeu fer-ho amb Paxful.

Bon suport internacional: Alguns dels mercats més grans de Paxful es troben en regions tradicionalment poc servides per altres borses. Hi ha milers de compradors i venedors de bitcoins a Paxful a Nigèria, Xina, Índia, Rússia i altres països, per exemple.

Requisits limitats de KYC i AML: La verificació de nivell 1 de Paxful us permet comprar i vendre fins a 1.500 dòlars de bitcoins amb només una verificació de correu electrònic i número de telèfon. Si voleu comprar una petita quantitat de bitcoins de forma anònima, Paxful us permet fer-ho.

Sense límits després de la verificació KYC i AML: Podeu completar la verificació del nivell dos o tres carregant el vostre identificador i la vostra adreça, elevant el vostre límit a 10.000 $. Tanmateix, si aproveu la verificació del nivell quatre, no hi ha cap tipus de límit.

Disponible a tot el món, tret dels països sancionats: La majoria de les borses tenen requisits estrictes que regulen quins països poden negociar amb la borsa. No obstant això, Paxful està disponible a tot el món, excepte en alguns països sancionats, com ara Burundi, República Centreafricana, Cuba, Crimea, Iran, Iraq, Líban, Líbia, Corea del Nord, Somàlia, Sudan del Sud, Sudan i Darfur, Síria i Iemen.

Sense comissions de comprador: Paxful no cobra cap taxa als compradors per Paxful. Tanmateix, la majoria dels venedors de Paxful cobren les seves pròpies comissions segons el vostre mètode de pagament.

1% de despeses del venedor: Els venedors de Paxful paguen una taxa de l’1%.

Molt semblant a LocalBitcoins: LocalBitcoins es va fundar el 2012, mentre que Paxful es va llançar el 2014. Avui en dia, els dos llocs web són molt competitius entre ells. LocalBitcoins sembla tenir més usuaris, tot i que Paxful pot tenir una millor puntuació pel que fa al servei al client.

Programa d’afiliació: Paxful us permet obtenir ingressos passius a través del seu programa d’afiliació. Compartiu el vostre enllaç i, a continuació, guanyeu bitcoins per a tothom que s’hi inscrigui i faci una operació mitjançant aquest enllaç.

Retirades gratuïtes: Paxful no cobra cap taxa addicional en retirar diners de la vostra cartera Paxful (a part de la tarifa de mineria de bitcoins).

Monedes i parells pacífics

Paxful no té els mateixos parells de divises que un canvi tradicional. En el seu lloc, Paxful connecta compradors i venedors per negociar bitcoins. Els venedors de Paxful accepten dotzenes de monedes fiduciàries diferents de tot el món. No hauríeu de tenir problemes per vendre la vostra pròpia moneda fiduciària nativa per a bitcoins. Bitcoin és l’única criptomoneda que figura oficialment al lloc web, tot i que és possible que també pugueu trobar venedors que ofereixen altres criptomonedes. paxful-exchange-buy-sell-bitcoin

Mètodes de retirada i dipòsit admesos

Paxful admet més de 300 mètodes de dipòsit i retirada, que van des de transferències bancàries a targetes de regal d’iTunes. Paxful admet transferències bancàries, PayPal, Interac en línia, targetes de crèdit i dèbit, targetes regal, Skrill, efectiu, Zelle Pay, Western Union, transferències bancàries nacionals, Venmo, ApplePay, Square, SEPA, SWIFT i molt més. També podeu dipositar diners mitjançant algunes criptomonedes, incloses BTC i ETH.

paxful-crypto-deposit-retirada

Registre i procés d’inici de sessió massius

Paxful facilita la creació d’un compte i la compra o venda de bitcoins a l’instant. Alguns mètodes de pagament, incloses les targetes de crèdit i dèbit o PayPal, es poden utilitzar a l’instant després de registrar-se. Altres mètodes de pagament, incloses les transferències bancàries, requereixen una verificació addicional.

Paxful té quatre nivells de verificació, cadascun amb límits diferents:

 • Nivell 1: Verificació de l’adreça de correu electrònic i del número de telèfon, límit de 1.500 dòlars.
 • Nivell 2: Verificació d’identificació emesa pel govern, límit de 10.000 $.
 • Nivell 3: Verificació de l’adreça, límit de 10.000 $.
 • Nivell 4: Diligència avançada millorada i comprovació manual de KYC, sense límit.

Paxful Trading

Paxful connecta compradors i venedors junts per fer operacions. Els diners es mantenen en forma de dipòsit mentre es completa la transferència. Alguns compradors estan disposats a comprar bitcoin a canvi d’una moneda fiduciària, mentre que altres compradors estan disposats a comprar moneda fiduciària a canvi de vendre bitcoin. Els venedors publiquen operacions al mercat Paxful i els compradors les accepten. Tanmateix, Paxful no té una interfície de negociació convencional, tal com es veu en altres borses.

Taxes pacífiques

Paxful cobra comissions sorprenentment baixes tot i actuar com a intermediari en totes les transaccions.

 • Tarifa del comprador: 0 $
 • Comissió del venedor: 1%

En retirar bitcoin de l’intercanvi, pagareu una tarifa plana de 0,0005 BTC, que cobreix els costos de mineria de bitcoin i la infraestructura de Paxful.

També podeu enviar bitcoins a altres usuaris de Paxful de forma gratuïta fins a cinc vegades al mes. Després d’això, s’aplicarà un càrrec d’1 dòlar (en BTC) a cada transacció enviada a un altre client de Paxful.

Paxful no cobra comissions de retirada.

Problemes de seguretat massius i temps d’inactivitat

Igual que amb qualsevol mercat d’igual a igual, podeu trobar queixes sobre Paxful d’usuaris que són venedors o compradors estafats. Tot i això, Paxful pren mesures per mitigar aquests problemes i Paxful té un bon sistema de resolució de conflictes. Inevitablement, la gent segueix sent arrencada per Paxful, tot i que la gran majoria d’usuaris fan negocis a Paxful sense cap problema. Paxful mai no ha patit cap bretxa important de seguretat, filtracions d’informació dels usuaris ni altres atacs.

Facilitat d’ús màxima

Paxful pot ser fàcil d’utilitzar amb certs venedors, però més difícil amb altres. En funció del mètode de pagament que trieu i de l’honestedat de la persona amb qui comercieu, la vostra experiència comercial pot variar molt. Algunes persones s’inscriuen a Paxful i compren el seu primer bitcoin en un termini de 10 minuts. Altres es registren a Paxful i són estafats la primera vegada que fan un comerç. La interfície està totalment basada en web. No hi ha aplicacions per a mòbils.

Paxful fa una gran feina organitzant ofertes per a la vostra regió. Podeu veure la forma de pagament, l’import mínim i màxim, la taxa per bitcoin i l’import per dòlar que renuncieu.

Confiança i privadesa pacífiques

Com passa amb qualsevol mercat P2P, la confiança i la privadesa depenen completament de les persones amb qui tingueu interès. Haureu de confirmar la vostra identitat (mitjançant la càrrega d’identificació governamental) per canviar més de 1.500 dòlars de bitcoins amb Paxful. Alguns venedors també poden requerir informació addicional. No obstant això, hauríeu de poder trobar venedors disposats a canviar bitcoins de forma anònima. Podeu reunir-vos per obtenir una transferència en efectiu en persona, per exemple.

Atenció al client satisfactòria

Paxful té un bon servei al client i un sòlid sistema de resolució de conflictes. Una de les millors funcions d’atenció al client és el sistema de xat en viu instantani de Paxful que us guiarà durant la vostra primera operació. Si aquest és el vostre primer comerç de bitcoins, podeu tenir un venedor experimentat que us guiarà durant tot el procés amb un xat en viu individual. Els fons es mantenen en dipòsit mentre l’operació es completa i Paxful investiga a fons les disputes quan sorgeixen.

Guia de l’usuari de Paxful: Com configurar i utilitzar Paxful

Paxful és senzill d’utilitzar. A continuació s’explica com registrar-se i comprar els seus primers bitcoins amb Paxful:

1. Inscriviu-vos

paxful-crypto-exchange-setup

Feu clic al botó “Crea un compte” a la part superior de la pàgina.

paxful-exchange-signup-account-process

Escriviu la vostra adreça de correu electrònic, nom d’usuari i contrasenya i, a continuació, accepteu les condicions del servei.

verificació-intercanvi paxful

2. Verificació

Podeu comprar o vendre fins a 1.500 dòlars en bitcoins després de verificar el vostre número de telèfon i adreça de correu electrònic (verificació de primer nivell).

paxful-exchange-bitcoin-wallet

Amb la verificació de nivell dos i tres (identificació governamental i comprovant de direcció), podeu canviar fins a 10.000 dòlars de bitcoins amb Paxful.

Amb la verificació del nivell quatre (verificació manual KYC / AML realitzada pels empleats de Paxful), podeu canviar bitcoins a la plataforma sense límits.

paxful-crypto-trading-tutorial

3. Autenticació de dos factors

Paxful recomana configurar l’autenticació de dos factors (2FA) per augmentar la seguretat.

Abans d’utilitzar el vostre compte de Paxful, haureu de configurar preguntes de seguretat. Aquestes preguntes s’utilitzaran si heu de restablir el compte o canviar el número de telèfon.

paxful-exchange-security-authentication

2FA no és obligatori, però es recomana. Podeu configurar 2FA mitjançant SMS, Google Authenticator o Authy. També podeu optar per utilitzar 2FA a l’hora de comprar o vendre bitcoins, retirar bitcoins, canviar la contrasenya i realitzar altres tasques.

4. Forma de pagament

Paxful us permet dipositar diners a la vostra cartera Paxful amb només bitcoin. No hi ha cap altre mètode de dipòsit disponible. Tanmateix, podeu consultar el mercat per compradors i venedors que vulguin acceptar més de 300 mètodes de pagament diferents, inclosos des de targetes de regal Starbucks fins a transferències de Bank of America.

mètodes de pagament paxful

5. Criptomoneda comercial

Navegueu pel mercat de Paxful per trobar algú que estigui disposat a comprar o vendre criptomonedes mitjançant el mètode de pagament desitjat.

paxful-cryptocurrency-transferències

Com es va esmentar anteriorment, Paxful està disponible a pràcticament tots els països del món (excepte en alguns països sancionats o embargats). Allà on us trobeu, hauríeu de poder trobar com a mínim un venedor que serveixi la vostra zona. Amb països més grans, podeu tenir centenars o fins i tot milers de venedors entre els quals triar.

El procés de compra i venda varia en funció de la persona amb qui comercieu. És possible que hàgiu d’enviar una foto de la targeta regal a Paxful, per exemple, o iniciar una transferència bancària. El venedor explicarà els passos a seguir.

6. Retirada

Podeu retirar bitcoin de la vostra cartera Paxful a qualsevol altra cartera bitcoin. També podeu vendre bitcoins a Paxful per a altres mètodes de pagament, com ara efectiu o una targeta regal. En molts casos, podeu fer un comerç complet sense que Paxful toqui els vostres diners (a part de la garantia).

Paraula final

Paxful és un competidor de LocalBitcoins fundat el 2014 (amb el nom d’EasyBitz) per oferir als usuaris de tot el món una forma fàcil de comprar i vendre bitcoins. Avui, Paxful s’ha convertit en un dels mercats de bitcoins més grans del món. És un dels pocs llocs on podeu comprar i vendre bitcoins en efectiu, targetes regal, transferències bancàries, PayPal i altres mètodes de pagament en un mateix lloc.

En general, Paxful és un mercat de confiança que facilita la interacció amb compradors o venedors de bitcoins en un entorn segur entre iguals. Tot i que certament algunes persones són estafades amb Paxful, el lloc web fa tot el possible per mantenir la seguretat de tothom mitjançant un dipòsit, una bona resolució de controvèrsies i funcions de xat en viu accessibles..

Negociació & Intercanvi

 • Guia criptogràfica 101: triar el millor intercanvi de criptomonedes
 • Guia d’intercanvi de Bittrex: Com operar a Bittrex
 • Guia per a Binance Exchange: com obrir el compte de Binance i què heu de saber
 • Guia de Gemini Exchange: Guia de revisió de l’usuari
 • Guia de Kraken Exchange: Guia de revisió de l’usuari
 • Guia d’Etherdelta Exchange: Com operar amb Etherdelta
 • Guia bàsica sobre el comerç de criptomonedes: introducció a l’anàlisi tècnica de criptografia
 • Comerç de criptomonedes: entendre els parells de negociació de criptomonedes & Com funciona
 • Guia de comerç criptogràfic: 4 trampes habituals que experimentaran tots els comerciants de criptografia

Carteres

 • Guia de carteres de criptomonedes: per què necessiteu carteres??
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’una cartera de Bitcoin
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’un MyEtherWallet (MEW)

També podeu unir-vos al nostre grup de Facebook a Domina el cripto: coneixement avançat de la criptomoneda per fer qualsevol pregunta sobre criptomonedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map